5 tips för att överleva extrema affärsresor

0 Shares

Det finns ingen väg runt det. Jag reser för mycket. Medan mitt Instagram -flöde ofta innehåller en glamversion av mitt liv på platser som Montecito eller Martha’s Vineyard, är det mesta av mina resor för affärer.

Trots de reseförmåner jag har köpt hade mitt vägkrigarliv allvarligt på mig på nerverna. Eftersom mitt jobb kräver att jag reser, och det helt enkelt inte finns någon väg runt det, bestämde jag mig för att ta kontroll över mitt irriterande vagabondliv och hindra mig från att bli oberörd av den kumulativa effekten av kronisk jetinställning. De här grundläggande reglerna jag har satt för mig själv är så enkla, man skulle inte tro att de skulle göra något i mitt resande liv, men de gör det! Här är mina fem tips för att vinna på affärsresor.

Övning

Alla jag känner som reser för mycket har ett reservdäck i mitten. Faktum är att frekventa resenärer löper högre risk för fetma. Medan långt ifrån fet, har konstant resa tagit en vägtull på min kropp. Det är lätt att störa en obefintlig träningsrutin, så jag har bestämt mig för att göra träning till en del av min reseagenda. Jag bor vanligtvis på ganska snygga hotell med förstklassiga gym så jag låtsas att varje hotell har en inbyggd personlig tränare, och jag skulle vara en idiot att inte dra nytta av detta gratiserbjudande under varje dag under varje hotellvistelse .

Jag brukar ge mig själv ytterligare 30 minuter på morgonen för att ta del av den mytologiska tränaren som aldrig dyker upp, så att jag får använda de toppmoderna faciliteterna ensamma. En extra bonus? Träning hjälper till med knarriga ben och ömma muskler från att forma min kropp till ett flygplanssäte i timmar i rad.

Skapa en förpackningslista

Jag är en utmärkt packare, men jag hatar att glömma saker och jag lämnar alltid en sak bakom mig. Vissa människor kan rulla med stansarna om de glömmer det bältet som drar ihop den där outfiten. Jag är inte den personen. Jag behöver det bältet, eller jag kan inte gå till det mötet! Så när jag “skapar en packlista”. Jag menar inte att skriva ut en lista med saker att lägga i din resväska. Det jag har skapat är en förtryckt förpackningslista som jag använder för varje resa. Den innehåller alla grunderna som tandborste, underkläder, smink och strömkablar, men jag har också lagt till en tom plats för Outfit #1, Outfit #2, Outfit #3, där jag kan fylla i ämnena i komponenterna som jag kommer att behöva. Jag har också ett område för valfria föremål för specifika väderrelaterade förhållanden, som en baddräkt eller regnrock.

smart yogamatta

Meditera

Detta låter förmodligen mer intensivt än det är. Det är faktiskt väldigt enkelt. Jag mediterar i 10 minuter i början av varje flygning. Vad ska du annars göra? Titta på säkerhetsvideon för flygning som du redan har sett tusen gånger?

Jag laddade ner CALM -appen som har ett oändligt utbud av guidade meditationer som vanligtvis har de lugnande ljuden av vågor som kraschar och fåglar som kvittrar – något jag personligen föredrar framför motorer som vrålar. Med den här appen kan du välja hur lång tid du vill meditera och stil (dvs lugnande ångest, djup sömn, det finns till och med en för pendling!). De introducerade nyligen meditativa berättelser och jag har lyssnat på “The Velveteen Rabbit” som 67 gånger. Att komma till flygplatsen i tid, ta sig igenom säkerhet, hassla och rusa ombord på planet är inte precis lugnande. Tio minuters meditation gör stor skillnad för mitt reseliv.

Ange en avsikt

Varför frågar du? Vem åker på en resa och vet inte vart de ska och varför? Bra fråga, men den ledsna sanningen är att jag har åkt på alltför många affärsresor och blivit helt distraherad och därför uppnått väldigt lite. Så den största förändringen jag har gjort är att sätta upp en avsikt för varje resa jag åker.

Innan jag antog min nya plan skulle jag åka på en affärsresa, befinna mig på en konferens i någon avlägsen stad, sitta på mitt hotellrum, läsa e -postmeddelanden och tjafsa om något som händer på kontoret. Memo till mig själv: Jag har ett team. Om jag inte kan anta att de har hanterat det har jag större problem än att överleva ett hektiskt reseskema. Idag påminner jag mig själv om att jag har flugit halvvägs över landet för att uppnå ett specifikt mål och har en avsikt att hålla fast vid det, vad det än är.

Omfamna naturen

Jag försöker ha ett utomhusäventyr på alla affärsresor. När jag reser på jobbet kan jag tillbringa all min tid inne i en terminal, en Uber eller i samarbete med mitt hotellrum. Jag skäms för att erkänna det, men det har varit många dagar i mitt liv då jag aldrig såg utsidan av ett kongresscenter. Det här kan inte vara hälsosamt. Resor orsakar trötthet, både psykiskt och fysiskt, och att vara utomhus kan hjälpa det.

En studie visade att människors mentala energi ökade avsevärt bara genom att titta på bilder av naturen. Om bilder ensamma kan göra det, föreställ dig vad en promenad utomhus kommer att göra för dig?

Att ändra mitt tankesätt för resor och följa dessa fem enkla knep har gjort hela skillnaden i världen för mitt nomadliv.

0 Shares