Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

5 bästa Samcart-alternativen 2023

E-handelsförsäljningen exploderar i en fenomenal takt.

E-handelsbranschen ligger för närvarande på nästan 2,3 biljoner dollar och förväntas svälla upp till 4,48 biljoner dollar till nästa år.

Om du inte har etablerat en e-handelsbutik är det nu den bästa tiden att gå med i entreprenörsklubben online.

Men du måste ägna särskild uppmärksamhet åt utformningen av e-handelssidan om du vill locka kunder.

Du bör särskilt se till att din e-handelssida har en väldesignad kassasida som gör det enkelt för kunder att betala.

SamCart är en av de mest populära programvaran för design av kundvagnar. Men om du inte är nöjd med resultatet finns det många alternativ som du kan överväga.

Här är en lista över några av de bästa Samcart-alternativen som du kan använda för att designa en användarvänlig attraktiv e-handelssida.

ThriveCart är en kundvagnsplattform online som är perfekt för en e-handelssida. Du kan använda programvaran för att skapa bumperbjudanden för att locka kunder.

Mjukvaran har utformats för att göra försäljning enklare för onlineföretagare.

Tredje parts integration

Mjukvaran stöder de flesta populära betalningshanteringssystem som finns på marknaden.

Programvaran är integrerad med betalningsplattformar som PayPal, Authorize.net, Apple Pay och Stripe.

Dessutom ger applikationen djup integration som merförsäljning och korsförsäljning av produkter.

Denna programvara stöder även integration med fysiska avsändare som Shippo, Pintful, Kunaki och Disk.com. Företaget planerar också att lägga till stöd för Lula, EasyPost och ShipStation i framtiden.

Vårt val

Thrivecart - Kundvagnsplattformen nummer 1 för marknadsförare!Thrivecart - Kundvagnsplattformen nummer 1 för marknadsförare!

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Inbyggda mallar

Programvaran låter dig välja mellan olika mallar för varje utcheckningstyp – 1-stegs och 2-stegs utcheckning, Popup-utcheckning, Inbäddningsbar utcheckning.

Mallarna är byggda för optimala konverteringar och kräver färre anpassningar.

Momsintegration

ThriveCart har massor av funktioner som gör det till ett av de bästa SamCart-alternativen.

Programvaran låter dig ställa in din webbplats för att sälja produkter över hela världen inklusive EU-länder med momsbetalningar.

Mjukvaran har en inbyggd kalkylator för att bestämma moms. Du behöver inte integrera appen med betalappar som Taxamo, till skillnad från SamCart.

Flera betalningsplaner

Det bästa med programvaran är att den låter dig visa olika betalningsplaner direkt på kassasidan.

Genom att använda programvaran behöver du inte placera olika köpknappar som tar kunderna till den olika kassasidan.

Dessutom kan du ställa in ett lägsta pris som ger kunderna möjlighet att ställa in ett anpassat pris över det angivna priset.

Spåra affiliate-ID:n

ThriveCart har en av de bästa funktionerna för affiliatehantering som låter dig skapa affiliate-länkar, tilldela till affiliates, se framsteg, betala affiliates och hantera deras aktiviteter för att marknadsföra dina produkter och tjänster.

Affiliate-länkarna är globala, vilket gör att du kan mäta trafikkanal som produceras av affiliates var som helst i världen. Du kan lägga till affiliate-ID:n till affiliate-länkarna.

Till exempel, om du säljer kurser på plattformar som Kajabi eller Teachable, kan du skapa en länk som kan användas av affiliate.

==> Special : Begränsad livstidslicenserbjudande (vanligt offentligt pris: $95+ per månad) <===

Vårt val

Thrivecart - Kundvagnsplattformen nummer 1 för marknadsförare!Thrivecart - Kundvagnsplattformen nummer 1 för marknadsförare!

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Kundcenter

Programvaran har också ett kundcenter som låter dig hantera dina kunder.

Du kan också ge kupongkoder till specifika kunder. Du kan också tillåta dina kunder att uppdatera kreditkortsuppgifter, adress och andra detaljer.

Bump-erbjudande med ett klick

Ett klick-bump-erbjudandet är en annan värdefull funktion i ThriveCart. Funktionen låter dig erbjuda engångserbjudanden för att locka kunder.

Till exempel kan du erbjuda en tidsbegränsad medlemskapsplan för bara $99 istället för $199 per år. Detta kommer att hjälpa till att öka onlinekonverteringen vilket resulterar i en förbättrad vinst.

