Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

5 bästa Shopify nyhetsbrevsappar

Redaktörens anmärkning: Nyhetsbrev hjälper dig inte bara att få kontakt med nya kunder, utan du håller dig också engagerad med dina befintliga kunder. Oavsett om det är en produktlansering, ett festligt arrangemang eller att dela ett erbjudande, är nyhetsbrev via e-post ett bra sätt att marknadsföra ditt företag. Här listar vi 5 av de bästa Shopify nyhetsbrevsappar som de flesta företag använder. Och bara om du har ont om tid, tillåt en bra Shopify apputvecklingsföretag för att hjälpa dig med en robust lösning för e-postmarknadsföring.

Många onlineföretag är beroende av nyhetsbrev för att hålla sina kunder informerade.

Dessa hjälper till att hålla ditt varumärke i fokus för konsumenterna, hjälper dig att bygga en relation med kunder och etablera dig själv som en auktoritet i ditt valda utrymme.

De låter dig också låta folk veta om nya produkter som kan intressera dem.

Det är viktigt att komma ihåg att nyhetsbrev är precis som alla andra marknadsföringsinitiativ. De måste ha en mätbar inverkan på ditt företag och det finns ett antal sätt att avgöra detta.

Du kan mäta ökningen av mottagare genom hur många prenumeranter du har, hur många som läser nyhetsbrevet genom att mäta öppningsfrekvensen, och du kan avgöra hur många personer som faktiskt går igenom med önskad åtgärd genom att kontrollera klickfrekvensen.

Naturligtvis finns det många andra mätvärden som kan hjälpa dig att bedöma hur framgångsrik en nyhetsbrevskampanj är, men det första steget är faktiskt att få nyhetsbrevet skickat.

Om du använder Shopify finns det några underbara Shopify nyhetsbrevsappar som hjälper dig att uppnå detta mål.

Idag ska vi ta en titt på några av dessa bästa nyhetsbrev shopify-appar som hjälper dig att skicka nyhetsbrev och erbjuda mycket mer.

Vårt val

Shopify - Få specialpriserShopify - Få specialpriser

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Bästa Shopify nyhetsbrev-appar

1. Brevo (tidigare Sendinblue)

Brevos e-postmarknadsföringsverktyg skickar en stark vädjan till nya och lågbudgetmarknadsförare på grund av dess överkomliga priser.

Till att börja med, dess free plan tillåter användare att skicka så mycket som 300 e-postmeddelanden dagligen till ett obegränsat antal kontakter, vilket uppmuntrar massor av nya användare eftersom de kan prova det för sina kampanjer utan någon säkerhet.

Om du är imponerad av free paket och vill utöka din verksamhet lite, då är det inte så dyrt att ta bort begränsningen på 300 e-postmeddelanden per dag.

Naturligtvis finns det andra marknadsföringsplattformar som också har billiga startpaket, men till skillnad från många av dessa plattformar blir Brevo inte exponentiellt dyrt när du uppgraderar till högre planer.

Dess free paketet är den enda planen som har en daglig gräns, men lite-versionen kommer med en vattenstämpel, så om du inte vill att dina prenumeranter ska se Brevo-logotypen i dina e-postmeddelanden, måste du uppgradera till åtminstone det väsentliga paket.

Det stannar inte där. Större företag kan behöva skicka ut ett enormt antal e-postmeddelanden under en månad. I så fall kommer Brevo att förse dem med en free dedikerad IP-adress och debitera dem ett anpassat pris därefter.

De free och grundläggande betalversioner av Brevo kommer med realtidsrapportering, men de saknar de mer avancerade funktionerna som värmekartor och plats- och enhetsrapporter. Den väsentliga planen och ovan innehåller den kompletta uppsättningen av rapporteringsfunktioner.

Brevo tillåter integrationer med en rad tredjepartsappar och kundsupport är utmärkt i alla dess planer, men företagsabonnenterna åtnjuter lite mer support än andra eftersom de är tilldelade en dedikerad kontoansvarig.

När du har prenumererat på Brevo kommer du automatiskt att få fullständig tillgång till dess API, plugins och dokumentation med ett supportteam på marken för att rädda dig när du fastnar.

Kort sagt, Brevo är en komplett Shopify nyhetsbrevsapp för e-handelsmarknadsföring.

Brevo (tidigare Sendinblue) | CRM-svit

Vare sig det är marknadsföring, försäljning eller kundrelationer är Brevo ett allt-i-ett-verktyg som hjälper företag att utföra vardagliga affärsfunktioner med lätthet. Prova det idag!

Brevo (tidigare Sendinblue) |  CRM-svitBrevo (tidigare Sendinblue) |  CRM-svit

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

2. Omnisend

Omnisend Shopify-appen svarar på denna fråga (hur man skickar nyhetsbrev i Shopify) bättre än de flesta andra verktyg.

Omnisend positionerar sig som en allt-i-ett-lösning för e-postmarknadsföring och nyhetsbrev från Shopify.

Som sådan erbjuder den möjligheten att ställa in välkomste-postmeddelanden, återställning av kundvagnen, samt funktioner för kampanjförstärkning.

En av de mest framträdande funktionerna – och den vi är mest intresserade av idag – är appens förmåga att skapa ett nyhetsbrev.

Omnisends app är tillförlitligt snabb i denna process, tack vare möjligheten att bläddra från appen, välja de produkter du vill marknadsföra, och den kommer automatiskt att inkludera resten av informationen i nyhetsbrevet.

Med tanke på att appen tillåter 15 000 free e-postmeddelanden varje månad, tillsammans med det lättanvända gränssnittet, gör det till ett av de bästa nyhetsbrevsalternativen där ute för Shopify.

