6 bästa Moto X4-fodral, baksidor och härdat glasögon

Lenovo-ägda Motorolas kommande Moto X4 kommer med några spännande designändringar. Moto har den här gången använt Corning Gorilla Glass 3-toppning både fram och bak.

Även om designen ser väldigt uppfriskande och premium ut, men vi vet alla hur känsligt glas är för repor, damm och skador. Det är bara obligatoriskt att du använder ett fodral av god kvalitet redan från början. Nedan finns en lista över några av de bästa fodral och bakskydd som håller din Moto X4 säker och skyddad.

Läs också: Nokia 7 vs Moto X4 Specifikation Jämförelse: Bästa mellanklass-smartphone

Moto X4 Transparent Skal från SmartLike

Detta fodral täcker för de som vill beundra de vackra kurvorna på Moto X4 samtidigt som de skyddar det inuti höljet. Telefonens kristallklara utseende hindrar inte telefonens estetik och skyddar den sida vid sida från mindre repor, droppar och bucklor. Omslaget är också tillräckligt flexibelt och du kan enkelt ta bort och installera det på telefonen.

Köp det härifrån

Moto X4 Stötsäker fodral från Annure

Därefter har vi ett stötsäkert fodral för din dyrbara Moto X4. Omslaget är tunt, tillverkat av TPU-material och har taktila knappar för naturlig feedback och lätt tryck. Den sitter perfekt på baksidan av telefonen och sträcker sig till alla hörn av telefonen och skyddar den mot eventuellt slitage.

Köp det härifrån

Moto X4 Bumperfodral från Tarkan

Om du behöver något för att motverka din robusta hantering är det här fodralet något för dig. Väskan förstår verkligen värdet på din smartphone och håller telefonen intakt och blank under lång tid. Som framgår av bilden ovan lägger fodralet hårda laster till alla fyra hörn, vilket alltid håller din Moto X4 säker och skyddad.

Köp det härifrån

Moto X4 Tryckt fodral Skal från Rupana

Vill du ha ett snyggt fodral till din Moto X4? Detta är ett fall du kanske beundrar. Fodralet är uteslutande utformat för att skydda din telefon från mindre olyckor och damm. Citatet på baksidan av omslaget ger också ett väldigt djärvt uttalande, varje gång du pratar med Moto X4.

Köp det härifrån

Moto X4 Flip Cover från Spirk

Här fortsätter vi med ett flipskydd för din Moto X4-smartphone. Fördelen med att ha det här skyddet är att det ger ett 360-gradersskydd till din telefon. Omslaget lägger till en extra vändning ovanpå skärmen och ser till att telefonens skärm förblir ny och blank.

Köp det härifrån

Moto X4 Fusion Fodral från Tarkan

Slutligen har vi ett omslag från Tarkan som håller din Moto X4 intakt och helt ny. Omslaget har fått transparent baksida, vilket innebär att du fortfarande kan flagga telefonens estetik medan den sitter på den. Kåpan inkluderar kuddskydd på kanterna som säkerställer stöttåliga kanter.

Köp det härifrån

Läs också: Topp 10-smartphones förväntas lanseras i november 2017

Moto X4 härdat glas

Moto X4 använder samma Gorilla Glass 3-skydd på fram- och baksidan. Så regeln om repor, splittringar och skador gäller även för skärmen. För att skydda det har vi lagt till lite härdat glas för dina Moto X4-skärmar. Välj gärna en:

Moto X4 härdat glas från BlueArmor – Köp det härifrån

Moto X4 härdat glas från Wellpoint – Köp det härifrån

Moto X4 härdat glas från Softline – Köp det härifrån

Android 8.1 Oreo Vs Android 8.0 Oreo: 9 saker som har förändrats

Relaterade Artiklar

Back to top button