Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

6 fixar Fios TV-app som inte fungerar på din iPad 2022

Senast uppdaterad den 16 juni 2021

Fungerar inte Fios TV för dig? Det finns många anledningar till varför Fios TV-appen inte svarar på iPad, som att enheten kan ha internetproblem, appinstallationen görs inte korrekt eller att Fios-appen själv inte fungerar från deras sida. Vanligtvis, när du öppnar Fios TV-appen, visas den svarta skärmen eller kraschar eller så kan du se felet på skärmen; men lösningarna för dem är i första hand identiska och kan fixas inom några minuter.

Vi hjälper dig gärna, skicka in detta formulär om din lösning inte täcks av den här artikeln.

Oavsett om du inte kan titta på live-TV i Fios TV-appen eller om appen inte öppnas alls, se de listade lösningarna och åtgärda att Fios TV-appen inte fungerar på iPad.

Fios TV App Remote fungerar inte

Starta om iPad

Fios TV App slutade fungera på iPad från ingenstans? Det kan hända på grund av en mindre bugg som din iPad stöter på. Börja med att starta om iPad. Ofta orsakar iPad sådana fel eftersom användarna inte har startat om iPad på ett tag och, naturligtvis, på grund av överdriven belastning på iPad-processorn.

För iPad utan hemknapp:

 • Tryck och släpp snabbt volym upp-knappen.
 • Tryck och släpp snabbt volym ned-knappen.
 • Tryck och håll in sidoknappen tills Apple-logotypen visas.

För iPad med hemknapp:

 • Tryck och håll hem-knappen och vilo-/väckningsknappen tills Apple-logotypen visas.

Kontrollera Fios TV-servrar

Om Fios TV-servrar är nere från sin sida, finns det inget du eller vi kan göra åt det förrän vi väntar på att servrarna ska fungera. Kontrollera Fios TV-servrar för avbrottet; det händer vanligtvis på grund av pågående underhåll eller problem.

Om allt fungerar perfekt från deras sida, hoppa till en annan lösning.

Kontrollera Internetanslutning

Fios TV App behöver en stabil internetanslutning; om Fios TV-appen inte fungerar på iPad Pro eller iPad, se till att den är ansluten till det stabila Wi-Fi-nätverket eller mobildata, vad som än är tillgängligt. Uppdatera din internetanslutning genom att aktivera inaktivera den, eller så kan du växla flygplansläge flera gånger.

Uppdatera Fios TV-appen

Har du uppdaterat Fios TV-appen på iPad? Att använda en föråldrad app är den största anledningen till att appar som Fios TV inte fungerar eller kraschar eller orsakar andra problem. Därför rekommenderas det alltid att hålla de installerade apparna uppdaterade.

 1. Öppna App Store på din iPad.
 2. Tryck på din profilikon.
 3. Hitta och tryck uppdateringen knappen bredvid Fios TV-appen.

Uppdatera iPadOS

På samma sätt släpper Apple också uppdateringar som består av nya programvaruförbättringar och användarrapporterade buggar och mycket mer. Håll iPad uppdaterad till det senaste tillgängliga iPadOS. Anslut iPad till Wi-Fi och följ stegen nedan.

 1. Öppna inställningar app.
 2. Knacka Allmän.
 3. Välj Programuppdatering.
 4. Ladda ner och installera programuppdateringar om tillgängliga.

Installera om Fios TV

Slutligen, om du inte kan fixa att Fios TV-appen inte fungerar 2021 med ovanstående lösningar, rekommenderas att installera om Fios TV-appen. Detta kommer att ta bort all data som är associerad med appen och, naturligtvis, iPhone.

 1. Lås upp iPhone, gå till startskärmen och hitta Fios TV.
 2. Tryck och håll kvar Fios TV tills det börjar skaka.
 3. Tryck på (x) för att avinstallera Fios TV-appen från iPad.

När du har avinstallerat, starta om iPad och installera Fios TV-appen från App Store.