5 skäl att uppdatera på iOS 8.1.1 släppdag

0 Shares

Apples utgivningsdatum för iOS 8.1.1 för iPhone och iPad har inte meddelats men en utgåva kan komma när som helst. Med det i åtanke bör iPhone- och iPad -användare börja förbereda sig för lanseringsdatumet för iOS 8.1.1 och idag vill vi gå igenom några skäl till varför du kanske vill installera iOS 8.1.1 -versionen när den kommer.

I september släppte Apple sin iOS 8.1 -uppdatering till betaprogrammet för utvecklare. Under flera veckor testade Apple och dess utvecklare uppdateringen för att säkerställa en smidig offentlig release. I mitten av oktober, efter en kort period i beta, släppte Apple iOS 8.1-uppdateringen för allmänheten och den står som företagets nuvarande version av iOS.

Medan iOS 8.1-uppdateringen fixade några av de större iOS 8-problemen som påverkade iPhone- och iPad-användare kunde iOS 8.1-uppdateringen inte ta itu med alla de irriterande problemen som uppstod med septemberens iOS 8.0-uppdatering. Detta har gjort att många iPhone- och iPad-användare runt om i världen letar efter någon form av lättnad i form av en permanent fix.

Vi är fortfarande inte säkra på när den lättnaden kommer (vi har erbjudit några möjliga lösningar för att hjälpa under tiden) men det ser ut som Apples nästa iOS 8 -uppgradering, iOS 8.1.1, kan vara den uppdateringen.

iPhone-5

Tidigare denna månad överraskade vi oss alla när den släppte iOS 8.1.1 -uppdateringen till sitt betaprogram. Flytten var intressant med tanke på att företaget sällan släpper ut små buggfixar till beta. iOS 8.1.1 har bekräftats ha ett antal buggfixar ombord vilket gör det till en viktig och efterlängtad iOS 8-uppdatering för iPhone- och iPad-användare på iOS 8.1 och senare.

Med en iOS 8.1.1 -version bekräftad är det nu den perfekta tiden att göra dina sista förberedelser inför själva iOS 8.1.1 -utgivningsdatumet. Det finns anledning att vara glada över iOS 8.1.1-utgåvan och som vi kommer att påpeka, några anledningar till varför du bör installera iOS 8.1.1-uppdateringen direkt. Här tar vi en titt på några anledningar till varför du iPhone, iPad och iPod touch -användare kanske vill tänka på att installera iOS 8.1.1 -uppdateringen den dagen den kommer ut.

Du kör iOS 8.1.1 Beta

Om du kör iOS 8.1.1 beta rekommenderar vi starkt att du går upp till den offentliga versionen av programvaran, om bara för att få uppgraderingen ur vägen. Det bör också ge stabilitet till din iPhone, iPad eller iPod touch. Du är redan på Apples nya iOS 8-uppdatering så det är ingen mening att hålla fast vid betaprogram. Få installationsprocessen klar och få den offentliga versionen av iOS 8.1.1 installerad på din telefon.

iPhone 6 recension - 7

Vi är fortfarande inte säkra på hur många iOS 8.1.1 som Apple kommer att släppa till utvecklare men det spelar ingen roll. Beta 1, Beta 2, vad som helst, gå av med det på den första dagen av tillgänglighet.

Du hanterar iOS 8-problem

iOS 8 -problem fortsätter att plåga iPhone- och iPad -användare. iOS 8.1 skickades ut för att åtgärda många av dessa problem och medan det gjorde det gav det också några egna problem. I synnerhet iPhone 6 och iPhone 6 Plus -användare fortsätter att hantera ett sortiment av iOS 8 -problem. iOS 8-problem är dock inte begränsade till de nya iPhonerna. Vi har också pratat med många andra användare.

Granskning av iPhone 6 - 8

iOS 8.1.1 är en buggfixuppdatering, enkel och enkel. Även om vi inte har en fullständig ändringslogg, vet vi att uppdateringen kommer att rikta sig till iPhone- och iPad -användare som för närvarande upplever problem på iOS 8.1 och senare. Det kommer förmodligen inte att lösa varje enskilt iOS 8 -problem, men det finns en god chans att det kommer att hantera ett antal av dem. Så om du har problem med iOS 8.1, iOS 8.0.2 eller iOS 8.0 är det förmodligen värt att ladda ner på dag ett.

Det kommer inte bara med buggfixar ombord, det kommer att ha den extra fördelen med beta-programmet. Betan är avsedd att isolera problem före en offentlig release så vi förväntar oss en mycket stabil upplevelse av iOS 8.1.1.

Du vill ha bättre prestanda

I iOS 8.1.1 beta-ändringsloggen noteras att den kommer med prestandaförbättringar för iPad 2 och iPhone 4s. Dessa enheter representerar de äldsta enheterna på iOS 8.1. Apple lovar vanligtvis inte att det inte kan hålla så om du är en iPad 2 eller iPhone 4s-användare som kämpar på iOS 8.1 eller senare, kommer iOS 8.1.1 förmodligen att vara värt att uppdatera till dag ett.

iPhone-5-1

Detsamma gäller för er på Apples andra åldrande tidigare flaggskepp. Vi har hört från många iPhone 5-användare som har problem med iOS 8-prestanda och vi har upplevt några av våra egna. Även om det kanske inte står det i ändringsloggen, har iOS 8.1.1 en chans att stryka prestandaproblem på andra enheter också. Så om du äger en äldre iPhone eller iPad och Bluetooth, Wi-Fi, batteritid och total hastighet inte är i nivå, tänk på att installera iOS 8.1.1 på dag ett.

Du har förberett dig

Om du är redo för utgivningsdatumet för iOS 8.1.1, fortsätt och installera det när det kommer. Det finns ett antal steg som vi tycker att iPhone- och iPad -användare bör ta före lanseringsdatumet och om du har tagit dem alla finns det verkligen inget annat du kan göra.

Du bryr dig inte om jailbreaking och du vill helt enkelt ha den senaste programvaran

Om du inte bryr dig om att jailbreaka din iPhone eller iPad kanske du vill tänka på att installera iOS 8.1.1-uppdateringen dagen den anländer. iOS 8.1.1 kommer att bryta Pangu iOS 8 -jailbreak vilket innebär att när iOS 8.1.1 väl är ombord kommer du förmodligen inte att kunna jailbreaka din iPhone eller iPad. Det är inte klart om utvecklargruppen arbetar med en iOS 8.1.1-jailbreak eller inte.

iPhone-5s-Nexus-5

Jailbreaking är inte för alla och många iPhone- och iPad-användare vill helt enkelt ha den senaste programvaran från Apple. Om det låter mer tilltalande att bli stött på den senaste programvaran än att gå igenom jailbreak -processen, kommer du att uppdatera till iOS 8.1.1 -uppdateringen första dagen som den är tillgänglig. Närhelst det är.

0 Shares