Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

7 bästa flexibilitetsalternativen & Konkurrenter

Letar du efter sätt att överlista dina konkurrenter inom digital marknadsföring? Annonsspionverktyg är ditt hemliga vapen. Bland dem har Adplexity varit ett anmärkningsvärt val, men det är inte ensamt i loppet.

Vårt favoritverktyg för Native & Push Spy

Anstrex - Vårt favorit- och push-spionverktygAnstrex - Vårt favorit- och push-spionverktyg

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

I den här guiden kommer vi att utforska de bästa Adplexity-alternativen och konkurrenterna. Var och en erbjuder unika funktioner och möjligheter som ger djup analys och omfattande annonsnätverkstäckning. Den här listan vänder sig till marknadsförare som vill förfina och höja sina annonseringsstrategier.

De 7 bästa alternativen för flexibilitet – en snabb sammanfattning

Även om Adplexity har satt en hög standard inom annonsspionering, är det inte det enda alternativet. Marknadsförare som söker Adplexity-alternativ kan utforska en rad olika verktyg som var och en erbjuder unika funktioner.

Denna korta tabell ger en tydlig jämförelse av de 8 bästa alternativen för Adplexity. Den utvärderar dem baserat på deras totala poäng, viktiga fördelar och begränsningar och distinkta höjdpunkter.

  • Anstrex: Ett mångsidigt annonsintelligensverktyg som ger insikter om inbyggda annonser, push-meddelanden och dropshipping-annonser.
  • Adbeat: Specialiserat sig på konkurrenskraftig intelligens för visningsannonsering och analyserar miljontals annonssidor dagligen.
  • WhatRunsWhere: Ger omfattande insikter om digital reklam, med fokus på lönsamma strategier på stora marknader.
  • SpyOver: Fokuserar på övervakning och analys av inbyggda annonser, erbjuder globala insikter och trendanalys.
  • PowerAdSpy: Ett omfattande verktyg för att spionera på annonser i sociala medier på plattformar som Facebook, Instagram, YouTube och Google.
  • Native Ad Buzz: Ger insikter i effektiva annonsstrategier, texter och bilder, med fokus på integrerade annonser.
  • AdSpy: Har den största databasen för annonser i sociala medier, särskilt på Facebook och Instagram, och erbjuder djupgående marknadsanalyser.

Bästa Adplexity-alternativen och konkurrenterna

Notera: Priset för vart och ett av dessa verktyg kan variera från gång till gång. Se deras prissidor för de senaste siffrorna.

1. Anstrex

Vårt favoritverktyg för Native & Push Spy

Anstrex - Vårt favorit- och push-spionverktygAnstrex - Vårt favorit- och push-spionverktyg

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Anstrex är ett annonsintelligensverktyg som hjälper dig att spionera på inbyggda annonskampanjer och push-aviseringsannonser.

Den erbjuder unika funktioner från skärmdump av målsidor för varje annons till sofistikerade sökfunktioner och användning av flera booleska filter och operatorer. Den erbjuder också en omvänd bildsökning för att visa dig en mängd virala bilder och oöverträffad statistisk rapportering, bland annat.

Anstrex erbjuder tre olika produkter: Native, Push och Dropship.

Anstrex Native

Anstrex Native hjälper dig att bygga vinnande kampanjer genom att spionera på dina konkurrenter och ger dig mer för dina annonsutgifter.

Den täcker över 10 miljoner annonser från 27 annonsnätverk och 156 325 annonsörer i 64 länder.

Du kan få insikter i annonskampanjer med oöverträffad data i ett lättförståeligt format.

Vårt favoritverktyg för Native & Push Spy

Anstrex - Vårt favorit- och push-spionverktygAnstrex - Vårt favorit- och push-spionverktyg

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Den erbjuder också enastående sökfunktioner, flera annonsfiltreringsalternativ, nyckelordssökningar och målsidesverktyg som du kan använda för att skrapa valfri målsida via den inbyggda nedladdningsprogrammet.

