50 nyanser av grå app kan hitta dig en kinky date

0 Shares

Det här är inte en officiell 50 Shades of Grey -app, men Whiplr är vad vi förväntar oss att se på Christian Greys iPhone. Med 50 Shades of Grey dejtingsapplösning kan du hitta ett kinky datum nära dig som delar dina specifika knäckar, fetischer och önskningar.

Om 50 Shades of Grey-filmen och 50 Shades of Grey-boken lämnade dig på jakt efter en mer verklig upplevelse inom områdena dominans och underkastelse eller bara letade efter ett sätt att utforska nya vägar för ditt dejting- eller kärleksliv Whiplr är ditt svar .

Inom 60 sekunder efter nedladdning av vad som lika gärna kan vara en 50 Shades of Grey dejtingapp upptäckte vi en mängd lokala män och kvinnor som letade efter kinkiga kontakter. Appen ger definitivt en 50 Shades of Grey-atmosfär, men den kallar sig “En Messenger med Kinks” och logotypen innehåller lite blod som droppar av ikonen om du inte var helt säker på vad du registrerar dig för.

Fidn din egen Christian Gray med Whiplr, det är så nära som du kommer till en 50 Shades of Grey -app.  taniavolobueva / Shutterstock.com

Fidn din egen Christian Gray med Whiplr, det är så nära som du kommer till en 50 Shades of Grey -app. taniavolobueva / Shutterstock.com

I slutändan handlar Whiplr -appen om att hjälpa dig, “Hitta en lekpartner”, ungefär som Tinder handlar om att ansluta, men med ett specifikt fokus på knäck och fetischer.

När du har registrerat dig kan du filtrera efter knäck från “Just Curious” och “Fashion” Up “Materials” och “Other” för att nämna några. Appen undviker att använda 50 Shades of Grey-referenser när du laddar ner den, men i iPhone App Store Whiplr retar, “Ladda ner idag och börja på din personliga” Fifty Shades of Grey “-resa!”

Inne i denna 50 Shades of Grey dating app kan du leta efter andra användare som delar liknande intressen. Det finns ingen anledning att ansluta till ditt Facebook -konto för att använda appen, så att du kan hålla dina knäckar privata från dina vänner och familj, såvida de inte går med och letar efter människor i närheten.

Med ett gratis konto kan du bläddra bland 100 profiler, starta 10 chattar per dag med obegränsade meddelanden i dessa chattar, starta tre röst- eller videosamtal och ta emot obegränsade inkommande samtal. Du kan också skicka tre gnistor per dag och svepa igenom 25 profiler varje dag. Om du behöver mer kan du prenumerera på vad Christian Gray utan tvekan betalar för, Premium -alternativet Dekadom som inkluderar 500 profiler och obegränsad kommunikation från $ 19,99 i månaden till $ 119,99 i ett år.

Whiplr är i huvudsak en 50 Shades of Grey -app som hjälper dig att hitta ett kinky datum.

Whiplr är i huvudsak en 50 Shades of Grey -app som hjälper dig att hitta ett kinky datum.

Väl inne i Whiplr ser du ikoner som representerar människor i närheten som letar efter en anslutning som du inte riktigt hittar på Tinder. Du kan se personens intressen, säkra ord och deras knän. Du ser också hur långt bort någon är från dig. Inuti appen kan du skicka en Spark, som i grunden är Christian Greys version av en Facebook Poke. För att kommunicera, välj mellan text, röst och video. Du kan när som helst blockera någon, vilket tar bort din kommunikation i båda ändarna av konversationen.

I chatten kan du dela foton, plats och annan information i appen så att den inte sitter i dina meddelanden eller sms -app för andra att se. Det finns inget lösenord på appen, så du kanske vill begrava detta i en mapp med tråkiga appar så att en nyfiken vän inte upptäcker dina elaka meddelanden.

Användare som bestämmer sig för att ladda ner 50 Shades of Grey -upplevelsen till sin iPhone eller Android bör se till att spela det säkert. People Magazine rapporterar om en ökning av skadorna när oerfarna människor provar nya 50 Shades of Grey -inspirerade aktiviteter i sovrummet. ”

Ladda ner Whiplr för iPhone och Whiplr för Android för att komma igång.

0 Shares