De betalda planerna börjar från $16/månad, beroende på antalet prenumeranter.

3. Mailchimp

Mailchimp är naturligtvis en av de framstående klassikerna när det kommer till att skicka Shopify-nyhetsbrev.

Företaget erbjuder fortfarande free användning av dess e-postmarknadsföringstjänst för ett obegränsat antal prenumeranter.

Därifrån börjar företagets priser på $14,99 per månad och $24,99 per månad. Dessa inkluderar funktioner som målsidor, analyser, premiummallar och innehållsport etc.

Du kan också registrera dig för Mailchimps pay-as-you-go-plan, köpa e-postkrediter och skicka ut e-postkampanjer som du tycker är lämpligt.

MailChimps prissättning var dyr tidigare men inte längre. Detta hjälper Mailchimp att förbli en utmanare i konkurrensen mellan nyhetsbrevsappar.

Vårt val

Shopify - Få specialpriserShopify - Få specialpriser

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

4. Klaviyo

Klaviyo-appen har förenklat Shopifys nyhetsbrev via e-post.

Klaviyos free alternativet är bra om du har 250 prenumeranter eller färre. Med det alternativet kan du också skicka upp till 500 e-postmeddelanden, men de kommer att innehålla Klaviyo-varumärke och ett dubbelt krav på opt-in.

I huvudsak är free Alternativet är att testa om du gillar produkten eller inte.

Nästa nivå upp kan kosta dig 60 USD varje månad och ge dig 2 500 prenumeranter. I grund och botten beror kostnaden på antalet abonnenter. Få en prisuppskattning innan du väljer en.

Priserna stiger med abonnemangssiffrorna därifrån. Detta gör Klaviyo till ett bättre alternativ för företag på mellannivå.

Klaviyo utgör mycket mark med sina funktioner.

Dess segmenteringsfunktion är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att mer exakt rikta in dig på rätt målgrupp och dess avancerade analyser hjälper dig att spåra dina kampanjer över tid.

5. Dass

Privy är en fantastisk app för att skicka nyhetsbrev i Shopify.

Förutom Privys uttalade mål att hjälpa dig att utöka din Shopify-e-postlista, hjälper det här verktyget också till att minska antalet övergivna vagnar och driva återkommande affärer och försäljning.

Den här appen riktar sig till små och medelstora företag. Det hjälper dig att fånga e-postadresser genom att skapa popup-fönster för utgång, rullningsrutor, inbäddade formulär, välkomstserier, e-postmeddelanden för att överge kundvagn och autosvar.

Privy erbjuder 4 planer förutom 15 dagar free provalternativ:

  • Free att installera – Upp till 5000 sidvisningar per månad
  • Privy Convert $20/månad – Upp till 10 000 sidvisningar per månad ingår
  • Privat e-post 10 USD/månad – Upp till 1000 kontakter som kan skickas
  • Privy Text $10/månad – Upp till 100 textbara kontakter

6. SmartrMail

En av SmartrMails nyckelfunktioner är ett automatiserat verktyg som är designat för att skapa återkommande affärer i din Shopify-butik. Funktionen producerar produktrekommendationer för kunder baserat på tidigare köp.

Efter att en kund har gjort ett köp kommer SmartrMail att titta igenom ditt lager, hitta liknande produkter och skicka en e-postrekommendation till kunden. Med tanke på att det är en helt automatiserad process, är detta ett utmärkt komplement till alla nyhetsbrevskampanjer via e-post.

Men låt oss titta på varför vi alla är här: SmartrMails nyhetsbrevsfunktion.

Med tanke på det faktum att SmartrMail integreras med din webbutik är processen med att skriva ett nytt e-postmeddelande strömlinjeformad.

Du behöver inte oroa dig för att ändra storlek på bilder eller kopiera och klistra in produkter. Du väljer bara den produkt du vill infoga och bilden, beskrivningen, länken och priset placeras automatiskt i brevets brödtext.

SmartrMail erbjuder 15 dagars provperiod. Efter det är det här planerna du kan välja mellan –

  • Free Plan – Upp till 1000 prenumeranter och 5000 e-postmeddelanden per månad
  • Standardplan $19/månad – Med livechattsupport och avancerad segmentering etc.
  • Obegränsad plan $99/månad – Obegränsad sändning, smart A/B-testning etc.

SmartrMail hade inte en free planera tills någon gång tillbaka men nu har de en.

Om du letar efter en pålitlig Shopify-e-postapp är SmartrMail svaret.

Vårt val

Shopify - Få specialpriserShopify - Få specialpriser

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Slutsats

Nyhetsbrev har funnits som marknadsföringsverktyg sedan dagarna innan internet. Och det finns en anledning till det: de fungerar.

Verktygen och tjänsterna kan ha utvecklats med tiden, men i kärnan erbjuder nyhetsbrev ett unikt sätt att engagera sig med dina kunder och skapa en relation som kommer att driva återkommande affärer och öka försäljningen.

Nuförtiden finns det många Shopify-verktyg som hjälper dig att bygga och utöka din e-postlista, skicka ut e-postmeddelanden och rikta dina meddelanden till specifika kunder och klienttyper. Shopify appar för nyhetsbrev för e-post har gjort stor skillnad.

Spela runt med de olika alternativen och se vilket som fungerar bäst för dig. Men vad du än gör, förbise inte nyhetsbrevet som ett marknadsföringsverktyg.

Jag är säker på att vi har gjort det lättare för alla er som ville veta hur man skickar nyhetsbrev från Shopify-e-post, och vilka som är de bästa apparna att använda.

Välj bara en av apparna som listas ovan och du är på väg för ett seriöst företag.