Du kan också se vad som fungerar genom att övervaka tiotusentals publicister, distribuera din anpassade lander snabbt på dina servrar, segmentera kampanjer efter olika filter inklusive plats och enhet, och hitta alla relevanta annonser och målsidor för de kampanjer du vill ha.

Anstrex Native erbjuder två prissättningsplaner: Native Only för $59,99 och Native Push för $124,99.

Anstrex Push

Anstrex Push hjälper dig att ta reda på vad som fungerar i push-annonsering. Du kan spionera på de främsta annonsörerna som dominerar annonsutrymmet för push-aviseringar och få insyn i CPC-historik och bud, enkelt komma åt dolda sidor och se hela kampanjer till hands.

Push-produkten täcker mer än 3 miljoner annonser från 38 nätverk som täcker mer än 32 000 annonsörer i 92 länder. Den är förpackad i två prissättningsplaner: Solo för $79,99 per månad och användare, eller Bundle & Save-planen för $124,99 per månad och användare.

Anstrex Dropship

Detta alternativ är free att använda och erbjuder hemligheterna bakom framgångsrika dropshippers så att du kan bygga ditt eget dropshippingföretag som tjänar pengar. Den omfattar mer än 6 miljoner produkter från 10 000 återförsäljare i 92 länder globalt.

Bland fördelarna du kan få av att använda den här Anstrex-produkten är en fullfjädrad dropship-leverantörskatalog med kraftfulla sökmöjligheter, butiksinsikter för butiker som tjänar flera miljoner dollar, virala heta produkter och flera filtrerings- och sorteringsalternativ.

Det hjälper dig också att hitta hettsäljande produkter med hjälp av avancerad boolesk sökning, lägga till produkter i din butik med några få klick och anpassa din data, automatisera och förenkla beställningsprocesser, hantera lager och se vad som fungerar för din butik.

Anstrex Dropship stöder Shopify, men de kommer snart med stöd för BigCommerce och WooCommerce. En Chrome-tillägg är tillgänglig, och de kommer snart att lägga till fler leverantörer förutom den nuvarande AliExpress.

De erbjuder också en affiliate program om du är intresserad av en generös 50 procents provision för en ny registrering den första månaden och en 25 procents återkommande livstidsprovision.

Anstrex används av marknadsförare av alla slag från prestationsmarknadsförare/affiliates, direktförsäljare, varumärkesannonsörer och innehållsskapare. Det integreras med AliExpress, WooCommerce, Shopify, AWS och Digital Ocean.

Kolla upp: Adplexity vs Anstrex

Vårt favoritverktyg för Native & Push Spy

Anstrex - Vårt favorit- och push-spionverktygAnstrex - Vårt favorit- och push-spionverktyg

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

2. Adbeat

Detta är en omfattande konkurrenskraftig intelligensplattform för visningsannonser som omvandlar rå annonsdata till konkurrenskraftiga insikter genom att genomsöka miljontals sidor för att upptäcka, analysera och bearbeta mer än 8 miljoner annonser varje dag.

Adbeats intelligenta sökrobotar lanseras från mer än 40 datacenter och täcker hundratals avancerade servrar för att samla in annonsintelligens.

När de är klara rensar de upp data och omvandlar dem till enkel datavisualisering redo att omvandlas till insikter för beslutsfattande.

Du kan se vad som fungerade för dina konkurrenters mest lönsamma utgivare, målsidor och annonstext så att du kan replikera och konvertera för att köra mer lönsamma displaykampanjer.

Den täcker även datorer, mobiler för fyra olika enhetstyper, integrerade annonser och videoannonser för att ge dig fullständig täckning över annonslandskapet.

För annonsörer erbjuder Adbeat oöverträffade insikter om digitala annonser så att du kan se vad direkta konkurrenter gör och hur de gör det.

Du kan också se trafikkällorna, hur media köptes och de utgivare som annonserna visas på så att du bara kan spendera på det som är viktigt.

