5 gratis videoredigerare utan vattenstämpel

0 Shares

Videodelning fortsätter att skjuta i höjden över alla sociala medieplattformar. Sökandet efter en enkel och lättanvänd videoredigerare online utan vattenstämpel orsakar rastlösa nätter för mjukvaruutvecklare.

I den här artikeln kommer du att möta 5 videoredigerare online som, förutom att de är gratis, inte har vattenstämpel när du skapar och redigerar videor. Oavsett om du redigerar på Mac, Windows, Android eller iPhone-smarttelefon, hittar du den videoredigerare som passar bäst för din enhet.

I den här artikeln hittar du:

Vad du bör tänka på när du väljer en onlinevideoredigerare

Varje videoredigerare som listas nedan har sina distinkta egenskaper. Här är faktorerna att tänka på när du väljer en videoredigerare online.

  1. Egenskaper

Det är ingen idé att en redigerare är gratis, men inte erbjuder några verktyg som får din video att se professionell ut, eller nästan så.

Att välja en onlinevideoredigerare med molnbaserad lagring full av royaltyfria videor och mallar hjälper till att spara tid och förenkla redigeringsprocedurerna. Det var ett krav på den listan.

  1. lätthet av använda sig av

Vissa videoredigerare online är så komplexa att du måste göra tutorials och guider innan du börjar redigera. Du behöver inte lägga två timmar på att redigera en 10 minuters video.

Innan du börjar använda någon videoredigerare bör du överväga att utvärdera komplexiteten hos alla funktioner som ska användas. Hur man importerar bilder och delar redigerade videor till sociala medier och webbplatser bör prioriteras under bedömningsprocessen.

  1. Syfte av video-

Att skapa och redigera kommersiella videor kräver en videoredigerare online med funktioner designade med ett affärstema, vanligtvis med mallar, tutorials, gratis bobcat-videor och så vidare. Anta att du marknadsför produkt X, men din utgivare infogar en vattenstämpel för produkt Y, det är inte vettigt.

Topp 5 onlinevideoredigerare (ingen vattenstämpel)

1. WeVideo

5 gratis videoredigerare utan vattenstämpel 2

Vill du ladda upp och redigera videor på några sekunder? WeVideo har miljontals inbäddade bilder, videor och musik som är kommersiellt licensierade och gratis att använda. Det är förmodligen den billigaste videoredigeraren online med priser från 0 till $29,99/månad.

För att passa alla videoredigerare är den kompatibel med Android och iOS, Chromebook, Mac och Windows-telefoner utan att ladda ner den. Ladda upp valfritt filformat, redigera och dela det på sociala medier och på webben när du är på språng. För att spara ditt lagringsutrymme har den ett molnbaserat lagringssystem som ger obegränsat medielagringsutrymme.

2. Movie Maker Online

5 gratis videoredigerare utan vattenstämpel 3

De största fördelarna med att använda Movie Maker Online är inte registreringskraven, de gratis och redigerade videorna har inga vattenstämplar och webbplatsetiketter. Föreställ dig att ladda upp alla typer av foton och bilder gratis med bara ett klick! Och för att göra det till det bästa kan royaltyfria musikvideor ta månader att redigera.

Förutom att redigera videor kan du skapa videor, redigera foton och göra animationer och bildspel online. Vill du veta hur man gör GIF-videor, kombinerar videor eller bäddar in musik i video? Klicka på “Hur gör du” i fältet överst och läs alla handledningarna.

Du behöver inte ladda ner och installera för att använda.

3. Clipchamp

5 gratis videoredigerare utan vattenstämpel 4

Detta är utan tvekan den mest använda videoredigeraren online utan vattenstämpel utan nedladdningsprogram på grund av dess enkelhet och framför allt gratis. Clipchamp-biblioteket är superfyllt med alla genrer av videor och musik.

Dess bästa funktioner inkluderar att skapa och redigera originalvideor, samla in videor från webbplatser, spela in, komprimera och konvertera videor. Det finns en videomall för varje typ av video du vill skapa.

4. VSDC Free Videoredigerare

5 gratis videoredigerare utan vattenstämpel 5

Med VSCD Free Videoredigerare, inga gratis provperioder, inga annonser och inga vattenstämplar. Ladda bara ner den här programvaran och börja redigera dina videor gratis. Det fungerar exceptionellt bra med alla typer av ljud-, video- och bildformat. Videoeffekter är fantastiska. Du kan enkelt ändra form och position för bilder i videon.

Vill du lägga till eller minska videons färgmättnad? Väldigt enkelt; använd den flerfärgade Chroma-tangenten för att justera färgintensiteten. Ljudredigeraren har ljudutjämning, volymkorrigering ekoredundansfunktion för att hjälpa till att producera videor med önskad röst.

5. OpenShot

5 gratis videoredigerare utan vattenstämpel 6

OpenShot är en gratis videoredigerare online utan vattenmärkningsprogram som är kompatibel med Mac, Windows och Linux. Det finns över tio funktioner för att säkerställa att dina redigerade videor uppfyller dina önskade specifikationer. De inkluderar klipp och skiva, släpp och dra, slow motion och tempoeffekter och ljudredigerare.

Det finns över 400 videoövergångar och effekter för att göra dina videor så imponerande som möjligt. Använd flera hastighetskontroller för att introducera små rörelser, snabba rörelser och inverterade rörelser. Det lönar sig att få 40+ år gamla vektortitelmallar att bli virala på alla sociala medieplattformar.

Slutsats

Det finns ett stort antal pålitliga videoutgivare online som är värda att använda för att dela dina videor på alla plattformar och sociala medier. Dessa videor spelar en avgörande roll för att säkerställa att du redigerar och distribuerar videor av hög kvalitet.

Att få en videoredigerare online utan vattenstämpel idag kan ta mindre än en minut. Den dåliga delen är att de flesta gratis videoredigerare online har begränsade resurser. Men de kan räcka till enklare och snabbare produktioner.

0 Shares