7 bästa offline- och gratisspel att spela på Android

Vi vet att spel har blivit fler och fler människors flyktventiler, speciellt på mobiltelefoner. Det här roliga hjälper dig att komma bort från stressen på jobbet och andra vardagliga saker, och det är ännu viktigare när det kommer till offlinespel.

Inte alla gånger du är ansluten till internet. Kanske är du i en helt frånkopplad miljö, eller så har du problem med internet hemma. Låt oss se några roliga spel som inte behöver en internetanslutning så att du kan spela dem var du vill.

I den här artikeln hittar du:

Gratis offline-spel för Android

1. Crossy Road

Crossy road är ett av offlinespelen som du kan njuta av

För de gånger du letar efter ett enkelt men utmanande spel finns Crossy Road. Att få en kyckling tvärs över gatan verkar enkelt och tråkigt, men när du har kort tid att göra det blir saker mer utmanande. Om du inte gör det snabbt, inom tiden, dör kycklingen.

Om du springer över gatan kan det sluta med att du blir påkörd av ett tåg eller en bil. Spelet är också kompatibelt med Android TV så att du kan spela på en större skärm. Ju fler utmaningar desto fler belöningar tjänar du på vägen, som extra liv.

2. Shadow Fight 3

Shadow fight 3 är ett annat alternativ för offline fightingspel

I Shadow Fight 3 tar du rollen som en hjälte och har tre olika kampstilar. Du måste samla alla typer av vapen och delta i evenemang för att tjäna sällsynta färger, skinn, vapen och rustningar. Du kommer att behöva alla dessa saker, när ett episkt krig närmar sig kommer du att slåss mot Gates of Shadow

Spelet låter dig skapa och anpassa din karaktär, så att du kan justera saker som kön, ansiktstyp, frisyr och till och med hårfärg.

3. Altos Odyssé

High Odyssey är ett spel som kan hjälpa dig att stressa ner

Om du är på humör för att ett spel inte ska bli stressad, kan det bästa alternativet vara Altos Odyssey. Det är gratis och du måste göra ditt bästa för att få alla mynt medan du åker skidor i öknen. Med mynt låser du upp personliga föremål.

Redan i det första loppet hjälper spelet dig med en handledning. När något måste undvikas kommer spelet att varna dig att vara försiktig. Dessutom lär spelet dig till och med hur du gör trick i luften. Efter handledningen är du på egen hand.

4. Pac-Man

pac man är ett klassiskt offlinespel

Om du föredrar klassikerna får du inte missa Pac-man. Spelet firar 40-årsjubileum och tillsammans med jubileet har nya labyrinter, uppdrag och turneringar släppts.

Spelet har inte förändrats mycket från klassikerna, du måste fortfarande överlista spökena. Den har tre nivåer av lätt, medel och svår svårighetsgrad. Dessutom har han alla labyrinter nedan:

 • minuter
 • Vetenskap
 • Zoo
 • Ost
 • Söt
 • Fälla
 • Kaka
 • Regn
 • Bygga ut
 • Natt
 • 360 flykt
 • sexpack
 • drake
 • Sköldpadda
 • skalbagge
 • Choklad
 • Blåsigt

Det är bara för den enkla nivån. Medium och hårda nivåer har sina egna labyrintstilar. Om du inte är nöjd med de labyrinter som spelet har kan du använda dina mynt för att köpa nya saker. Glöm inte att gå efter de dagliga belöningarna som spelet erbjuder.

5. City Island 5

City island är ett bra offlinehanteringsspel

Men vad händer om du faktiskt är ett fan av att bygga saker? I så fall kan City Island 5 vara rätt för dig. Det är ett avkopplande spel där du måste starta en stad från början. Spelet ger dig tillräckligt med pengar för att komma igång, plus att det finns en handledning som hjälper dig.

I själva spelet kan du vinna mer pengar, mynt och andra priser. Du kan utöka saker med dina egna pengar och marker. Var säker, spelet kommer inte att vara över när som helst snart, du har många saker att göra i den här byggnaden. Det är ett avkopplande och beroendeframkallande spel och kommer att ingå i din offlinespelkatalog.

6. Offlinebubblor

Offline bubblor är ett enkelt spel för att fördriva tiden.

Du kanske är en spelare som inte vill ha mycket spänning i ett spel, så Offline Bubbles kan vara rätt för dig. I den kommer du att kunna spela över tusen nivåer och du måste matcha de färgade bollarna och få dem att försvinna. I början av spelet får du eldklot och bomber för att påskynda saker, men senare måste du köpa dem.

Du kan ta bort spelljud när du vill och pausa det också. Det går även att växla mellan kulornas färger. Allt eftersom spelet fortsätter visas fler färger och så blir spelet utmanande. Det kommer definitivt att ingå i din offlinespelkatalog

7. 8 Ball Biljard

8-bollars biljard är ett bra offline-poolspel

Om du gillar en utmaning och inte gillar att stöka till kan en omgång biljard vara rätt för dig. I det här spelet kan du växla mellan 8 eller 9 bollar, precis i början av spelet har du en guide för att inte missa något slag.

Efter handledningen kommer du att vara fri att spela hur du vill, tyvärr har spelet några annonser. Men det låter dig spela i offlineläge.

Efterbehandling

Som vi har sett kan offlinespel vara riktigt coola, och du kan spela dem även utan internet, bara installera och njuta. Vilket av dessa är ditt favoritspel? Vilken ska du börja med? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button