Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

7 bästa zoomalternativen för videokonferenser

Zoom används aggressivt över hela världen när det kommer till att arbeta hemifrån, videokonferenser var som helst, spela in möten för framtida referenser och mycket mer. Några av tipsen och tricken gör också Zoom-upplevelsen bättre för många av oss. Varför skulle du då behöva Zoom-alternativ? Tja, vi vet att det finns skäl.

Nyligen ligger Zoom under täcket av Zoom-bombning, vilket påverkar människors dagliga uppgifter. Dessutom tar rapporterade malwareattacker, läckta e-postadresser och frågor om integritet bort charmen med Zoom. Faktum är att många organisationer inklusive Google har förbjudit anställda att använda Zoom som sin programvara för videokonferenser. Det är därför vi har gett dig en omfattande lista över de bästa alternativen till Zoom som du kan använda vilken säsong som helst och arbeta avbrutet.

Bästa zoomalternativen 2020 (Free / Betald)

S.nr namn Tidsgräns Inspelning Chatt Deltagarna Premiumversion
1 Skype 24 timmar Ja Ja 50 Börjar $14,99/månad
2 Google Meet Ingen Nej Ja 150 Börjar $6/månad
3 Microsoft Teams Ingen Ja Ja 250 Börjar $8/månad
4 Facetime (iOS-användare) Ingen Nej Nej 32
5 Slak Ingen Nej Ja 15
6 Zoho möte Ingen Ja Ja 100 Börjar $8/månad
7 Facebook Live 4-8 timmar Nej Ja (kommentarer) Ingen gräns

1. Skype: Bästa zoomalternativet för personliga möten

Tillgängligt: Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Xbox, Alexa, Web

Zoomalternativ

En av de mest populära och bästa videosamtalsprogramvaran, Skype kan utan tvekan användas som Zoom-alternativ. På Skype kan upp till 50 deltagare gå med i ett möte, och du kan chatta med människor samtidigt, stänga av ljudet medan du lyssnar på en person och förmedla ditt budskap med lätthet. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren, fungerar Skype som den bästa Zoom-ersättningen.

Den kan användas på Windows, Mac, iPhone samt Android och free. Den kan till och med integreras med Alexa och Xbox för mer. Man kan inte ignorera funktioner som fildelning, live transkription, etc. gör det annorlunda från andra.

Ladda ner: Skype

2. Google Hangouts: Zoomalternativ för webbseminarier och möten

Tillgängligt: Windows, Android, iOS

Google Hangouts Meet

För ett friktionsfritt möte med Googles förtroende kan detta vara det bästa zoomalternativet du kan lita på. Meet är integrerat med Google Suite, och detta låter dig enkelt gå med i mötet från kalendern eller till och med en e-postinbjudan. Är inte det det enklaste sättet? Dessutom kan för ett stort möte med cirka 150 personer komma upp samtidigt.

Du skulle inte kunna spela in samtal eller lägga upp presentationer här, men premiumversionen skulle tillåta dig detsamma. Tack och lov är möten krypterade under överföring, vilket gör den till den perfekta appen som Zoom själv.

Ladda ner: Google Hangouts Meet

3. Microsoft Teams: Zoomalternativ för företag och företag

Tillgängligt: Windows, iOS, Android

Microsoft Teams

Ett annat zoomalternativ som berör riktmärket är Microsoft Teams. Förutom vanliga samtals- och gruppchattfunktioner kan man hålla upp stora videomöten med cirka 250 personer åt gången. Genom att schemalägga möten, konferenssamtal, dela filer och mer är den här applikationen bäst för officiella ändamål.

Du kan arrangera möten genom en inbyggd kalender, kontrollera samtalshistoriken, ringa direktsamtal och till och med dela din skärm för att visa upp presentationerna som går live i systemet. Lätt, eller hur?

Ladda ner: Microsoft Teams

4. Facetime: Zoomalternativ för iPhone-älskare

Tillgängligt: iOS, iPadOS, macOS

Facetime

Glada nyheter för iOS-användare eftersom deras Zoom-alternativ redan är tillgängligt på deras enheter utan att behöva ladda ner något nytt. Även om funktionerna endast är begränsade till Apple-användare kan videosamtal stödja upp till 32 personer. Du kan lita på att Apple krypterar dina meddelanden och samtal så att ingen hackare kan tänka sig att inkräkta på din integritet.

Om du pratar med dina vänner kan du lägga till härliga effekter som emojis, animoji, klistermärken etc. under samtalet. Dessutom kostar det dig ingenting, och du kan helt enkelt njuta av videokonferenser som det bästa zoomalternativet.

Ladda ner : Facetime

5. Slack: Bästa zoomalternativet för nystartade företag

Tillgängligt: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, webb

Slak

För att hålla ditt förtroende upprätt, är Slack ett av de bästa alternativen till Zoom samtidigt som kommunikation och samarbete samlas på ett ställe. Du kan helt enkelt inte ringa någon medlem eller hela teamet på upp till 15 personer utan också dela de väsentliga dokumenten, redigera dem och senare organisera konversationen baserat på ämne, projekt, etc.

Även du kan integrera verktyg som Google Drive, Salesforce, Dropbox, Asana, Twitter, Zendesk och mer för att förbättra arbetsupplevelsen. Genom att erbjuda mer än dagstidningarna kan du alltid lita på denna topp free Zoomalternativ.

Ladda ner: Slak

6. Zoho: Zoomalternativ för officiella möten

Tillgängligt: Webb, Windows, macOS, Android, iOS

Zoho möte

Från att lansera möten till att organisera webbseminarier, du har nått ett av de bästa Zoom-alternativen som finns. Att ge dig alla fördelar som att dela skärmen, spela in sessioner, synkronisera möten med kalendern och lägga till upp till 100 teammedlemmar är saker du inte kan ignorera.

Även om du vill ge någon annan deltagare kontroll över samtalen är det möjligt. Även efter alla dessa funktioner är värd för webbseminarier något som du helt enkelt kan lita på Zoho för. Skapa och bädda in registreringsformulär, håll frågor och omröstningar och låt deltagarna prata med funktionen Tillåt att prata. Förmodligen en plattform som fungerar som den bästa Zoom-ersättningen.

Ladda ner: Zoho möte

7. Facebook Live: Zoomalternativ för familj och vänner

Tillgängligt: Webb (alla enheter)

Facebook Live

Om mötet inte är så högt professionellt och du kan klara av en perfekt free Zoomalternativ, det finns inget bättre än FacebookLive. Denna sociala medieplattform är känd för alla och är lätt att använda och kan koppla ihop flera personer samtidigt. De kan alla enkelt chatta tillsammans med hjälp av kommentarsektionen också.

Men om du vill spela in sessionen på Facebook Live tillåter inte appen, men vi kan ge dig en lösning på det. Använd TweakShot Windows-inspelning eller skärminspelning och spela in aktiviteterna enkelt på skärmen. Oavsett om det är ett ljud eller video eller bådadera, skulle skärmen spela in varje liten detalj under en obegränsad tid. Så, luta dig tillbaka och koppla av eftersom du inte bara har hittat ett zoomalternativ utan också ett smart skärminspelningsverktyg.

TweakShot

Slutsats

Vi hoppas att du har hittat ditt bästa Zoom-alternativ i listan ovan och väljer någon av dem för att få kontakt med vänner, familj och kollegor. Med dem alla i åtanke rekommenderar vi att du går igenom:

Hojta till om du gillar listan och låt oss veta i kommentarsfältet nedan. Dessutom, om du har några rekommendationer, låt oss veta. Vi väntar på att höra tillbaka från dig!