Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

5 skäl att vänta på Galaxy Fold och 5 skäl att inte göra det

Medan några av er kanske vill vänta på Samsung Galaxy Fold är det bättre med många andra att gå med en annan smartphone 2019.

Tidigare i år bekräftade Samsung fem nya smartphones. Tre av dem, Galaxy S10e, Galaxy S10 och Galaxy S10 + säljs för närvarande i USA och andra regioner runt om i världen.

En fjärde modell, kallad Galaxy S10 5G, säljs ännu inte, men kommer att träffa USA i maj. Det kommer att göra sin debut på Verizon i USA.

Den femte enheten är inte en Galaxy S10 och det är inte heller något som Galaxy S10. Samsung Galaxy Fold är en helt ny enhet som har en hopfällbar skärm som gör den till en telefon och surfplatta, allt i ett.

Det är inte den enda hopfällbara enheten som kommer på marknaden 2019, men det är verkligen värt en titt om du vill ha något lite annorlunda än din nästa telefon.

Galaxy Fold är den dyraste Galaxy-telefonen någonsin. Köpare måste investera minst $ 2000 i enheten. Det är mycket att be om en första generationens produkt, men det finns några anledningar att tänka på att gå med Galaxy Fold över Galaxy S10 eller en produkt i samma kategori.

I det här går du igenom de bästa skälen att tänka på att vänta på Galaxy Fold och även några anledningar till varför du kanske vill gå med en annan enhet.

Vänta på recensioner av Galaxy Fold

Vänta på recensioner av Galaxy Fold

Om du är intresserad av Galaxy Fold (eller bara fällbara telefoner i allmänhet) kan det vara en bra idé att hålla ut med att köpa en enhet fram till april.

Många människor, inklusive oss, har använt sig av Galaxy Fold. Vi förväntar oss att få ännu mer praktisk tid med enheten innan den kommer i hyllor i april.

Tidiga intryck är användbara, men basera inte ditt beslut på första intryck från någon som hanterade telefonen i några timmar.

Det finns inget sätt att testa batteriets livslängd på några timmar och det är svårt att få ett ordentligt grepp om alla funktioner, användningsfall och buggar.

Om du befinner dig på staketet, fundera på att vänta på att välinformerade, långsiktiga Galaxy Fold-recensioner ska komma fram.

Med Galaxy Fold-släppdatum inställt på 26 april kan du förvänta dig att recensioner kommer att publiceras i slutet av april. Vänta och se hur kritiker svarar innan du fattar ditt beslut.