6 appar för att lära dig spela Ukulele på mobilen

0 Shares

Vill du lära dig spela ukulele men har ingen aning om hur man gör det? Idag finns det många appar som fungerar som virtuella lärare. I den här artikeln separerar vi de bästa alternativen för dig att installera och prova just nu.

I den här artikeln hittar du:

De 6 bästa apparna för att spela Ukulele

1. Kala Ukulele

lär dig spela ukulele

För de som precis har börjat är den här appen ett riktigt kit för nybörjare, som hjälper dig att spela låtar på din ukulele. Appen är uppdelad i fyra sektioner, den första är Dozan, vilket är viktigt för de som precis har börjat. En annan kategori är sångboken som har en lista med tutorials med olika låtar som du kan spela. Du kan välja vilken typ av musik som helst, välja den och spela den medan du spelar. Du kan komma åt en chatt medan du trycker och till och med se ett finger för att lära dig var och hur du trycker på det.

Förutom detaljerna kan du justera stödspåret i inställningarna och till och med ändra tempot. Du kan också justera festen, vokaliseringar och spela din egen musik. Ladda ner appen genom att klicka här och lär dig spela din ukulele.

2.Ukulele-tuner

ladda ner ukulele-tunern och njut

Denna applikation har en databas med låtar som genererats av andra användare och lägger alltid till låtar konstant. När du öppnar appen kan du välja din egen spellista. I det övre högra hörnet kommer alternativet Random Selection att visa slumpmässiga musiklistor.

Det är möjligt att filtrera spår efter ursprungsland, kön, svårighetsgrad och så vidare. För att hålla din framstegslogg, lägg till låtar i din sångbok. Detta kommer att hjälpa när du konsulterar eller förbättrar dina musikaliska färdigheter med Ukulele.

Appen fungerar till och med offline, och du kan redigera, lägga till och utbyta anteckningar. Filen som programmet genererar stöder ett stort antal låtar. Den innehåller många stilar och stöd för bålar och ackordgrafik. Det finns stöd för personer som är vänsterhänta. Den har mörkt läge, och till och med automatisk rullning som hjälper när man spelar. Ladda ner appen just nu genom att klicka här, kom ihåg att den bara är tillgänglig på iOS.

3.Ukulele-appen

ukulele är komplett men begränsad

Appen med det bästa gränssnittet, som har många funktioner. Den har en lektionssektion, som är den perfekta platsen för nybörjare. Där kan du hitta videohandledningar, låta dig ställa in vibrationer och se grundläggande ackordintroduktioner för utmanande och avancerad musik. Listan är något begränsad men ganska komplett.

Appen har även en verktygssektion med allt du behöver. Funktioner inkluderar melodi, mönstertempo, notbibliotek, progression och skalbibliotek, som kan användas ett begränsat antal gånger. För att använda verktygen är det nödvändigt att betala för applikationen. Upptäck applikationen genom att klicka här och ladda ner den direkt.

4.OKMusiker

okmusician är ett populärt alternativ

Nackdelen med att använda en app är bristen på och en närliggande instruktör, så det finns ingen realtidsfeedback eller kommentarer. OkMusician löser detta problem, det ger feedback i realtid, så att du lär dig medan du spelar. Applikationen använder artificiell intelligens och varnar dig om instrumentanvändning, jämfört med dagars användning.

Du kan spela upp låtarna från appens bibliotek så snart du har kalibrerat instrumentet. Ett annat sätt att spela musik, låter dig lyssna på den helt, uppdelad i delar, vilket gör det lättare att lära sig. En annan del av applikationen är sektionen Tutorials, som i gratisversionen bara låter dig se tre videor. Ladda ner appen genom att klicka här och lär dig.

5.Ukulelelektioner

se olika ukulelelektioner

På internet finns det flera utbildningsprogram på video, och inte annorlunda om Ukulele-klasser. Vissa erbjuder bra lektioner, andra är slöseri med tid. I appen Aulas de Ukulele hittar du de bästa videoalternativen.

I appen hittar du flera avsnitt, inklusive nybörjarlektioner och mer avancerade lektioner. Videorna är inte organiserade, vilket är en dålig poäng för honom. Musiksektionen visar många populära alternativ, men spelas av en ukulele. En annan negativ punkt är mängden annonser och popup-fönster. Möt honom och lär dig spela Ukulele genom att klicka här och installera det på din mobil.

6.Ukulele-tabletter och ackord

lär dig i din ton

Appen som erbjuder de bästa tonerna i harmoni för din ukulele. Att få något fel kommer att göra din situation värre för att lära dig spela ukulele. Men med Ukulele Tablaturas & Accordes har du inga svårigheter och du kommer att lära dig allt i lager lite i taget. Du kan välja vilken nivå du vill ha och vilken musikton du vill lära dig.

Den har flera ackorddiagram som du kan välja mellan. Appen är endast tillgänglig för Android och du kan ladda ner den redan nu genom att klicka här.

avslutande

Nu när vi har sett flera alternativ kommer du att kunna lära dig att spela på ditt sätt, antingen med videolektioner eller till och med med artificiell intelligens. Berätta nu för oss, av alla alternativ här, vilket kommer du att använda för att lära dig? Lyckades du använda alternativen vi såg? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

0 Shares