5 Dungeon Hunter 5 tips

0 Shares

Som vi diskuterade i vÄr recension av Dungeon Hunter 5 tidigare i veckan Àr det vÀldigt sÀllsynt att ett videospel som Àr avsett för iPhone kan balansera alla saker det behöver leverera. Ofta har iPhone- och iPad-spel bra grafik och snygg design, men erbjuder inte mycket i spelet. AnvÀndare sitter fast och gör den hÀr en gÄng om och om igen sÄ lÀnge de spelar. Deras progression beror pÄ att göra samma sak genom mer utmanande nivÄer, inte nödvÀndigtvis att komma förbi nÄgot nytt eller intressant. Att Dungeon Hunter 5 kunde leverera pÄ alla dessa saker samtidigt Àr imponerande. Med den sidan Àr ett spel som Dungeon Hunter 5 bara moget med invecklade saker och smÄ detaljer som spelare behöver vara uppmÀrksamma pÄ.

dungeon hunter 5 (3)

HÀr Àr 5 Dungeon Hunter 5-tips för spelarna iPhone, iPad, Android och Windows Phone.

Spara dina Àdelstenar för mer tillbehör

Dungeon Hunter 5 (20)

Vad Ă€r det första du gör i ett spel? I en förstapersonsskjutare letar du efter hur kontrollerna fungerar. Med ett rollspel som Dungeon Hunter 5 letar du efter viktiga sĂ€tt att uppgradera din karaktĂ€r. Det Ă€r dĂ€r juvelerna kommer in. Ädelstenar Ă€r inte riktigt för att uppgradera dina karaktĂ€rsklĂ€der – det Ă€r vad lĂ„sboxarna Ă€r för. IstĂ€llet Ă€r juveler det som ger dig extra vĂ€sentligheter. Du behöver juvelerna du tjĂ€nar för saker som att lĂ€gga till slots i din Guilds lager senare.

Spendera inte dina Àdelstenar för snabbt. Spara dem för det vÀsentliga du behöver nÀr du grÀver djupare in i spelet. Om du tar slut kan du köpa mer med riktiga pengar genom varje version. Priserna varierar frÄn $ 1,99 till $ 49,99.

Kom ihÄg att byta vapen

Dungeon Hunter 5 (4)

Rollspel handlar inte bara om att fĂ„ en ny plundring. Det Ă€r mycket viktigt att du Ă€r uppmĂ€rksam pĂ„ stridsstilen och förstĂ„r vad som hĂ€nder. Dungeon Hunter 5 har kĂ€nslan av ett hack and slash-spel, vilket jag verkligen gillar. Å andra sidan Ă€r det ganska lĂ€tt att missa nĂ„gra detaljer som Ă€r involverade i strid.

Framför allt, kom ihÄg att du inte behöver stÄ dÀr och trÀffa. AnvÀnd dogeknappen för att undvika att anvÀnda de smÄ dryckerna du har till hands. För det andra, kom ihÄg att byta till de vapen du har i din arsenal som orsakar mer skada pÄ en viss fiendtyp. PÄ allvar gör det skillnaden. Glöm inte att smÀlta samman dina vapen för nya krafter som blir Ànnu mer dödliga för dina fiender.

Spela pÄ en större skÀrm om du kan

Mitt förhÄllande med Dungeon Hunter 5 startade inte sÄ fantastiskt. Jag Àlskade spelets klippta scener och grafik. Med tiden gick det allt svÄrare att spela. Glöm att ha precisionskontroll över min karaktÀr, jag kunde bara inte rÀkna med att jag skulle flytta min karaktÀr med den digitala joysticken med ett ögonblick eller hoppa vid precis rÀtt tidpunkt. Snart insÄg jag att det var för att jag stÀndigt saknade de smÄ knapparna för dessa ÄtgÀrder.

Om du befinner dig frustrerad av spelet. Ta lite och se om du har nĂ„got – nĂ„got annat med en större skĂ€rm som kan stödja spelet. Det var en sak som försökte spela Dungeon Hunter 5 pĂ„ min iPhone 5s. Jag kĂ€nde ibland att jag inte kom nĂ„gonstans. Att spela pĂ„ min Motorola Moto X 2014: s 5-tums skĂ€rm var en mycket bĂ€ttre upplevelse.

Ring en vÀn om du behöver hjÀlp

Dungeon Hunter 5 (15)

Antalet fantastiska spel som vi alla har tillgÄng till har ökat enormt under de senaste Ären. Inte varje spel Àr vÀrt att spendera din tid i, men antalet vÀrdefulla titlar vÀxer med stormsteg. Jag upptÀcker att jag kommer i kontakt med mÄnga fantastiska spel, att jag inte avslutar eftersom jag inte nödvÀndigtvis Àr villig att investera tiden i ny utrustning och bli bÀttre.

Dungeon Hunter 5 handlar inte om att lÄta dig avsluta nÄgon av dess nivÄer för lÀtt. Med detta sagt finns det ett system för att fÄ hjÀlp nÀr din karaktÀr behöver det mest. I grund och botten anstÀller du en annan karaktÀr som hjÀlper dig att slutföra din nivÄ. Jag kan intyga att saker och ting gÄr lÀttare nÀr du har en partner i brott.

Definitivt skapa en anpassad belastning

Dungeon Hunter 5 (22)

En av de smartaste sakerna som videospelutvecklare kom pÄ var ett sÀtt för dig att snabbt och enkelt vÀxla mellan hela uppsÀttningen artiklar. Det Àr en funktion som jag önskar att fler spel hade och nÄgot som finns i Dungeon Hunter 5. SÀg, du har tvÄ uppsÀttningar vapen och rustningar som du vill anvÀnda pÄ dina fiender. Du kan vÀxla mellan dem bÄda med bara ett tryck.

Lycka till i Dungeon Hunter 5 i helgen. Förhoppningsvis kommer de hÀr tipsen att hjÀlpa dig att fÄnga all bytet och det extra du kan. Dungeon Hunter 5 Àr gratis i appbutikerna Google Play och iTunes. Gameloft sÀger att det kommer till Microsofts Windows-operativsystem ocksÄ.

0 Shares