6 bÀsta iPhone X-fodral för att skydda din $ 1000-telefon

0 Shares

Du kanske har hört nu: Forskning frÄn SquareTrade har utnÀmnt iPhone X till en av de mest ömtÄliga smarttelefonerna i historien och lÀtt till den mest ömtÄliga iPhone som nÄgonsin kommit pÄ marknaden. Det har naturligtvis inte hindrat mÀnniskor frÄn att köpa dem: Vid lanseringen sÄlde Apple 3 miljoner av dem pÄ bara nÄgra minuter. LÀgg till dessa tvÄ fakta och du kommer att inse att miljontals iPhone X-fodral kommer att behöva dra i vikt omedelbart. HÀr Àr en titt pÄ de absolut bÀsta iPhone X-skalen pÄ marknaden för att hjÀlpa dig att skydda din nya $ 1000-telefon.

Med en tjocklek pÄ 0,02 tum Àr detta ditt tunnaste alternativ för ett fall som inte kommer att vara iögonfallande. Det Àr mer för att skydda enheten frÄn repor och repor Àn lÄnga fall, sÄ du kanske vill ha nÄgot starkare. Men om framtrÀdanden Àr ett stort problem, Àr det svÄrt att fÄ ett Àrende slicker Àn detta.

Pris: 16,99 USD

Ett annat alternativ för det mindre mĂ€rkbara fodralet Ă€r “air skin” iphone X-fodralet, som kommer i halvtransparent lĂ€ttviktigt material som inkluderar svart eller klart som fĂ€rger.

Pris: $ 13,99

Letar du efter ett skyddande men Ă€ndĂ„ prisvĂ€rt alternativ? Du behöver inte leta lĂ€ngre: Amazons personliga rekommendation Ă€r detta tjocka svarta fodral, som kommer med en “Military Grade Shock Absorption” som innehĂ„ller dubbla lager (hĂ„rda och mjuka) material för att absorbera stötar. Och det finns ett Ă„rs lĂ„ng pengarna-tillbaka-garanti.

Pris: $ 12,99

Vill du ha en plats att stash ditt kreditkort nÀr du Àr ute i stan? Detta heltÀckande lÀderfodral kommer med en lÀderkortsficka som passar 2 till 3 ID, pendlare eller bankkort. FÀrgerna inkluderar svart, solbrÀnna, oliv och grÄ.

Pris: 45,95 USD

För de som Ă€lskar lĂ€der men hatar “plĂ„nbok” -fickan, prova den hĂ€r snygga folion för att klassificera din iPhone X. Du kommer att hamna i ett minimalistiskt utseende som fortfarande Ă€r robust nog för att skydda mot repor och tack vare ett halvt styv kant, skyddar Ă€ven mot droppar.

Pris: $ 54,95

Skydd mot tio fots fall Ă€r mĂ„let med detta iPhone X-fodral, men det har ocksĂ„ en “integrerad framĂ„tvĂ€nd ljudkanal förstĂ€rker ljudet och omdirigerar ljudet till framsidan av telefonen för en bĂ€ttre surroundljudupplevelse.”

Pris: $ 29,95

0 Shares