Inbäddningsbara kundvagnssidor

En attraktiv egenskap hos ThriveCart är att den stöder inbäddningsbara kundvagnssidor. Detta är en användbar funktion om du föredrar att använda kassan på din webbplats utan att använda den inbyggda värdlösningen.

Programvaran låter dig enkelt bädda in kassasidan genom att klistra in en kod på webbsidan.

Dessutom stöder programvaran även inbäddningsbar popup-utcheckningsvagn. Ett diagram dyker upp på skärmen när kunden klickar på köpknappen.

Detta är en användbar funktion om du använder innehållsmarknadsföring för att marknadsföra dina produkter online.

Läs också : ThriveCart vs Shopify

Merförsäljning

Du kan också merförsälja produkter och tjänster när kunder gör ett köp. Dina onlineförsäljningsintäkter kommer sannolikt att öka avsevärt när du använder funktionen.

Faktum är att merförsäljning till befintliga kunder har visat sig öka försäljningen. En undersökning av Marketing Metrics visade att chanserna att sälja till en befintlig kund är nästan 70 procent medan chanserna att sälja till en ny kund bara är 20 procent.

Med ThriveCart kommer du att kunna merförsälja och generera mellan 10 till 30 procent ökade intäkter.

Vårt val

Thrivecart - Kundvagnsplattformen nummer 1 för marknadsförare!Thrivecart - Kundvagnsplattformen nummer 1 för marknadsförare!

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Merförsäljningsfunktionen kan läggas till på alla dina produktsidor. Kunderna kan acceptera ett erbjudande genom att bara göra ett klick. Merförsäljningsfunktionen kan läggas till på alla sidor eller bara en sida.

Dessutom kan du använda den inbyggda merförsäljningssidan eller din egen sida.

A/B-testning

Slutligen kommer Thrive med A/B-testfunktion. Du kan skapa olika kassasidor för att ta reda på vilken som presterar bäst. Sidorna kan ha samma produkt med olika priskategorier och format.

Dessutom kan du ha helt andra produkter och se vilka sidor som presterar bäst.

A/B-testfunktionen kommer att rotera de olika sidorna under en viss tid. I slutet av perioden kommer programvaran att visa vilken sida som presterade bäst.

Nyckelfunktioner i ThriveCart

 • Integrerad med PayPal, Apple Pay, Authorize.net och Stripe
 • Stöder 17 valutor inklusive EUR, USD och GBP
 • Integration av affiliateprogram
 • Bump erbjuder
 • Enstaka eller flera priser
 • A/B-testning
 • Ett klick ger merförsäljning
 • Produktkvantitetsbegränsning
 • Momsfunktion för internationell försäljning
 • Retargeting
 • Auto-uppföljning

==> Special : Begränsad livstidslicenserbjudande (vanligt offentligt pris: $95+ per månad) <===

Intressant jämförelse : ThriveCart Vs SamCart

Prissättning

Det ordinarie priset för ThriveCart är $95 per månad. Endast under en begränsad tid kan du få livstidsåtkomst till ett engångsrabattpris på $495.

Med tanke på det faktum att de flesta andra kassaprogram kostar mellan $90 och $399+, är erbjudandet verkligen en stjäla.

Thrivecart rabattThrivecart rabatt

Vårt val

Thrivecart - Kundvagnsplattformen nummer 1 för marknadsförare!Thrivecart - Kundvagnsplattformen nummer 1 för marknadsförare!

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

ClickFunnels är ett annat bra verktyg som du kan använda för att skapa attraktiva kassasidor. Med stöd för PayPal, Stripe, OntrPort, InfusionSoft, NMI och mer har du många alternativ när det gäller integration av betalningsgateway.

Programvaran lyser när det kommer till att skapa försäljningstrattar. Programvaran låter dig bygga olika kanaler för att fånga upp potentiella kunder och förvandla dem till kunder.

Du kan skapa kassasidor på målsidor, webbseminarier, medlemssidor och squeeze-sidor.

Du kan lägga till bumperbjudanden, merförsäljningar och korsförsäljning för varje kassasida. Dessutom kan du starta ett anpassat affiliateprogram för att hantera affiliates som marknadsför dina produkter och tjänster.

Mjukvaran har allt som krävs för att marknadsföra och sälja produkterna online utan att behöva betala en stor summa för funktionerna.

Låt oss titta på några av de mest populära funktionerna i detta SamCart-alternativ.

ClickFunnels – Kontrollera specialpriser

Vackra försäljningstrattar med hög omvandling. Enkelt, snabbt och lätt att bygga. Inkluderar e-post, Facebook-automatisering tillsammans med inbyggd kundvagn. Kontrollera specialpriser.

