6 videohotellwebbplatser för ditt företag

0 Shares

Logotyper för videohotellwebbplatser i den här listan.

Det är ingen hemlighet att videomarknadsföring kan vara ett värdefullt tillägg till din inkommande strategi. Video presenterar ett utmärkt sätt att presentera utbildningsinnehåll i ett engagerande format och förvandla dina teammedlemmar till varumärkesambassadörer.

Om du ska investera tid, pengar och resurser på att producera videoinnehåll måste du ha en bra plats att bo på. Webbplatser för videohotell är tredjepartsverktyg som gör att du kan ladda upp och lagra ditt innehåll. Att ladda upp till din egen webbplats kan dra på bandbredden, serverutrymmet och webbplatsens hastighet, så inbäddning från en videovärdsida är att föredra.

Även om det finns ett antal tillgängliga alternativ, är dessa några av de bästa videovärdsajterna för ditt företag:

Det skulle vara dumt att utarbeta en lista över de bästa videovärdarna och inte inkludera vår egen partner Vidyard.

Liksom några andra på den här listan är Vidyard en annons-free videovärd som gör att du kan bädda in videor på din webbplats och på andra ställen. Förutom enkla redigeringsfunktioner, robust videoanalys och automatiska transkriptionstjänster kan Vidyard-användare spela in och ladda upp ett obegränsat antal videor. Medan free användare är begränsade till 5 inbäddningar, du behöver aldrig oroa dig för filstorlek eller filhantering, vilket är ett stort plus.

Under sina premiumplaner kan användare bädda in fler videor och skapa formulär och uppmaningar direkt i sina videor för att fånga information om potentiella kunder, sömlöst vika video till vårda ansträngningar. Säljare kan också skicka snabba, personliga videor till sina potentiella kunder med Vidyard Chrome-tillägget GoVideo, vilket gör Vidyard till en topp-till-botten-lösning.

Personlig video är fortfarande ett relativt nytt medium, men är ett av Vidyards främsta värdeförslag till marknadsförare. Den här funktionen kräver anpassad prissättning men gör det möjligt för användare att hämta data från sin CRM och bädda in den direkt i videor. På så sätt kan en tittare titta på din video och se deras namn, jobb eller andra kontaktuppgifter visas i realtid.

Vidyard driver också videohosting för HubSpot-video som är tillgänglig för alla på ett HubSpot-proffs- eller företagskonto.

Precis som Vidyard kommer annonser aldrig att visas på videor som du är värd för på Wistia. Den Cambridge-baserade videohotellwebbplatsen erbjuder också avancerad engagemang och analysfunktioner.

Liksom Vidyard kan Wistia-användare skapa engagemangsmöjligheter som uppmaningar och e-postformulär (dessa kallas vändkors på Wistia). Där Wistias engagemangsverktyg tar ett steg upp är i deras kapitelfunktionalitet. Kapitel gör det möjligt för användare att markera punkter i videon där det finns avsnittsbrytningar eller intressanta platser för tittaren. Tittarna kan sedan enkelt navigera genom längre innehåll.

Wistia erbjuder också detaljerad videoanalys för att bättre informera dina ansträngningar, inklusive tittarhistorik, värmekartor och A/B-tester.

Användare kan anpassa sin Wistia-spelares färg och användargränssnitt för att matcha företagets varumärke eller webbdesign. Dessutom kan premiumanvändare bygga Wistia-kanaler på sin webbplats. Dessa kanaler innehåller alla dina videor på ett och samma ställe, gör att du kan gruppera liknande innehåll och uppmuntra tittarna att blanda in ditt innehåll.

Medan Wistia-planer baseras på antalet uppladdade videor och deras funktion matchas av andra på den här listan, sätter många av deras funktioner dina tittare först. Dessa inkluderar ett exceptionellt användargränssnitt och funktioner som kanaler, nästa video och återupptagbart innehåll för tittare som lämnar en sida och kommer tillbaka.

Slutligen avslöjade Wistia nyligen helt ny funktionalitet som stöder podcast-hosting utöver deras videohosting. Även om det inte är relaterat till video, kan Wistia vara ett utmärkt alternativ för marknadsförare som vill konsolidera sin tekniska stack och vara värd för podcaster och videor.

Plattformar som Vidyard och Wistia lyser när det gäller att integrera video i dina marknadsförings- och försäljningsinsatser. Brightcove lyser när det kommer till direkt videohosting.

Med strängare tekniska specifikationer för videouppladdningar prioriterar BrightCove videokvalitet och streamingfunktioner, vilket gör den idealisk för företag med större videobibliotek.

Genom sina många tredjepartsintegrationer erbjuder Brightcove avancerade videoredigeringsfunktioner inom plattformen som andra på den här listan inte kan matcha. Men samma tredjepartsintegrationer begränsar en del av dess inbyggda funktionalitet, inklusive begränsad rapportering och analys.