Byråer använder Adbeat för att möta och överträffa sina kunders förväntningar och vara mer värdefulla för dem, medan annonsnätverk och utgivare använder dem för att se annonsnätverken de använder för att sälja inventarier och annonsörerna som köper det.

Du kan använda Adbeat för free och få fantastiska insikter så länge du vill. Om du vill ha fler funktioner kan du uppgradera till dess Pro-version som erbjuder en standardplan för $249, avancerad plan för $349 och en Enterprise-plan med anpassade priser.

Utforska: WhatRunsWhere vs Adbeat

3. WhatRunsWhere

Det här är ett omfattande verktyg för annonsintelligens som ger oöverträffade insikter i att bygga lönsamma digitala strategier.

Om du inte är säker på vilken text eller bilder som leder till konverteringar, eller om du bara behöver känna till trafikkällorna, annonsformaten och nätverken som ger dig den bästa valutan för pengarna, ger WhatRunsWhere dig kraftfull analys av all data du vilja.

Den har alla verktyg för att eliminera gissningar och oöverträffad bredd och djup med tillgång till 20 000 webbplatser, 90 000 annonsörer och 500 nätverk som spänner över 5 länder, 60 miljoner annonser och mycket mer till hands.

Verktyget täcker stora marknader som USA, Storbritannien, Australien, Kanada och Tyskland så att du kan se toppannonser från hela webben och segmentera mellan varumärken och affiliate-kampanjer efter sökord, land, annonstyp, datumintervall och andra variabler .

WhatRunsWhere erbjuder data för visningsannonser för datorer, visningsannonser för datorer och mobila visningsannonser. Dess prissättningsplaner finns i tre paket: Basic för $299 per månad, Full täckning för $399 per månad och Enterprise med anpassade priser.

Kolla upp: WhatRunsWhere Vs Adbeat Vs Adplexity

4. SpyOver

SpyOver är en inbyggd annonsövervaknings- och analystjänst som hämtar intelligens från 115 länder och tittar på mer än 8,3 miljoner annonser och över 531 000 målsidor i 13 annonsnätverk.

Du kan hitta nya och trendiga produkter och paket och se faktiska trender baserat på visningar under en viss tidsperiod från vissa länder och enheter.

Det låter dig också ladda ner landningar och annonser med ett enda klick, övervaka och analysera konkurrensen i din nisch och deras aktivitet online.

Om du behöver data för en ny och kreativ kampanj kan du samla in data från SpyOver eller till och med förbättra den befintliga och göra lönsamma paket baserat på den data du får från verktyget. I sin tur får du spara tid och tjäna mer pengar i processen.

SpyOvers prissättning är en fast månadsavgift på $149 för Tarif Professional-planen och $299 för Tarif Corporate-planen.

Utforska: PowerAdSpy vs AdSpy

5. PowerAdSpy

PowerAdSpy är ett annat bra val om du inte vill använda Adplexity.

Det låter dig se alla aktuella och tidigare annonser på Facebook, Instagram, YouTube och Google som är vinnare i vilken nisch som helst, deras målländer, civilstånd, gruppålder och mer.

Du ser också exakt var annonstrafiken skickas iväg så att du kan replikera strategierna för dina egna kampanjer eller företag.

Om du behöver fler kunder hjälper PowerAdSpy dig att se vinnande annonser på bara några sekunder från hela världen. Du kan söka på ett sökord, en domän eller en fansida och se vinnare direkt för att replikera dessa taktiker för ditt eget företag.

Du kan också använda den för att söka i alla annonser i sociala medier som körs till en klicktratt, lead-sida eller erbjudande om att delta och se målsidan och engagerad demografi för dessa annonser.

Det hjälper också e-handelsägare, eller de som tänker komma in i onlinebutiksföretag, att hitta annonser som går till Shopify, WooCommerce eller Magento.

