Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

5 Spännande nya Google Home-funktioner

Google tillkännagav bara några spännande nya funktioner för Google Home. Den smarta högtalaren med röstkontroller, artificiell intelligens och Google Assistant. Medan varje ny funktion är liten i sig, lägger de alla upp till en enorm uppgradering för användarna.

Hittills har den smarta högtalaren inte kunnat göra så mycket som Google ursprungligen lovade. Med dessa fem eller sex funktioner kan det dock ändras väldigt snabbt.

Inom en snar framtid kommer Google Home att kunna förutse vad du vill ha och behöver, sedan ge dig varningar och påminnelser på ett subtilt sätt. Google lade till handsfree-samtal och kommer att integrera fler underhållningsalternativ. Ditt Google-hem kommer att kunna göra mer och prata med dig på helt nya sätt.

Det här är Google Home.

Google var ganska lätt på detaljerna och sa inte exakt när dessa funktioner skulle komma.

Proaktiv assistent och aviseringar

Smarta högtalare kan bara göra så mycket när de väntar på kommandon från en användare, men Google vill ändra det. Google kallar den här funktionen “proaktiv hjälp”. Med detta hem kommer det att kunna varna användarna om saker de behöver veta innan de frågar. Tänk på uppdateringar eller förseningar av flygstatus, trafikvarningar och kommande påminnelser.

Oroa dig inte, vi blir inte överbelastade av aviseringar. Du kommer att kunna kontrollera dem och till och med ställa in dina egna påminnelser. Dessutom kommer Home inte att börja prata i slumpmässiga ögonblick. Hemets ljusring börjar snurra när proaktiva meddelanden finns tillgängliga. Du måste bara säga “Ok Google, vad händer?” för att höra informationen.

Handsfree-samtal

Snart kommer varje Google Home att stödja gratis WiFi-samtal till telefoner i USA och Kanada. Om detta låter bekant beror det på att Amazon precis tillkännagav något liknande för Echo. Även om du bara kan ringa andra Amazon Echo-enheter.

Läs: Google Home Review: Hur det jämförs med Amazon Echo

Handsfree-samtal på Google Home kommer att kunna ringa ut till vilken fast telefon eller mobiltelefon som helst. Eftersom den känner igen din röst kommer den att använda dina kontakter och visas som ditt personliga telefonnummer i andra änden. Du kan ställa in numret till “privat” om du vill.

Dessutom kommer Google Home att känna igen enskilda användare och ansluta till deras kontaktlista. Tyvärr kommer detta att rulla ut “under de närmaste månaderna” så det är inte tillgängligt ännu.

Mer underhållning på Google Home

Google Home har redan tillgång till mycket olika underhållning, men det kommer också att bli bättre inom en snar framtid. Dessa inkluderar Spotify gratis musik, Deezer och SoundCloud på musikfronten. För att inte tala om HBO Now, CBS All Access och Hulu för video.

Och slutligen lägger Google till direkt stöd för Bluetooth-ljud. I huvudsak förmågan att strömma allt via Bluetooth, från vilken enhet du äger.

Kalender och påminnelser

En annan smärtpunkt för Google Home-ägare är att inte kunna ställa in påminnelser eller mata in information till en kalender. När du blir ombedd säger Home att du inte kan göra det ännu. Snart kommer båda dessa alternativ att finnas tillgängliga på Google Home.

TV-funktioner

Och slutligen kommer Google Home snart att ha ett gränssnitt för din TV. Tanken bakom detta är att göra Home mer visuellt så att vi inte bara lyssnar på allt det kan göra.

Google Home TV-gränssnitt

När du frågar Google Home om ditt morgonschema kan du sedan kasta informationen till din TV. Till att börja med kommer det att vara grundläggande saker som väder, kalendrar eller närliggande platser, sedan expandera till ännu mer användbara funktioner. Du kommer att kunna berätta för Home att spela YouTube-videor på din TV eller visa förinspelade program från din YouTube TV DVR-lista.

Som avslutning kommer Google Home att expandera till fem nya länder i sommar: Kanada, Australien, Frankrike, Tyskland och Japan. Här är en video som lyfter fram dessa nya funktioner.

https://www.youtube.com/watch?v=dpnxTXILS4s