Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

5 marknadsföringskampanjer som hjälper dig att ge lite glädje till 2021 från Barilla, InVision och theSkimm

Nyår! Samma gamla “meh”-stämning.

2021 kanske inte har börjat som vi ville (jag, för en, skar bokstavligen en tand), men det är ett nytt år. Och varje nytt år ger oss en chans till en nystart – en chans att återställa och justera våra mål och lansera nya kampanjer för att hjälpa oss att nå dem. det har aldrig funnits en bättre tid att dra några av dessa marknadsföringskampanjer från januari 2021 för ditt eget företag.

Det här fångade mig i januari:

1. Barillas Spotify-spellisttimer

Barilla spellisttimer

En spellista för varje nudel? Varför inte.

För efter att ha lagat tre måltider om dagen i 11 månader, förtjänar vi något för att bryta upp monotonin (och samma fyra middagar på repeat). Barillas behändiga Spotify-spellista spelar upp exakt hur länge din pasta behöver koka – beroende på typ av nudel såklart. Och även om den här Celiac inte kan vara med på det roliga, är kampanjen ett lekfullt och kreativt sätt att göra något som standard som kokande vatten intressant igen.

Börja laga mat här 🍝

2. Joe Bidens vita hus (.gov för att vara exakt)

Okej, Joe Bidens flygare (och en mängd andra policyer) betyder att Vita huset precis har blivit mycket coolare. Men för denna nörd i hjärtat, www.whitehouse.gov tar kakan. För de smarta personerna bakom sajten gömde ett litet påskägg i koden. Och efter ett sådant jävla år är det verkligen de små sakerna som gör hela skillnaden. Se vad jag menar 👇

Whitehousedotgov påskägg

när du följer den länken avslöjar Chrome Inspector (aka högerklicka > Inspektera) detta:

Krabban Mollie

Det är Mollie the Crab, US Digital Services inofficiella maskot. Vem visste?!

3. En ny dokumentärfilm från InVision

InVision Squads dokumentär

Gå igenom en annan tråkig virtuell händelse. Snälla nej. Det var därför jag var när InVision lanserade något helt annat – en helt ny dokumentärfilm – med en röd matta-premiär att matcha. Filmen, som utforskar hur produktteam hos företag som AirBnb, Atlassian och YouTube samarbetar, är ett svepvärdigt sätt att marknadsföra InVision och deras produkt utan att sälja öppet.

4. theSkimm’s New Year Challenge

Skimm Your Life Challenge

Nytt år, ny du? Det är vad theSkimm, ett populärt dagligt nyhetsbrev som blev ett fullfjädrat medieföretag, rullade ut med sin . Under 21 dagar (eftersom hej, 2021) låste utmaningen upp en ny uppgift som syftade till att hjälpa prenumeranter att minska sin mentala belastning.

Skimm Your Life Challenge

Jag älskar det faktum att kampanjen är interaktiv och erbjuder ett nytt tips (och anledning att engagera sig) varje dag. Och kan definitivt se att detta fungerar för B2B-företag som vill rulla ut en rad bästa praxis eller produktinstruktioner på ett roligt, nytt sätt.

5. Pandemivänliga intervjuer

Kelly Clarkson Show Drive-intervjuer

Okej, för att vara ärlig, jag är inte ett stort fan av Kelly Clarkson – vi är mer av ett Baby Shark-hushåll (om du vet, du vet). Och jag visste definitivt inte att hon hade sin egen nätverksprogram. MEN sättet hon har kunnat flytta sina intervjuer för en pandemivärld är ganska smart. Serien, passande namnet Drive-INterviews, är just det. Kelly och hennes gäst sitter i var sin bil och pratar. Det är ett säkert, socialt distanserat sätt att få tag i den film hon behöver och ha kul i processen.

2021 kanske inte börjar som vi hade hoppats. Men det finns ett ljus i slutet av tunneln, hur långt bort det än kan vara. Så tills vi alla är trygga genom den här pandemin, skulle det tjäna oss bra att ge lite glädje i varje marknadsföringskampanj vi planerar att rulla ut i år.