Om du vill utöka din e-postlista snabbt visar PowerAdSpy dig de exakta kanalerna, målgrupperna och annonserna för alla sökord, annonsörer eller domäner så att du kan replikera och utöka din egen lista.

Det är den första och största programvaran som säkerställer att du kör annonser på sociala medier som tjänar pengar på genom att se data från 50 miljoner annonser listade över 20 länder, med 10 000 annonser som läggs till dagligen.

De prissättningsplaner är enkla och prisvärda baserat på dina krav. De sträcker sig från Freetill Basic ($49), Standard ($99), Premium ($149), Platinum ($249), Titanium ($299) och Palladium ($349).

Grundplanen erbjuder en provversion för $1, medan resten av de betalda versionerna erbjuder en provversion för $7.

6. Native Ad Buzz

Detta är ett annat annonsspionverktyg som du kan använda som ett alternativ till Adplexity.

Du kan starta ditt eget företag framgångsrikt med hjälp av annonstext, produkter, strategier och bilder som fungerar online just nu.

Med Native Ad Buzz-forumet behöver du inte kämpa ensam eftersom det finns andra framgångsrika internetmarknadsförare i mastermind-forumet som kan hjälpa dig.

NAB låter dig ta reda på vad som är hett just nu på några enkla minuter, så att du inte behöver slösa tid på tröttsam forskning och analyser, spara dina favoritkampanjer och annonser för referens senare och spionera på konkurrenter genom att filtrera annonser efter annonsör att följa vad de gör och ligga fem steg före dem.

Verktyget hjälper dig att undvika kostsamma misstag eftersom de har gjort benarbetet för att ta reda på vad som fungerar och avslöja konverteringstrattar, målsidor och annonser baserat på var de publiceras och annonsnätverk.

Det låter dig också filtrera efter fem enhetstyper inklusive iOS, Android och desktop.

Deras tre prisplaner: Standard ($47), Pro ($97) och Pro Annual ($575) kommer alla med en provversion av $7 så att du kan komma åt verktygets funktioner och se om du gillar det innan du tecknar en prenumeration.

7. Adspy

AdSpy är ett kraftfullt spionverktyg som är värd för den största sökbara databasen med annonser i sociala medier från Facebook och Instagram i världen.

Det håller toppannonsörer innovativa och du kan använda dess data och sökfunktioner för att avslöja de annonser du vill se.

Verktyget spionerar över 88 miljoner annonser från 202 länder och över 14,5 miljoner annonsörer.

På så sätt kan du se globala trender, upptäcka nya övertygande kampanjer, spara pengar på att testa, upptäcka blomstrande nya produkter, övervaka konkurrenters varumärken och hitta de bästa marknaderna globalt.

Den har också filter och sökalternativ som du kan använda för att få den information du vill ha baserat på URL, annonstext, sidnamn, affiliate-ID, erbjudande-ID, affiliate-nätverk och mycket mer.

Du kan också söka igenom kommentarer – positiva och negativa, bedöma vilka annonser riktar sig till baserat på ålder och kön, kringgå cloakers för att få felfri information från målsidor och veta om heta produkter i förväg.

AdSpy kostar bara 149 USD per månad med praktiskt taget obegränsad användning, även om detta är ett introduktionserbjudande.

Kolla upp: AdSpy Review

Avslutar

Oavsett om du vill spionera på konkurrenterna, eller bara få en glimt av användarattribution i realtid över plattformar eller enheter, kan dessa 10 Adplexity-alternativ och konkurrenter hjälpa.

Det finns ingen anledning att starta din egen annonskampanj från grunden när du kan använda ett verktyg för att ge dig allt du behöver och mer.

Vår rekommendation är Anstrex, eftersom det är den närmaste utmanaren till Adplexity med dess kraftfulla funktioner och produkter som spionerar på infödda, push- och dropship-annonser som inte bara hjälper marknadsförare utan också företagare.

Det är också rimligt prissatt och går den extra milen för att ge dig ännu fler insikter för enklare beslutsfattande.