Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

7 bästa leadpages-alternativen 2023 (Free Ingår)

När du startar ett företag är målsidorna viktiga. Oavsett om det är för att marknadsföra en produkt, dela en blogg eller bygga en stark e-postkampanj, finns det flera målsidesbyggare som kan hjälpa dig att få det att hända.

En av de viktigaste komponenterna i e-postmarknadsföring är att ha en väldesignad målsida eller registreringsformulär för att samla in e-post från potentiella kunder.

LeadPages är ett onlineverktyg som skapades för att hjälpa företag och entreprenörer att utöka sina e-postlistor.

LeadPages är ledande inom e-postmarknadsföring och utrymme för målsidor. Det är svårt att lista många verktyg som är bättre än Leadpages idag.

Men det finns definitivt några verktyg som tillgodoser dina krav bättre än vad Leadpages gör.

Här är sju av de bästa LeadPages-alternativen som du kan överväga.

Bästa Leadpages-alternativen

1. Unbounce

Unbounce är en annan onlineplattform som är utformad för att hjälpa kunder att bygga målsidor för att förbättra sina marknadsföringsinsatser.

Unbounce anses vara en av de enklaste och snabbaste tjänsterna för att bygga målsidor i världen och har hjälpt företagsnamn som Hootsuite, The New York Times och Vimeo att nå framgång.

Även om det är en målsidesplattform, visar en titt på deras webbplats bara ett betydande antal funktioner som samverkar för att hjälpa användare att bygga, integrera, konvertera och optimera alla sina målsidor.

Om du letar efter ett gediget alternativ till Leadpages, leta inte längre än Unbounce.

Unbounce har 4 planer:

 • Lansering – 80 USD i månaden (500 konverteringar, 20 000 besökare, 1 domän)
 • Optimera – 120 USD i månaden (1 000 omvandlingar, 30 000 besökare, 3 domäner)
 • Accelerera – 200 USD i månaden (2000 omvandlingar, 40 000 besökare, 7 domäner)
 • Skala – 300 USD i månaden (3000 konverteringar, 50 000 besökare, 15 domäner)

Unbounce - #1 Landing Page PlatformUnbounce - #1 Landing Page Platform

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

Läsa : ClickFunnels Vs Unbounce

2. Instapage

InstaPage är först på vår lista över de bästa alternativen till Leadpages.

InstaPage är ett molnbaserat, lättanvänt verktyg för att skapa målsidor. Ofta jämfört med Leadpages har InstaPage en dra och släpp-redigerare som slår konkurrensen eftersom den tillåter användare att placera element var som helst på sidan.

InstaPage gör det enkelt för människor att skapa målsidor, även utan erfarenhet.

Deras medlemspris ger användarna över 195 förgjorda mallar och erbjuder även tomma mallar för personer som vill göra sin sida från grunden.

Målsidor gjorda av InstaPage integreras enkelt med de flesta populära e-postleverantörer som Mailchimp, ActiveCampaign, ConvertKit och Aweber.

Du kanske vill läsa : Convertkit Vs Aweber

Alla målsidor är mobilresponsiva och ser bra ut på skrivbordet också. InstaPage erbjuder free hosting för alla sidor på sin server, eller så kan dina sidor enkelt bäddas in på Facebook eller din WordPress-blogg.

Sammantaget är det ett bra Leadpages-alternativ.

När det gäller Instapage-priserna har den 2 planer:

 • Företag – $199 per månad. Årlig betalning är billigare på 149 USD i månaden
 • Enterprise – anpassad prissättning

Provperioden är 14 dagar.

Instapage - Världens mest avancerade målsidaplattformInstapage - Världens mest avancerade målsidaplattform

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

3. Klicka på Trattar

ClickFunnels är en ledande webbplatsbyggare som kostar betydligt mer än många av de andra plattformarna.

Det marknadsför sig som ett onlinesystem för personer som har en bra idé att snabbt och enkelt kunna sätta upp målsidor i en försäljningstratt för att snabbt börja tjäna pengar.

För alla som har en produkt eller tjänst de vill sälja, kommer ClickFunnels att hjälpa till att förvandla drömmar till väldesignade försäljningstrattar som omvandlar din webbplatstrafik till kunder.

ClickFunnels befriar nya entreprenörer från att behöva spendera timmar, dagar eller till och med veckor på att lära sig hur man designar en webbsida. Istället gör plattformen utvecklingsprocessen enkel.

