5 hemska hemligheter om Mario som inte ens hans största fans känner till

0 Shares

Enligt dess skapare, Shigeru Miyamoto, är det den enda egenskapen de gav hjälten när de tänkte på det. Faktum är att Mario inte ens hade ett namn, men han hade en söt 24-åring och en 50-årig mustasch.

Det här är en detalj som är så lite känd att när de gjorde rollbesättningen för den där Mario-filmen som det är bäst att glömma, så var detta den spottande bilden av en tjugo-någonting.

Bo Hoskins som Mario Bros

Nu, om Mario har en degenerativ sjukdom som gör att han ser dubbelt så gammal ut, vet vi inte längre det.

2. Nintendo äger rättigheterna till 2 Mario vuxenfilmer

Det verkar som om jobbet som rörmokare inte ger tillräckligt i Marios universum och han måste ägna sig åt andra saker, som världen… av vuxet innehåll.

Men Nintendo gillar inte dessa saker, så det köpte, och äger fortfarande, rättigheterna till två sådana filmer: Super Hornio Brothers och Super Hornio Brothers 2.

Med Ron Jeremy i rollen som Mario, ska Nintendo ha köpt rättigheterna för att förhindra distribution, men att veta hur det pressar pengar ur franchisen kommer det troligen att finnas ytterligare två kulor i kammaren när det är dags.

3. Mario har suttit i fängelse … och det värsta är hur han rymde

Följande är verkligt och vi har beviset på video. Nintendo publicerade en slags virtuell tidning med avsnitt baserade på deras spelvärld och i ett av dem avslöjas det att Mario och Padda satt i fängelse.

Men oroa dig inte, de lyckades fly genom att gräva en tunnel. Hur? Med en sked som Mario förvarade på ett visst ställe som de inte låter mig skrivaMen om du tror att det var i röven, så var det verkligen i röven.

Du kan se det i videon ovan, inklusive detaljen om att visa skeden för Toad och att han anklagar honom för att han suger (minut 1:55, vi känner dig).

4. Mario blev obscent överfallen av en pirat

Vad kan vara värre än ovanstående? Många saker. Precis som Mario, i en av serierna han spelar i, är grundligt smekt av kapten Sirup, som först känner sitt mål väl och sedan fortsätter att slå henne.

Men det är bättre att se själv.

5. Mario ombads att hålla sig borta från barn

Strategiguider för spel är vanliga. I dem diskuteras knep och strategier för att övervinna utmaningarna. I Donkey Kong är en av dessa strategier det Mario och Kong närmar sig eller rör inte barnen.

Allvarligt talat, i en av serierna i guiden springer båda karaktärerna för att leka med ett gäng barn, men de stoppar dem kort, på grund av en skylt som varnar att snälla, “Rör inte barnen.”

Utgångspunkten är att de är en skyddad art, men konsekvenserna är så diskreta att vi inte ens vet vad vi ska säga.

Som vi kan se, Mario döljer många otydliga saker, plus en sked för att fly från fängelset.

0 Shares