Brightcove erbjuder också funktioner som stöder livestreaming, vilket gör den idealisk för företag som prioriterar webbseminarier eller andra virtuella evenemang. Medan plattformen annonseras-free som standard gör Brightcove det möjligt för användare att tjäna pengar på och distribuera sina videor med betydande kontroll över reklam.

Med sin prioritering av videofunktioner framför marknadsföringsfunktioner och anpassade priser är Brightcove inte för alla, men om video kommer att bli en samlingspunkt för ditt företag är det värt en titt.

SproutVideo är en annan annons-free videohosting-sajt som erbjuder mycket av samma funktionalitet som Vidyard och Wistia.

Även om möjligheter för in-video engagemang, verktyg för att fånga potentiella kunder och analyser är tillgängliga i deras lägsta prispaket, Seed, kommer ytterligare funktioner till högre kostnader. SproutVideo erbjuder också en större uppladdningsgräns (500 GB) och möjligheten att ladda upp ultra HD-video (upp till 8K-upplösning).

Där SproutVideo sticker ut från Wistia och Vidyard är deras stöd för livestreamad video, vilket gör det möjligt för användare att dela mer omedelbart och mindre producerat videoinnehåll med sin publik.

Det är viktigt att notera att Vidyard, Wistia, Brightcove och SproutVideo alla kommer med robusta tredjepartsintegrationer som är särskilt viktiga för B2B-marknadsförare. Dessa inkluderar populära marknadsföringsautomatiseringsplattformar som HubSpot och Pardot. Integrationer gör att du sömlöst kan integrera ditt videoinnehåll i dina befintliga vårdstrategier.

Medan Brightcove – och i mindre utsträckning Vidyard – erbjuder funktionalitet för att distribuera ditt videoinnehåll, saknar var och en av de tidigare nämnda plattformarna inbyggd publik. Dessa definieras bäst som “på plats” videovärdar.

Vimeo är ett populärt alternativ till YouTube och gör det möjligt för dess användare att dra nytta av dess inbyggda, om än smala publik. En stor del av Vimeos publik består av kreatörer och videoproffs. Även om det kan vara den idealiska publiken för en kreativ byrå, kanske den extra räckvidden för Vimeo inte tilltalar marknadsförare av finansiella B2B-tjänster.

Som en videohostingsida erbjuder Vimeo först och främst mindre marknadsföringsfunktionalitet. Som sagt, det inkluderar snygga och anpassningsbara inbäddade spelare, såväl som vissa begränsade engagemangsmöjligheter. Större marknadsföringsfunktioner som livestreaming, kapitel och uppmaningar är tillgängliga med fler premiumplaner.

I jämförelse med andra på den här listan har Vimeo strängare uppladdningsgränser för högre priser, men det är fortfarande en annons-free plattform.

När det kommer till publikstorlek kan ingen matcha YouTube. Med ungefär 2 miljarder användare varje månad ger YouTube fenomenala möjligheter att nå tittare med ditt videoinnehåll.

Precis som Vimeo har YouTube inte samma grad av marknadsföringsfunktionalitet som andra på den här listan, men de erbjuder nästan obegränsad uppladdningspotential. YouTube Studio erbjuder också användbara redigeringsverktyg och en ansenlig uppsättning royalty-free musik och ljudeffekter för att stärka dina produktionsinsatser.

Dessutom kan YouTube-användare också skapa varumärkeskanaler för att hysa deras videoinnehåll och bygga större varumärkesmedvetenhet.

Även om ingen annan plattform kan matcha deras potentiella exponering och SEO-kapacitet tack vare deras relation med Google, är YouTube inte nödvändigtvis den idealiska lösningen. Inbäddningar från YouTube kommer nästan alltid att innehålla relaterat innehåll som kan dra användare ut från ditt innehåll eller helt bort från din webbplats.

Dessutom, även om det inte finns några premiumplaner för YouTube, är plattformen inte i sig “free.” De senaste uppdateringarna av plattformen säkerställer att annonser kommer att visas på ditt videoinnehåll, och skapare får ingen kontroll över vilka annonser som kommer att visas.

Välja en webbplats för videohotell

Även om YouTube erbjuder en utmärkt utgångspunkt och en otrolig distributionsplattform, bör personer som letar efter en hel uppsättning funktioner för att stödja sina marknadsförings- och försäljningsinsatser utforska andra alternativ.

Flera av plattformarna som listas här erbjuder liknande funktionalitet med små förbättringar eller fördelar inom ett eller några specifika områden. Liksom alla programvarubeslut är det viktigt att prioritera vilka funktioner eller funktioner som är viktigast för ditt företags behov.

Dessutom erbjuder Wistia, Vidyard och SproutVideo alla free prov- eller freemium-alternativ, vilket gör att du kan utforska plattformen och få en känsla för vilken som är mest meningsfull för dig och ditt team.

0 Shares