Detta är kanske det bästa Leadpages-alternativet.

Clickfunnels har 14 dagar free rättegång. Bortsett från det erbjuder ClickFunnels 3 prisplaner.

 1. $97/månad Grundplan – 100 sidor, 20 kanaler, obegränsade kontakter och medlemmar, 20 000 besökare i månaden.
 2. $297/månad Platinum-plan – erbjuder obegränsade kanaler, sidor och besökare.
 3. $2497/månad Two Comma Club X – Obegränsade erbjudanden men begränsad registrering.

ClickFunnels – Kontrollera specialpriser

Vackra försäljningstrattar med hög omvandling. Enkelt, snabbt och lätt att bygga. Inkluderar e-post, Facebook-automatisering tillsammans med inbyggd kundvagn. Kontrollera specialpriser.

ClickFunnels - Kontrollera specialpriserClickFunnels - Kontrollera specialpriser

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

Utforska: Bästa ClickFunnels-alternativen

4. Optimera Tryck

Ett annat anmärkningsvärt alternativ till Leadpages är OptimizePress.

OptimizePress är ett WordPress-plugin som utvecklades speciellt för att hjälpa användare att enkelt skapa målsidor, försäljningssidor eller medlemssidor. Även om det är en målsidesbyggare, är OptimizePress också mycket mer än så.

En av de bästa funktionerna i OptimizePress är att det gör det enkelt att bygga en hel WordPress-webbplats genom att låta dig välja teman eller optimera din egen sida, med ett intuitivt gränssnitt.

OptimizePress kostar 199 $ per år. Detta är den enda planen de erbjuder för tillfället men den innehåller allt du vill ha.

Optimizepress - Högkonverterande WordPress Landing Page BuilderOptimizepress - Högkonverterande WordPress Landing Page Builder

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

5. Brevo (tidigare Sendinblue)

Brevo levererar några snyggt presenterade målsidor som kan hjälpa marknadsförare och entreprenörer att sälja mer saker.

Naturligtvis är en bra målsida sättet att få jobbet gjort, och knappt kommer du att hitta ett förstklassigt e-postmarknadsföringsverktyg som fungerar som målsidesbyggare för att effektivisera din konvertering, lika prisvärt som Brevo.

De har nyligen lagt till en målsidesredigerare som har ett trevligt och enkelt gränssnitt med ett gäng professionellt designade mallar att välja mellan.

Brevo har en solid e-postmarknadsföringsplattform med ett oräkneligt antal e-postmeddelanden som skickas varje dag.

Dess framgång i marknadsföringsbranschen kan tillskrivas det faktum att den på ett övertygande sätt har löst ett av de problem som har plågat marknadsförare, särskilt nykomlingar, vilket är att automatisera sina e-postmarknadsföringsinsatser med en knapp budget.

Spelväxlaren för Brevo är förmodligen dess free plan som tillåter användare att skicka ut 300 e-postmeddelanden och fortfarande behåller sin marknadsföringsautomation funktioner och kundsupport utan att betala ett öre.

Det tar ingenting från dess omfattande Funktionersom inkluderar kontakthantering, kampanjrapporter, transaktionsmeddelanden och målsidor.

Bortsett från dess free plan, det första som kommer att upphetsa alla nya användare är kostnaden för dess betalda planer. Det erbjuder 4 planer.

Det är ett bra alternativ för personer som letar efter ett billigare alternativ till Leadpages.

Du kommer att förvänta dig det e-post marknadsföring funktionen är knappt hanterbar för sin prisnivå, men så är inte fallet.

Dess e-postautomatiseringskit är värd att jämföra med sådana som MailChimp, men till skillnad från Mailchimp är den här funktionen tillgänglig för alla dess paket.

Brevo-automatiseringsfunktionen är ännu mer omfattande än Mailchimp eftersom den låter dig skicka olika typer av svar beroende på dina prenumeranters handlingar.

Transaktionsmail funktion är ett annat område där Brevo fick rätt och detta är nyckeln om ditt företag förlitar sig på ett automatiserat system för att utfärda orderbekräftelse, betalningskvitton och meddelanden om lösenordsåterställning.

Med Brevo automatiserar du inte bara transaktions-e-postmeddelanden för de olika aktiviteterna som utförs av dina kunder, utan de skickar dig också rapporter om dina kunders handlingar på dessa e-postmeddelanden, som hur många personer som öppnade sina meddelanden, hur många användare som angav ogiltiga e-postadresser, etc. .

