6 bästa nya funktioner i iOS 11 som gör användningen av telefonen bättre (video)

0 Shares

Och där går vi, iOS 11 är äntligen officiell och på väg till en iDevice nära dig. Om du kanske undrar vad allt prat handlar om, här är en snabb genomgång av de fem bästa funktionerna att se fram emot i den nya iOS 11 -uppdateringen.

Kontrollcenter

En av de största estetiska förändringarna vi har sett i iOS 11 kommer i form av den nya designen av kontrollcentralen. Den nya kontrollcentralen har en lite mer bubblig look och den tar nu upp hela skärmen när du sveper uppåt för att komma till den istället för bara hälften som tidigare.

Förutom hela skärmen har vi dessa bubbliga, mindre ikoner som i kombination med den större fastigheten innebär att du har mycket fler inställningar som du snabbt kan komma till från kontrollcentralen.

Du kan också gå till Inställningar> Kontrollcenter för att kunna anpassa de olika alternativen du vill visa i Kontrollcenter och också ordna om dem.

Anpassa kontrollcentret

Slutligen kan du nu också 3D peka på dem för att få extra alternativ för att snabbt dyka upp och ändra dem.

3D Touch i iOS 11 Control Center

Sammantaget gör Control Center mycket mer funktionellt än tidigare.

Låsskärm och aviseringscenter

Den andra stora förändringen av användargränssnittet är kombinationen av låsskärmen och aviseringscentret. Om du sveper nedåt nu på telefonen får du låsskärmen (som också visar dina olästa aviseringar) medan du sveper upp tar dig till äldre aviseringar.

Dessa är inte längre irriterande grupperade efter app och dyker upp i en mycket mer logisk kronologisk ordning tack och lov.

Filer App

Apple har lagt till något som jag tycker borde finnas på varje smartphone sedan starten – en filhanterare.

Det kan tyckas enkelt, men att kunna hitta alla dokument, mappar, foton, videor osv på ett ställe är praktiskt mycket av tiden och ärligt talat ett ytterligare litet steg för att få enheten att kännas mycket mer datorliknande .

Uppdaterat Live Photos & Portrait Mode

Live -foton kan nu redigeras för att endast visa den del av live -fotot du vill visa (liknande att redigera en video i telefonen). De kan också ställas in på Bounce (spela upp bakåt automatiskt när videon når slutet och sedan börja om och så vidare och så vidare) eller bara upprepa om och om igen och kan sparas som en gif och delas (slutligen kan icke-iPhone-användare se de härliga livefoton du har tagit).

Bounce Live Photo

Utöver detta har Porträttläge – läget som gör att du kan få de suddiga bakgrundsfoton som alla på Instagram blir galen för, har uppdaterats för att stödja HDR, optisk stabilisering och har bara blivit övergripande i kvalitet.

Docka på iPad

Förutom dessa uppdateringar fanns det några iPad -specifika som jag tycker är lite av en stor grej trots att de kan verka som subtila förändringar. Den första är ombyggnaden av bryggan.

iOS 11 iPad Dock

IPad -dockan i iOS 11 liknar nu den vanliga MacOS -dockan genom att den kan rymma mycket fler ikoner (upp till 13 appar) och kan dras upp genom att svepa upp på vilken skärm som helst istället för bara på startskärmen som tidigare. Det har också ett avsnitt för dina senaste appar och får det att kännas lite mer stationärt och mer effektivt för multitasking enligt min mening.

iOS 11 iPad Multitasking

Dra och släpp

En annan förändring som gör att iPad som kör iOS 11 mer skrivbordsliknande är den nya möjligheten att dra och släppa. Det här är i stort sett vad du skulle tro, men i princip om du har flera appar som körs på enheten kan du faktiskt dra objekt (som ett foto, till exempel) över till den andra appen och få det till synes kopierat över och placerat där du vill ha det .

Återigen liten, men ytterligare en liten sak som får iPad att känna sig så mycket mer stationär (och ärligt talat en av många fler saker Apple behöver göra om de planerar att fortsätta berätta för människor att en iPad kan ersätta din dator).

Slutsats

Nu finns det mycket fler förändringar av iOS 11 som har hänt och du kan klicka på länken nedan för att komma till min artikel på min webbplats där en lista med några av mina favoriter, men det här är några av de större. iOS 11 är verkligen ingen stor uppdatering men det finns många små förändringar som dessa som jag tycker känns som att de är steg i rätt riktning för att göra operativsystemet mer intuitivt och särskilt få iPad att kännas lite mer stationär.

Låt mig veta vad du tycker och glöm inte att följa mig på sociala för att uppdateras när jag gör nya självstudier, bästa av, recensioner och mer.

Om du tyckte om detta kan du överväga att dela det

0 Shares