5 Dungeon Hunter 5 tips

0 Shares

Som vi diskuterade i vår recension av Dungeon Hunter 5 tidigare i veckan är det väldigt sällsynt att ett videospel som är avsett för iPhone kan balansera alla saker det behöver leverera. Ofta har iPhone- och iPad-spel bra grafik och snygg design, men erbjuder inte mycket i spelet. Användare sitter fast och gör den här en gång om och om igen så länge de spelar. Deras progression beror på att göra samma sak genom mer utmanande nivåer, inte nödvändigtvis att komma förbi något nytt eller intressant. Att Dungeon Hunter 5 kunde leverera på alla dessa saker samtidigt är imponerande. Med den sidan är ett spel som Dungeon Hunter 5 bara moget med invecklade saker och små detaljer som spelare behöver vara uppmärksamma på.

dungeon hunter 5 (3)

Här är 5 Dungeon Hunter 5-tips för spelarna iPhone, iPad, Android och Windows Phone.

Spara dina ädelstenar för mer tillbehör

Dungeon Hunter 5 (20)

Vad är det första du gör i ett spel? I en förstapersonsskjutare letar du efter hur kontrollerna fungerar. Med ett rollspel som Dungeon Hunter 5 letar du efter viktiga sätt att uppgradera din karaktär. Det är där juvelerna kommer in. Ädelstenar är inte riktigt för att uppgradera dina karaktärskläder – det är vad låsboxarna är för. Istället är juveler det som ger dig extra väsentligheter. Du behöver juvelerna du tjänar för saker som att lägga till slots i din Guilds lager senare.

Spendera inte dina ädelstenar för snabbt. Spara dem för det väsentliga du behöver när du gräver djupare in i spelet. Om du tar slut kan du köpa mer med riktiga pengar genom varje version. Priserna varierar från $ 1,99 till $ 49,99.

Kom ihåg att byta vapen

Dungeon Hunter 5 (4)

Rollspel handlar inte bara om att få en ny plundring. Det är mycket viktigt att du är uppmärksam på stridsstilen och förstår vad som händer. Dungeon Hunter 5 har känslan av ett hack and slash-spel, vilket jag verkligen gillar. Å andra sidan är det ganska lätt att missa några detaljer som är involverade i strid.

Framför allt, kom ihåg att du inte behöver stå där och träffa. Använd dogeknappen för att undvika att använda de små dryckerna du har till hands. För det andra, kom ihåg att byta till de vapen du har i din arsenal som orsakar mer skada på en viss fiendtyp. På allvar gör det skillnaden. Glöm inte att smälta samman dina vapen för nya krafter som blir ännu mer dödliga för dina fiender.

Spela på en större skärm om du kan

Mitt förhållande med Dungeon Hunter 5 startade inte så fantastiskt. Jag älskade spelets klippta scener och grafik. Med tiden gick det allt svårare att spela. Glöm att ha precisionskontroll över min karaktär, jag kunde bara inte räkna med att jag skulle flytta min karaktär med den digitala joysticken med ett ögonblick eller hoppa vid precis rätt tidpunkt. Snart insåg jag att det var för att jag ständigt saknade de små knapparna för dessa åtgärder.

Om du befinner dig frustrerad av spelet. Ta lite och se om du har något – något annat med en större skärm som kan stödja spelet. Det var en sak som försökte spela Dungeon Hunter 5 på min iPhone 5s. Jag kände ibland att jag inte kom någonstans. Att spela på min Motorola Moto X 2014: s 5-tums skärm var en mycket bättre upplevelse.

Ring en vän om du behöver hjälp

Dungeon Hunter 5 (15)

Antalet fantastiska spel som vi alla har tillgång till har ökat enormt under de senaste åren. Inte varje spel är värt att spendera din tid i, men antalet värdefulla titlar växer med stormsteg. Jag upptäcker att jag kommer i kontakt med många fantastiska spel, att jag inte avslutar eftersom jag inte nödvändigtvis är villig att investera tiden i ny utrustning och bli bättre.

Dungeon Hunter 5 handlar inte om att låta dig avsluta någon av dess nivåer för lätt. Med detta sagt finns det ett system för att få hjälp när din karaktär behöver det mest. I grund och botten anställer du en annan karaktär som hjälper dig att slutföra din nivå. Jag kan intyga att saker och ting går lättare när du har en partner i brott.

Definitivt skapa en anpassad belastning

Dungeon Hunter 5 (22)

En av de smartaste sakerna som videospelutvecklare kom på var ett sätt för dig att snabbt och enkelt växla mellan hela uppsättningen artiklar. Det är en funktion som jag önskar att fler spel hade och något som finns i Dungeon Hunter 5. Säg, du har två uppsättningar vapen och rustningar som du vill använda på dina fiender. Du kan växla mellan dem båda med bara ett tryck.

Lycka till i Dungeon Hunter 5 i helgen. Förhoppningsvis kommer de här tipsen att hjälpa dig att fånga all bytet och det extra du kan. Dungeon Hunter 5 är gratis i appbutikerna Google Play och iTunes. Gameloft säger att det kommer till Microsofts Windows-operativsystem också.

0 Shares