Den här programvaran är idealisk för e-handelsägare och marknadsförare som vill skicka en-till-en-kampanjer med ett sofistikerat verktyg utan att behöva bryta banken.

Brevo (tidigare Sendinblue) | CRM-svit

Vare sig det är marknadsföring, försäljning eller kundrelationer är Brevo ett allt-i-ett-verktyg som hjälper företag att utföra vardagliga affärsfunktioner med lätthet. Prova det idag!

Brevo (tidigare Sendinblue) | CRM-svitBrevo (tidigare Sendinblue) | CRM-svit

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

6. Blomstra teman

Thrive Themes är en annan Leadpages-konkurrent.

Thrive Themes är ett nedladdningsbart WordPress-plugin som marknadsför sig som den mest omfattande “dra-och-släpp”-målsidesbyggaren på webben.

Medlemskap i Thrive Themes ger dig tillgång till över 160 grundligt testade mallar för alla typer av företag.

Det är en fantastisk målsidesbyggare för entreprenörer eller småföretag som antingen precis har börjat eller i mellanfasen av sin affärsresa.

Thrive Themes erbjuder en tjänst som är lätt att förstå och använda.

Thrive är en av de mest prisvärda målsidesplattformarna med en årlig avgift på $19/månad. Det inkluderar alla plugins och 25 webbplatser. Alternativet för kvartalsbetalning är också tillgängligt.

Även om det inte kan märkas som Leadpages free alternativ men Thrive Themes är lätt det bästa billigare alternativet till Leadpages.

7. ONTRAsidor

ONTRApages, precis som andra målsidesbyggare, låter användare skapa sina sidor från grunden eller från en mall.

Medan deras bibliotek är mindre än de flesta av sina konkurrenter, är ONTRApages användarvänligt och erbjuder bra funktioner.

Alla ONTRApages mallar är enkla att använda och professionellt designade.

Dess gränssnitt använder klicka för att välja vilket gör att du kan anpassa och stapla dina förbyggda innehållsblock. ONTRApages har gjort det enkelt att komma igång, med mycket liten ansträngning.

Det låter dig skapa och placera registreringsformulär och ljuslådor på olika platser på din bloggsida.

För nya företag är ONTRApages ett bra sätt att lära sig målsidor.

Ontraports prissättning har 4 planer, förutom 14 dagar free rättegång:

 • Grundläggande – $79/månad – obegränsade e-postmeddelanden, 1000 kontakter
 • Plus – $147/månad – obegränsade e-postmeddelanden, 2500 kontakter
 • Pro – $297 – obegränsade e-postmeddelanden, 10 000 kontakter
 • Enterprise – $497 – 200000 e-postmeddelanden och 20000 kontakter

8. GetResponse

GetResponse är en molnbaserad plattform som låter användare bygga målsidor och formulär, hålla reda på analyser och arbeta som ett e-posthanteringssystem.

Det är inte bara ett allt-i-ett e-postmarknadsföringssystem, det tillåter också användare att skapa och köra webbseminarier, och även att automatisera sin kundresa baserat på beteende och data.

Prissättningen och användarvänligheten gör det till ett bra målsidesbyggare och marknadsföringsverktyg.

GetResponse erbjuder 30 dagars provperiod utan kreditkort. Här är planerna:

 • Grundläggande – $15/månad, e-postsändning
 • Plus – $49/månad, försäljning av leads
 • Professionell – $99/månad, automations- och integrationsfunktioner
 • Max – anpassad plan

Du kan antingen betala årligen eller en gång på 2 år.

Utforska : GetResponse Vs ClickFunnels

GetResponse - Bästa e-postmarknadsförings- och automationsplattformenGetResponse - Bästa e-postmarknadsförings- och automationsplattformen

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Slutgiltiga tankar

Målsidor, även kallade lead capture-formulär, är byggda för att hjälpa företag att samla in information som hjälper dem att avgöra hur de ska få kontakt med och marknadsföra till specifika personer som är intresserade av deras tjänster.

Att ha en stark och engagerande målsida kan hjälpa företag att hitta marknadsföringsframgång och bygga e-postlistor som tillgodoser deras konsumenters behov.

Var och en av dessa Leadpages-konkurrenter har flera likheter, men också flera skillnader som skiljer dem från varandra.

Om du letar efter en målsidesbyggare är det viktigt att veta vad du letar efter och hitta den plattform som fungerar bäst för att passa dina behov i den budget du har tillgänglig.