5 skÀl att uppdatera pÄ iOS 8.1.1 slÀppdag

0 Shares

Apples utgivningsdatum för iOS 8.1.1 för iPhone och iPad har inte meddelats men en utgÄva kan komma nÀr som helst. Med det i Ätanke bör iPhone- och iPad -anvÀndare börja förbereda sig för lanseringsdatumet för iOS 8.1.1 och idag vill vi gÄ igenom nÄgra skÀl till varför du kanske vill installera iOS 8.1.1 -versionen nÀr den kommer.

I september slÀppte Apple sin iOS 8.1 -uppdatering till betaprogrammet för utvecklare. Under flera veckor testade Apple och dess utvecklare uppdateringen för att sÀkerstÀlla en smidig offentlig release. I mitten av oktober, efter en kort period i beta, slÀppte Apple iOS 8.1-uppdateringen för allmÀnheten och den stÄr som företagets nuvarande version av iOS.

Medan iOS 8.1-uppdateringen fixade nÄgra av de större iOS 8-problemen som pÄverkade iPhone- och iPad-anvÀndare kunde iOS 8.1-uppdateringen inte ta itu med alla de irriterande problemen som uppstod med septemberens iOS 8.0-uppdatering. Detta har gjort att mÄnga iPhone- och iPad-anvÀndare runt om i vÀrlden letar efter nÄgon form av lÀttnad i form av en permanent fix.

Vi Àr fortfarande inte sÀkra pÄ nÀr den lÀttnaden kommer (vi har erbjudit nÄgra möjliga lösningar för att hjÀlpa under tiden) men det ser ut som Apples nÀsta iOS 8 -uppgradering, iOS 8.1.1, kan vara den uppdateringen.

iPhone-5

Tidigare denna mÄnad överraskade vi oss alla nÀr den slÀppte iOS 8.1.1 -uppdateringen till sitt betaprogram. Flytten var intressant med tanke pÄ att företaget sÀllan slÀpper ut smÄ buggfixar till beta. iOS 8.1.1 har bekrÀftats ha ett antal buggfixar ombord vilket gör det till en viktig och efterlÀngtad iOS 8-uppdatering för iPhone- och iPad-anvÀndare pÄ iOS 8.1 och senare.

Med en iOS 8.1.1 -version bekrÀftad Àr det nu den perfekta tiden att göra dina sista förberedelser inför sjÀlva iOS 8.1.1 -utgivningsdatumet. Det finns anledning att vara glada över iOS 8.1.1-utgÄvan och som vi kommer att pÄpeka, nÄgra anledningar till varför du bör installera iOS 8.1.1-uppdateringen direkt. HÀr tar vi en titt pÄ nÄgra anledningar till varför du iPhone, iPad och iPod touch -anvÀndare kanske vill tÀnka pÄ att installera iOS 8.1.1 -uppdateringen den dagen den kommer ut.

Du kör iOS 8.1.1 Beta

Om du kör iOS 8.1.1 beta rekommenderar vi starkt att du gÄr upp till den offentliga versionen av programvaran, om bara för att fÄ uppgraderingen ur vÀgen. Det bör ocksÄ ge stabilitet till din iPhone, iPad eller iPod touch. Du Àr redan pÄ Apples nya iOS 8-uppdatering sÄ det Àr ingen mening att hÄlla fast vid betaprogram. FÄ installationsprocessen klar och fÄ den offentliga versionen av iOS 8.1.1 installerad pÄ din telefon.

iPhone 6 recension - 7

Vi Àr fortfarande inte sÀkra pÄ hur mÄnga iOS 8.1.1 som Apple kommer att slÀppa till utvecklare men det spelar ingen roll. Beta 1, Beta 2, vad som helst, gÄ av med det pÄ den första dagen av tillgÀnglighet.

Du hanterar iOS 8-problem

iOS 8 -problem fortsÀtter att plÄga iPhone- och iPad -anvÀndare. iOS 8.1 skickades ut för att ÄtgÀrda mÄnga av dessa problem och medan det gjorde det gav det ocksÄ nÄgra egna problem. I synnerhet iPhone 6 och iPhone 6 Plus -anvÀndare fortsÀtter att hantera ett sortiment av iOS 8 -problem. iOS 8-problem Àr dock inte begrÀnsade till de nya iPhonerna. Vi har ocksÄ pratat med mÄnga andra anvÀndare.

