5 skäl till varför Samsung S8 är bättre än Google Pixel och iPhone 7

0 Shares

Samsung Galaxy S8 och dess högre syskon Galaxy S8+ gjorde nyligen sin debut i Indien som tankade på debatten om vilken som är den bästa smarttelefonen dina pengar kan köpa. Alla de tre telefonerna är helt fantastiska och du kan inte gå fel med någon av de tre, men här vill vi påpeka 5 funktioner som ger Samsung Galaxy S8/S8+ ett försprång (ordval) av Google Pixel och Apple iPhone 7 .

Läs också: Vad är det för fel på Samsung Galaxy S8 och S8+

Design och Infinity Display

Samsungs nya duo åberopar en omedelbar “wow” -känsla med sin fantastiska design och infinity -display. Telefonen har tydligt skildrat Samsungs konstnärskap när det gäller design och konstruktion. Trots att den har ett mindre fotavtryck kan Galaxy S8 skryta med en 5,8-tums skärm och S8 Plus har en större 6,2-tums AMOLED-skärm.

Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8+ (3)

QHD-kant-till-kant-skärmen smälter sömlöst ihop med sidoramen och får telefonen att se fantastisk ut. Det ser högt ut tack vare bildförhållandet 18,5: 9 (liknande LG G6). Infinity -skärmen har HDR Premium -certifiering. Kanterna ser inte bara coola ut, de kan anpassas för att snabbt komma åt appar och kontakter.

Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8+ (4)

Selfiekamera med autofokus

Samsung har lagt till ytterligare en fjäder i hatten genom att erbjuda en 8-megapixel Selfie-kamera med autofokus. Det betyder att du inte behöver sträcka ut armen då och då för att knacka och fokusera. Detta gör en enorm skillnad och gör att ta selfies mycket mer bekvämt. Och detta ger det en fördel över Apple iPhone och Google Pixel.

Läs också: Bästa designtelefoner under 30 000 INR [April 2017]

Samsung Dex

Om du äger en Galaxy S8 eller S8 Plus kan du enkelt använda en datorupplevelse med Samsung Dex. Med den typ av inre som Galaxy S8 och S8+ har, kan den enkelt erbjuda den grundläggande datorupplevelsen.

Samsung Dex (2)

Detta är inte helt Samsungs hjärnskap eftersom det verkar ha hämtat inspiration från Microsofts kontinuum. Men ändå fungerar det som avsett och du kan öppna flera appar i separata fönster för att enkelt kunna multitaskas på en större skärm.

Samsung Pay

I USA och Europa finns Apple och Android Pay men i Indien är Samsung Pay (FAQ) en enorm fördel exklusivt för Samsung -telefoner. Och så ska det vara åtminstone för tillfället. Det tar minimal ansträngning att installera det och det är extremt bekvämt att använda. Vad Samsung behöver nu är att få fler och fler banker ombord.

bg_galaxy-s8_security_m

Iris Scanner och ansiktsigenkänning

Vi såg först en Iris-skanner i den ödesdigra Samsung Galaxy Note 7 och nu har Samsung introducerat i sin S-serie med Galaxy S8. Iris -skannern är snabb och säker eftersom algoritmen skapar och lagrar en digital signatur på din näthinna. Eller så kan du använda ansiktsigenkänning som låser upp min telefon innan vi behöver ange säkerhetsnål eller mönster. uk-feature-powerful-art-61756038

Snabb trådlös laddning

Trådlös laddning är inte precis ny i Samsung World eftersom den har varit en del av Galaxy ‘S’ och ‘Note’ -serien i flera år. Med S8 -serien har Samsung verkligen ökat ante eftersom de har integrerat snabbladdning i den trådlösa laddaren. Det är dock viktigt att notera att den snabba trådlösa laddaren säljs separat (de som förbeställer telefonen får den gratis).

~ Sponsored~

0 Shares