ClickFunnels - Kontrollera specialpriserClickFunnels - Kontrollera specialpriser

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

Dra & släpp sidredigerare

ClickFunnels sidmallar fungerar som en utmärkt utgångspunkt för att skapa anpassade kundvagnar. Du kan också anpassa mallarna med den inbyggda dra-och-släpp-redigeraren.

Redaktören låter dig anpassa varje kassasida för att synkronisera med din varumärkesimage. a

Du kan skapa sidor med olika avsnitt och ett obegränsat antal rader och kolumner. Elementen på sidan kan enkelt flyttas genom att enkelt dra och släppa.

Även om den inte är lika kraftfull som en fristående målsidesredigerare som Instapage, är programvaran enkel att använda och innehåller alla viktiga funktioner.

Du behöver inga professionella kodnings- eller designfärdigheter för att bygga sidor med den inbyggda redigeraren. Programvaran låter dig skapa en professionell och vacker sida enkelt och snabbt.

Dussintals försäljningstrattar

ClickFunnels har mer än 22 olika kanaler som du kan använda för att locka kunder. Trattarna är indelade i tre kategorier inklusive försäljningssidatrattar, lead Capture-trattar och Event-trattar.

Du kan också skapa skräddarsydda kanaler som medlemskapstrattar, 2-stegstrattar, squeeze page-trattar och tacktrattar.

Alla dessa sidor kan ha en betalningssida där kunderna kan göra ett köp.

Du kan skapa en kassasida som innehåller en lågprisprodukt och merförsäljning av dyrare artiklar genom uppförsäljning av en gång och formulär.

Du kan också sälja ned och erbjuda produkter som möter kundernas behov.

Det bästa är att det finns mallar för olika trattar. Några av mallarna är free medan andra får betalt. Detta är ett bra alternativ om du inte har designskickligheten att skapa professionella trattsidor med konsekvent design.

Utforska : Bästa ClickFunnels-alternativen

Automatisering av e-postmarknadsföring

ClickFunnels låter dig inte bara skapa kassasidor. Du kan också använda programvaran för att marknadsföra sidorna med hjälp av automatiska e-postmeddelanden.

Detta gör att du kan fånga leads utan att använda en annan app. Mejlen kommer att skickas automatiskt så att du inte behöver lägga tid och kraft på att marknadsföra och marknadsföra erbjudandena.

ClickFunnels – Kontrollera specialpriser

Vackra försäljningstrattar med hög omvandling. Enkelt, snabbt och lätt att bygga. Inkluderar e-post, Facebook-automatisering tillsammans med inbyggd kundvagn. Kontrollera specialpriser.

ClickFunnels - Kontrollera specialpriserClickFunnels - Kontrollera specialpriser

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

A/B-testning

A/B-testning är en annan bra funktion i ClickFunnels. Du kan testa och analysera olika sidor för optimering av sidorna.

Testfunktionen är enkel så att du kan skapa olika versioner av kassasidorna.

Dela sidor med affiliates

En unik egenskap hos ClickFunnels är att du kan dela sidorna med andra. Om något fungerar bra för dig, dela arbetet med dina affiliates. Du kan också begära att affiliates delar effektiva sidor som skapats med ClickFunnels.

Du kan bara låta vissa affiliates få tillgång till informationen du delar genom att skapa inloggnings- och medlemssidor. Detta gör att du endast kan dela information till affiliates som har prenumererat på en medlemskapsplan.

Programvaran låter dig skapa ett affiliateprogram för olika erbjudanden. Du kan tillåta obegränsat antal medlemmar att komma åt kontot.

Prissättning

Priset på programvaran börjar på bara $97 per månad. Om du vill ha avancerade funktioner som att skapa obegränsade kanaler och sidor, kan du överväga Platinum-planen som kostar $297 per månad.

TwoCommaClubX – är en premiumplan för stora företag. Det kostar $2497/månad.

Du kan också testa programvaran i 14 dagar, varefter du kan välja en medlemskapsplan.

Intressant inlägg : ClickFunnels vs WordPress webbplats

ClickFunnels – Kontrollera specialpriser

Vackra försäljningstrattar med hög omvandling. Enkelt, snabbt och lätt att bygga. Inkluderar e-post, Facebook-automatisering tillsammans med inbyggd kundvagn. Kontrollera specialpriser.

ClickFunnels - Kontrollera specialpriserClickFunnels - Kontrollera specialpriser

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp.

PayKickStart är ett annat alternativ till SamCart-lösningen. Programvaran kan skryta med säljtrattbyggare, popup-fönster för kassaformulär och kraftfull redigerare.