Granskning av iPhone 6 - 8

iOS 8.1.1 Ă€r en buggfixuppdatering, enkel och enkel. Även om vi inte har en fullstĂ€ndig Ă€ndringslogg, vet vi att uppdateringen kommer att rikta sig till iPhone- och iPad -anvĂ€ndare som för nĂ€rvarande upplever problem pĂ„ iOS 8.1 och senare. Det kommer förmodligen inte att lösa varje enskilt iOS 8 -problem, men det finns en god chans att det kommer att hantera ett antal av dem. SĂ„ om du har problem med iOS 8.1, iOS 8.0.2 eller iOS 8.0 Ă€r det förmodligen vĂ€rt att ladda ner pĂ„ dag ett.

Det kommer inte bara med buggfixar ombord, det kommer att ha den extra fördelen med beta-programmet. Betan Àr avsedd att isolera problem före en offentlig release sÄ vi förvÀntar oss en mycket stabil upplevelse av iOS 8.1.1.

Du vill ha bÀttre prestanda

I iOS 8.1.1 beta-Àndringsloggen noteras att den kommer med prestandaförbÀttringar för iPad 2 och iPhone 4s. Dessa enheter representerar de Àldsta enheterna pÄ iOS 8.1. Apple lovar vanligtvis inte att det inte kan hÄlla sÄ om du Àr en iPad 2 eller iPhone 4s-anvÀndare som kÀmpar pÄ iOS 8.1 eller senare, kommer iOS 8.1.1 förmodligen att vara vÀrt att uppdatera till dag ett.

iPhone-5-1

Detsamma gĂ€ller för er pĂ„ Apples andra Ă„ldrande tidigare flaggskepp. Vi har hört frĂ„n mĂ„nga iPhone 5-anvĂ€ndare som har problem med iOS 8-prestanda och vi har upplevt nĂ„gra av vĂ„ra egna. Även om det kanske inte stĂ„r det i Ă€ndringsloggen, har iOS 8.1.1 en chans att stryka prestandaproblem pĂ„ andra enheter ocksĂ„. SĂ„ om du Ă€ger en Ă€ldre iPhone eller iPad och Bluetooth, Wi-Fi, batteritid och total hastighet inte Ă€r i nivĂ„, tĂ€nk pĂ„ att installera iOS 8.1.1 pĂ„ dag ett.

Du har förberett dig

Om du Àr redo för utgivningsdatumet för iOS 8.1.1, fortsÀtt och installera det nÀr det kommer. Det finns ett antal steg som vi tycker att iPhone- och iPad -anvÀndare bör ta före lanseringsdatumet och om du har tagit dem alla finns det verkligen inget annat du kan göra.

Du bryr dig inte om jailbreaking och du vill helt enkelt ha den senaste programvaran

Om du inte bryr dig om att jailbreaka din iPhone eller iPad kanske du vill tÀnka pÄ att installera iOS 8.1.1-uppdateringen dagen den anlÀnder. iOS 8.1.1 kommer att bryta Pangu iOS 8 -jailbreak vilket innebÀr att nÀr iOS 8.1.1 vÀl Àr ombord kommer du förmodligen inte att kunna jailbreaka din iPhone eller iPad. Det Àr inte klart om utvecklargruppen arbetar med en iOS 8.1.1-jailbreak eller inte.

iPhone-5s-Nexus-5

Jailbreaking Àr inte för alla och mÄnga iPhone- och iPad-anvÀndare vill helt enkelt ha den senaste programvaran frÄn Apple. Om det lÄter mer tilltalande att bli stött pÄ den senaste programvaran Àn att gÄ igenom jailbreak -processen, kommer du att uppdatera till iOS 8.1.1 -uppdateringen första dagen som den Àr tillgÀnglig. NÀrhelst det Àr.

0 Shares