50MP camera, Gimbal Stabilisation confirmed]

iQOO bekräftade idag att iQOO 8 Pro kommer att ha en 50 MP bakre kamera med VIS femaxlig Gimbal-stabilisering, tillsammans med en 48 MP ultrabred kamera. Det finns en extra kamera på sidan, men den ser inte ut som en telekamera, utan det kan vara en porträttkamera. Teaserbilden visar bländare från f/1,75 till f/2,23 och ASPH-objektiv med 14-60 brännvidd.

Den har också lagt upp en bild på iQOO 8 Pro. Företaget har redan retat Snapdragon 888 Plus SoC, LPDDR5 RAM, UFS3.1-lagring och ett oberoende skärmchip.

Uppdatering: iQOO har bekräftat att iQOO 8 kommer att bli världens första telefon med E5 OLED-skärm med hög ljusstyrka med inbyggda 1 miljard färger, 2K / Quad HD+ (3200 x 1440 pixlar) upplösning och 517 PPI pixeltäthet. Bilden visar en hålkamera i mitten. Att öka ljusstyrkan visar en lång kant på som kan vara en högtalare eller en design.

Efter rykten och teasers på China Joy expo förra veckan, bekräftade iQOO idag lanseringen av iQOO 8-seriens smartphones i Kina den 17 augusti. Teasern avslöjar inga detaljer, men tidigare rykten avslöjade att dessa kommer att drivas av den senaste Snapdragon 888 Plus Mobile Platform, klockad upp till 3GHz. Qualcomm har redan bekräftat sitt partnerskap med vivo för att använda chipet.

Detta kommer dock förmodligen att bli den andra telefonen med Snapdragon 888 Plus sedan HONOR Magic3-serien som kommer att introduceras den 12 augusti redan bekräftat att den kommer att använda chippet. Tidigare rykten avslöjade att iQOO 8 kommer med en (3200 x 1440 pixlar) 2K Samsung E5 OLED LTPO-skärm med 1~120Hz adaptiv uppdateringsfrekvens, 10-bitars färger med COP-paket. En ny bild från China Joy-evenemanget avslöjade en centrerad frontkamera med ett hål.

Dessa sägs packa upp till 12 GB RAM och upp till 4 GB virtuellt RAM. Dessa kommer sannolikt att köra OriginOS baserat på Android 11 och telefonen sägs använda ett periskopobjektiv för zoom och stöd för trådlös laddning, vilket iQOO 7 inte hade.

Eventet i iQOO 8-serien den 17 augusti börjar klockan 19:30 kinesisk tid (17:00 IST), och vi bör veta mer om telefonerna under de kommande dagarna.

Källa

Relaterade Artiklar

Back to top button