Du kan integrera kundvagnsbyggaren med Stripe, Autorize.net, Braintree, EasyPayDirect och PayPal. Med denna programvara kan du optimera sidor med förbättrade omvandlingar.

Låt oss ta en titt på några av de mest relevanta funktionerna i PayKickStart.

Sälj fysiska och digitala produkter

Varukorgsmjukvaran låter dig sälja olika typer av produkter inklusive digitala och fysiska varor. Du kan använda programvaran för att sälja e-böcker, kläder, mjukvara, hårdvara och mer.

Stöd för flera valutor och språk

Programvaran ökar din verksamhet genom att stödja flera globala valutor. Den stöder över 32 valutor och kan även översätta dina sidor automatiskt till 12 språk.

Internationella kunder kommer att kunna göra ett köp sömlöst med hjälp av kassadisken. Detta gör att du kan sälja till en bredare publik vilket resulterar i förbättrad försäljning.

Internationella kunder kommer sannolikt att göra köpet på grund av stöd för deras lokala valuta och språk.

Du kanske vill läsa : SamCart vs WooCommerce

Djup handlingsbar insikt

Programvaran ger dig djupa insikter i försäljningsresultat genom affärsinformationsverktyg.

Rapporterna ger dig också djupa insikter som gör att du kan öka onlinetrafiken och omvandlingsfrekvensen.

Lätt att ställa in

Att ställa in betalningar är enkelt med PayKickStart. Programvaran låter dig sälja dina digitala och fysiska varor direkt.

Du kan skapa engångsprenumerationer och betalningar och börja sälja direkt.

Det finns inga svåra inställningar för att göra dina produkter tillgängliga online för kunder.

Konverteringsverktyg

En av de fantastiska sakerna med PayKickStart är att det finns ett stort antal konverteringsverktyg. Du kan välja olika konverteringsverktyg för att optimera betalningssidorna.

Verktygen låter dig skapa sidor som lockar kunder att göra köpet.

Några av verktygen för konverteringsoptimering inkluderar betalningar med ett klick för kreditkort och PayPal, kuponger och kampanjerbjudanden och e-postmeddelanden.

Du kan också skapa bump-order för att locka kunder att göra ett köp.

Aviseringen om prenumerationssparare informerar dig om väntande återfakturor. Dessutom kommer du att veta om övergivna kundvagnar. Du kan även skapa rabatterade erbjudanden som gäller i kassan.

Smart instrumentpanel

PayKickStart har en detaljerad instrumentpanel som visar detaljerad information om online-verksamheten. Programvaran visar onlinetrafik, försäljning och omvandlingsfrekvenser.

Du kan få djupa insikter om kassasidorna som hjälper dig att förbättra försäljningsstrategier.

Hantera affiliates

Programvaran har låter dig hantera provisionen för affiliates. Du kan erbjuda försenad och omedelbar provision till dina affiliates.

Programvaran stöder även spårning av kommission under livstid.

Med denna programvara kan du skapa varumärkesspårningslänkar för affiliate. Programvaran erbjuder en komplett portal för marknadsföringsmaterial som du kan använda för att utbilda affiliates.

Apps-integration

PayKickStart kan integreras med många olika marknadsföringsappar. Programvaran kan integreras med WishList, Ontraport, Aweber och andra e-postmarknadsföringsverktyg.

Genom att integrera programvaran med marknadsföringsverktyg kan du optimera försäljningskonverteringen. Verktygen låter dig dölja mer onlinetrafik vilket ökar försäljningen.

Förutom e-postmarknadsföring, integreras programvaran med webbseminarier, uppfyllelse, medlemskap och betalningsgrindar.

Prissättning

PayKickStart erbjuder fyra abonnemangsplaner. Grundversionen kostar $99 per månad.

Tillväxt- och skalaplaner är prissatta till $199 respektive $299/månad. De har också en anpassad plan. Prata med dem för att få en offert på det.

BigCommerce är en annan alternativ e-handelslösning till SamCart. Programvaran tillåter onlineföretag att skapa en butik och skapa kassasidor som konverterar.

Du kan använda kraftfulla funktioner för att öka chanserna att sälja dina produkter online.

Mjukvaran riktar sig till personer som har små kunskaper om webbdesign. Även erfarna webbdesigners kan skapa kraftfulla integrerande webbplatser med hjälp av programvaran.

Den stöder integration med alla populära betalningsleverantörer som Stripe, PayPal, Square, Apple Pay, Adyen och Amazon Pay.

