Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

5 bästa skinn för Galaxy S9

De bästa Galaxy S9-skalen ger lite grepp och skydd till din telefon utan huvuddelen av ett fodral. Med skinn kan du ändra färgen på din enhet, lägga till lite anpassning eller bara ge den en personlig touch. Dessa smala skinn erbjuder inte lika mycket skydd som de bästa Galaxy S9-skalen, men de håller det säkert utan att förlora funktioner som trådlös laddning.

Om du hatar att använda ett fodral men vill ha lite extra skydd, grepp eller friktion så att din telefon inte glider ur händerna eller fickan är det här den enklaste vägen. En Galaxy S9-hud ger dig den minimalistiska känslan och är bättre än att använda ingenting alls.

Läs: 9 bästa Galaxy S9 skärmskydd

Medan du bara kan välja mellan några få färgval med Galaxy S9, kan du med de bästa skalen välja från ett brett utbud av färger, texturer, falska material, trä och stilar. Några av dessa inkluderar hampa, marmor, kolfiber, läder, metall och till och med trä. Eller få en helt klar Galaxy S9-hud så att du har skydd utan att ändra hur den ser ut.

Bästa Galaxy S9-skal

  1. dbrand
  2. SlickWraps
  3. Skinit
  4. IQShield Full Skin
  5. Färgvaror

Dessa skinn är enkla att installera, finns i en massa olika material eller färger och är ett bra alternativ till att använda ett fodral. Skinn är ett klibbigt material av militär kvalitet som täcker din telefon utan att lägga till mycket bulk. Här är några av de bästa i ingen särskild ordning.

dbrand Galaxy S9 Skins

Ett av de mest populära namnen när det gäller skinn för någon produkt är dbrand. De erbjuder Galaxy S9-skal, omslag och heltäckande skal. Inte bara har de ett av de största urvalen, men de erbjuder också en wrap för kameralinsen. Eftersom det är värt att skydda lika mycket som glaset på baksidan.

Du kan välja mellan kolfiber, camo, drakeskinn, sten, marmor, matt, metall, läder, levande vanliga färger eller trä för din S9-omslag. De erbjuder skinn på baksidan, runt kameralinsen, den övre frontramen och till och med den nedre fronten. I grund och botten, så att du kan slå in alla aspekter av telefonen förutom skärmen. Nästan alla alternativ eller texturer finns i flera färger eller finish, förutom den nya camo.

Kom ihåg att du kan välja “ingen” för en helt klar hud. På så sätt får din Galaxy S9 lite struktur och skydd utan att ändra utseendet.

Köp en Galaxy S9 dbrand-hud från 11,95 $

SlickWraps för Galaxy S9

Ett annat ansedd alternativ är Slickwraps, som faktiskt har ett massivt urval av Galaxy S9-skal, omslag och dekaler. Liksom dbrand erbjuder Slickswraps några standardkategorier. Dessa inkluderar trä, färger, läder, sten, kolfiber och metall. Var och en har en mängd färger eller finish att välja mellan. Vad som gör Slipwraps annorlunda är att de erbjuder en full wrap. Som på baksidan av telefonen, övre och nedre delen på framsidan och ett skydd för att skydda kameralinsen. Det är ett paket för att skydda hela din telefon.

SlickWraps Hemp Wrap för Galaxy S9

Detta gör det lite dyrare än dbrand, men du får fullt 360-gradersskydd för under $ 20. Vi gillar verkligen Slickwraps hampa wrap, som lägger till en mycket unik struktur till skillnad från något annat på marknaden.

Dessutom erbjuder Slickswaps äkta träöverdrag, inte bara en hud som ser ut som trä. Alcantara-tyg Galaxy S9-omslag, en glöd-i-mörk-färg och ett komplett anpassningsalternativ. Det betyder att du kan ladda upp din egen struktur, finish eller bild, och de skapar och skickar en anpassad Galaxy S9-skal till dig. Fancy material som Alcantara-tyg kostar mer än vanliga skinn.

Köp en Galaxy S9 Slickwrap från 19,95 $

Skinit Galaxy S9 Skins & Wraps

Nästa är Skinit, som specialiserat sig på att erbjuda skräddarsydda skinn för enheter med logotyper eller varumärken. Om du vill representera ditt favorit NFL-team på Galaxy S9, så är det här. Skinit erbjuder sport, kändisar och andra populära saker som anime, konst eller vackra fotografier.

Du kan välja mellan officiellt licensierade NFL-, NCAA-, NBA-, MLB-, NHL- och MLS-skinn, för att nämna några. Var och en erbjuder en mängd olika alternativ så att du kan välja det du gillar bäst från stora logotyper till något mer avslappnat som #GoPackGo.

Vi gillar att Skinit innehåller en massa DC Comics-, Marvel- eller Disney-skinn som passar alla användares stil eller preferenser. Så, oavsett om du letar efter en Harry Potter-hud, anime eller en vacker solnedgångsfolie, de täcker dig. Dessa skal är lätta att ta bort och flytta om det behövs. Som sagt, de erbjuder inte en kameralinsskärning som några av de andra alternativen.

Köp en Skinit för 14,99 USD

IQShield Full Skin & Screen Protector

Varför inte hålla den stora böjda skärmen säker samtidigt som resten av din telefon. Även om vi kan rekommendera flera märken som Bodyguardz att packa Galaxy S9, är IQShield en av de bästa. De har en militärfilm som täcker hela telefonen, inklusive skärmen. Detta är ett Galaxy S9-skal och skärmskydd allt-i-ett.

Om du vill behålla din Galaxy S9 helt ny utan att använda ett fodral är det också ett bra alternativ. De använder samma film som skärmskydd, bara precision skär den för att matcha hela kroppen av telefonen. Som på baksidan, sidorna, toppen, botten och runt hörlursuttaget och mer. Det skyddar hela din enhet.

De ger dig till och med ett enkelt installationsfack, på så sätt får du skärmskyddet perfekt ditt första försök. Applicera bara Galaxy S9-skalet på telefonens topp, botten och sidor så är du klar. Den levereras också med livstidsgaranti mot missfärgning eller skada.

Köp en IQShield Full Skin för Galaxy S9 för $ 12,95

ColorWare Galaxy S9 Skins

Sist men inte minst har vi vackra Galaxy S9-skal och omslag från ColorWare. Detta företag använder ett autentiskt 3M-material för varje hud, vilket ger dig en hållbar och stark wrap för din telefon. Vad som skiljer dem från de flesta är möjligheten att blanda och matcha dina skinn. I grund och botten ger din Galaxy S9 en ny färgfärg utan att spendera massor av pengar.

ColorWare har inte den enklaste webbplatsen att navigera i jämförelse med tävlingen, men de har bra skinn. Var och en passar perfekt och de skyddar också din kameralins. Du kan välja bland kolfiber, metall, trä, glas, sten, exotiska material och mer. Blanda och matcha en annan färg på framsidan och baksidan, lägg till den i din vagn så är du klar.

Dessutom kommer ColorWare att gravera ett anpassat meddelande på din hud för bara några dollar till. På så sätt kan du göra din telefon snygg och ha ett meddelande, logotyp eller företagsnamn på den samtidigt.

Köp ColorWare Skins för Galaxy S9 från 14 $