5 bästa telefoner [November, 2014]

Om du är ute efter en helt ny telefon den här månaden, kommer du att ställas inför ett mycket svårt beslut eftersom smarttelefonmarknaden är full av toppalternativ inför semestern. I ett försök att hjälpa dem som är i behov, tar vi en titt på de enheter som vi tycker är de fem bästa telefonerna pengar kan köpa i november månad.

Under de senaste 10 månaderna har vi sett smarttelefontillverkare släppa loss ett antal stora smartphones. Tidigt på året var det Samsung Galaxy S5 och HTC One M8 som vinkade konsumenternas hårt intjänade pengar. På senare tid har det varit enheter som iPhone 6 och iPhone 6 Plus, LG G3, Samsung Galaxy Note 4 och Moto X som har frestat konsumenter över hela USA och runt om i världen.

Även om det verkligen är trevligt att ha så mycket val, presenterar det problem för många människor, särskilt de som inte hänger med i den snabba telefonen. Enligt vår räkning finns det bara en stor smartphone -version kvar och det är Nexus 6 från Motorola och Google. Att välja din nästa telefon kan vara en kamp och det är därför vi vill hjälpa dem som kämpar med ett beslut.

iPhone 6 recension - 4

Vi bombas ständigt med frågor om de bästa telefonerna pengar kan köpa. Det finns ett antal olika enheter som vi kan rekommendera, smarttelefonmarknaden är full av solida val, men vi vill begränsa lite och ta en titt på vad vi anser vara de fem bästa smartphones som finns.

Dessa enheter representerar de enheter som vi rekommenderar till vänner och familj. Och även om vår lista kan skilja sig från din, så är det här enheterna som Gotta Be Mobile -redaktörerna har valt för erkännande den här månaden. Vi känner att enheterna som listas här levererar det bästa, allroundpaketet bara för denna månad och denna månad.

Med det i åtanke, här är de fem bästa telefonerna för november 2014.

iPhone 6

I september ersatte Apples nya iPhone 6 iPhone 5s som företagets avancerade iPhone-flaggskepp. Och precis som iPhone 5s innan den, anses iPhone 6 av många vara en av de bästa smartphonesna på planeten och en enhet som smartphone -shoppare bör titta på innan de sätter sig på en enhet denna högsäsong.

Apples iPhone 6 kommer med ett sortiment av toppklassiga funktioner, inklusive en 4,7-tums Retina HD-skärm, en snabb A8-processor, en fantastisk bakre kamera, en metalldesign, Touch ID-fingeravtrycksteknik, massor av lagringsutrymme och företagets helt nya iOS 8 operativsystem.

iPhone-6

IPhone 6 är inte billig, den börjar på $ 199,99, men de som köper sig in i den nya iPhone kommer att få en av de bästa telefonerna på marknaden och en som borde hålla tre år eller mer tack vare nya iOS -programuppdateringar. Apple tenderar att hålla iPhones uppdaterade i tre år innan de sparkar dem till trottoarkanten.

Innan du köper, ta en titt på vår fullständiga recension för att absorbera styrkorna och svagheten hos en av de bästa smartphones som pengar kan köpa.

Sidor: 1 2 3 4 5

Relaterade Artiklar

Back to top button