Appintegration

BigCommerce stöder integrationer med hundratals appar. Du kan ställa in integration med MailChimp, Constant Contact, Interspire och iContact.

Du kan välja mellan 600 appar tillgängliga i BigCommerce appbutik. Att integrera med apparna förbättrar programvarans funktionalitet avsevärt.

Men eftersom BigCommerce redan har massor av imponerande funktioner behöver du inte lika många appar som med andra program. Detta hjälper till att hålla kostnaderna nere.

Sälj genom flera kanaler

En stor egenskap hos BigCommerce är stöd för flera kanaler. Du kan sälja genom olika kanaler som Instagram, Facebook, Pinterest, Amazon, eBay och mer.

Detta gör att du kan nå ett stort antal onlineanvändare.

Du kan hantera olika kanaler från ett ställe. Ställ bara in integrationen och se försäljningsrullen från flera kanaler. Du kan spåra försäljningen med hjälp av datarapporteringsverktygen.

Du kan identifiera trender för att spåra försäljningsresultat och övervaka konverteringsfrekvenser från instrumentpanelen.

Återställning av övergiven vagn

En annan viktig funktion hos BigCommerce är en återställningsfunktion för övergivna kort. Du kan skicka ett automatiserat e-postmeddelande till en kund som har angett uppgifterna men sedan överflödade varukorgen utan att göra ett köp.

Du kan också anpassa den övergivna varukorgens e-post med rabattkoder och kampanjerbjudanden. Detta kommer i hög grad att hjälpa till att optimera omvandlingsfrekvenserna.

Detta beror på att personliga e-postmeddelanden låter dig vinna mellan 42 till 90 procent av kunderna som har övergett produkten.

Kolla upp : WooCommerce vs BigCommerce vs Shopify

Butiksdesignverktyg

BigCommerce har släppt ett visuellt designverktyg känt som Store Design. Detta gör att du kan anpassa e-handelswebbplatsen för att optimera för konvertering. Verktyget låter dig anpassa olika områden på sidan som logotypstorlek, färger och position.

Verktyget låter dig välja delar av sidan och anpassa den efter dina krav.

Du kommer att ha omedelbar kontroll över alla aspekter av webbsidan från utvalda produkter, produktplacering och navigeringspilar.

Prissättning

BigCommerce prisplaner börjar från $29,95/månad. De har också en anpassad plan för företag.

5. 3D-vagn (nu Shift4shop)

3D Cart är en välkänd e-handelsplattform som etablerades 1997. Mjukvaran har massor av funktioner gör den till ett bra alternativ till SamCart.

De olika funktionerna gör det enkelt för dig att skapa kassasidor som är optimerade för konvertering.

Funktionen är inbyggd direkt i programvaran, vilket gör att du inte behöver förlita dig på någon extern app.

Integration av betalningshantering

3D Cart stöder integration med många olika betalningsgateways. Programvaran stöder över 100 betalningsmetoder. Du kommer säkerligen att hitta en perfekt betalningsprocessor för din webbplats.

En bra sak med varukorgsintegrationen är att det inte finns några transaktionsavgifter.

Detta är en av anledningarna till att många företagare online föredrar programvaran för att skapa kassasidor.

Jämförelseinlägg : 3DCart vs Shopify

Massor av mallar

Du kan välja mellan över 50 free mallar. Mallarna innehåller alla funktioner som krävs för att öka konverteringarna. Du kan också få tillgång till premiummallar genom att välja en plan på högre nivå.

De betalda mallarna är mobilresponsiva och ger utmärkt tittarupplevelse för olika användare.

Marknadsför på sociala medier

Med 3D Cart kan du sälja dina produkter på Facebook. Alla planer kommer också med en annonskredit på 50 $ för marknadsföring på olika sociala medier.

Du kan dra nytta av funktionen för sociala bokmärken för att marknadsföra din butik online.

Du kan till exempel fästa onlinebutiken till Pinterest och uppmuntra andra användare att dela produktsidorna med andra.

Prissättning

Deras prisplaner börjar från $19 till $229 per månad.

Slutliga kommentarer

Att välja rätt kundvagnsprogram är viktigt om du vill öka konverteringarna. Du bör granska varje mjukvarusystem i detalj innan du väljer ett för att designa kassasidan.

Det är viktigt att du är mycket specifik när det gäller de funktioner du vill ha i programvaran.

Och viktigast av allt, du bör se till att kundvagnen är kompatibel med betalningsporten. Granska betalningsgateways som stöds av programvaran.

Se till att kontakta kundsupportteamet för att gå igenom detaljer om programvaran för att säkerställa att den passar perfekt för din onlineverksamhet.