5 iOS 8 Cydia Tweaks du bör installera just nu

0 Shares

IOS 8 -jailbreaken är officiellt ute och tillgänglig för alla iPhones och iPads som kan köra iOS 8. Här är fem iOS 8 Cydia -tweaks som fungerar med den senaste versionen av iOS som du bör installera just nu.

Pangu dev -teamet ansvarar för det här senaste jailbreaket och de är ett nytt tillskott till jailbreak -gemenskapen, som först bryter in på scenen med deras iOS 7.1.2 -jailbreak redan i juni strax efter uppdateringen som släpptes från Apple.

IOS 8 -jailbreaken släpptes tekniskt tidigare förra månaden, men eftersom det var en mycket tidig version och inte ens innehöll Cydia, ansågs det bara vara en utvecklarversion så att tweak -devs kunde få sina appar och tweaks att fungera för iOS 8. Det var faktiskt inte förrän nyligen när iOS 8 -jailbreaket blev tillräckligt stabilt för offentlig konsumtion.

Men iOS 8 -jailbreaken är nu tillräckligt stabil för vanliga användare att installera, och medan Cydia nu är uppdaterat för iOS 8, finns det fortfarande några knäckar som behöver lösa sig, framför allt oförmåga att ladda ner och installera betalda tweaks, men det borde fixas på nolltid.

Här är fem iOS 8 Cydia -tweaks som är kompatibla med iOS 8 jailbroken -enheter och är värda att ladda ner.

SwipeSelection

iOS standardmetod för att flytta runt markören i ett textblock är inte exakt det bästa sättet att göra det; du måste trycka och hålla ned, och sedan kan du dra fingret dit du vill att markören ska gå. Ett enklare sätt skulle vara att bara dra fingret över tangentbordet och låta markören röra sig med det, och ditt finger blockerar inte heller markören.

swipeselection

Lyckligtvis är detta exakt vad SwipeSelection gör, och det är en absolut Godsend om du skriver mycket på din iPhone eller iPad. Det finns också SwipeSelection Pro, som kommer med en inställningsmeny där du kan anpassa markörhastigheten och så, men grundversionen är tillräckligt bra för de flesta användare.

Flöde

F.lux är alltid en av de första jailbreak -justeringarna jag installerar. Det blir i princip av med den otäcka blå nyansen som skärmen avger till förmån för en varmare färgtemperatur. Detta säkerställer att du inte får ögonbelastning.

Flöde

F.lux är också tillgängligt för OS X och Windows (men tyvärr inte Android), och jag rekommenderar starkt att skaffa det till din dator om du tillbringar större delen av dagen med att titta på din datorskärm. det gör underverk.

Monter

En bra sak med Android -tangentbordet är att det visar små bokstäver när du skriver med små bokstäver och stora bokstäver när du skriver med stora bokstäver. På iOS visar tangentbordet dock hela tiden stora bokstäver. En enkel jailbreak -tweak som heter ShowCase löser detta problem och visar små bokstäver när du skriver med gemener, vilket snabbt låter dig se vilket fall du skriver in utan att behöva titta på Shift -tangenten.

Monter

ShowCase är en ganska trivial jailbreak -tweak, men det är en som jag inte rekommenderar att ta för givet, eftersom det gör din skrivupplevelse mycket snabbare och enklare.

FlipControlCenter

En annan jailbreak -tweak som är värd att ha på din iOS 8 -enhet kommer med möjligheten att anpassa Control Center. Det kallas FlipControlCenter och det låter dig göra just det, till viss del. Det inkluderar inte så mycket anpassning som vi skulle vilja, men det är en bra start.

FlipControlCenter

Du kan växla mellan anslutningsväxlar och de nedre appgenvägarna. Dessutom kan du lägga till på sidor som du kan svepa igenom för att lägga till ännu fler växlar och genvägar till Kontrollcenter.

FlipControlCenter är inte tillgängligt i standard Cydia -källor, så du måste lägga till en ny repo till Cydia för att få tweak (https://rpetri.ch/repo). För att göra det, öppna Cydia och tryck på fliken Hantera. Navigera sedan till Källor> Redigera> Lägg till och skriv in den repo -webbadressen.

Aktivator

Activator är i stort sett ett måste när det gäller iOS 8 Cydia -tweaks som du laddar ner, eftersom det låter dig göra så mycket med din jailbroken -enhet.

aktivator

Till exempel kan du ställa in genvägar för nästan vad som helst, till exempel att aktivera LED-ficklampan med ett treklick på hemknappen, eller aktivera Siri med en annan knapp istället för att behöva hålla hemknappen nedtryckt.

Möjligheterna är i stort sett oändliga med Activator och vi är glada att det är en av de första apparna för att få iOS 8 -stöd.

0 Shares