Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

5 bästa PC Racing-spel

Det finns vissa krav för datorbilsimulatorer:

  • Fysikens närvaro, så nära verkligheten som möjligt;
  • Bilens tekniska egenskaper har helt klart en inverkan på körprocessen;
  • Det finns dynamiskt föränderliga väderförhållanden;
  • Vägytan påverkar åkturen;
  • Det är tvåvägstrafik.

Därför måste du använda “rätt spel” för att lära dig. Låt oss sedan överväga några körsimulatorer som är värda din uppmärksamhet:

PC-racingspel

1. Stadsbilskörning

En ganska realistisk simulator för att köra i staden, som syftar till att konsolidera kunskapen om vägreglerna. Programmet implementeras nära den nuvarande trafiken, och dess algoritm kommer alltid att kasta upp föraren en mängd oväntade situationer, till exempel i form av att plötsligt dyka upp på vägbanan fotgängare. Visuellt inte dåligt, ändrat väder (det finns regn och dimma, vilket komplicerar recensionen), det finns riktiga racerbanor med en uppsättning övningar, samt inbyggd examen från trafikpolisen. Samtidigt kommer programvarans algoritm ständigt att övervaka hur spelaren följer trafikreglerna.

2. Min sommarbil

I det här simkortet uppmanas spelaren att hämta sin egen bil från grunden och övningsköra terrängkörning. Även om spelet kan verka oseriöst på vissa ställen (till exempel rattfylleriläge), visar det perfekt en bilmekanikers arbete. Detta läge låter dig lära dig ganska exakt konstruktionen av bilen, för att förstå hur den är inställd. Tips finns på en primitiv nivå, så övning utgör lejonparten av simulatorn, vilket kommer att ha en positiv effekt på ackumuleringen av erfarenhet.

3. Forza Motorsport 7

De främsta fördelarna med denna simulator är utmärkt grafik, realistisk fysik och en enorm parkering, som inkluderar seriell Volkswagen och lyxiga Lamborghini. Förresten, idag kan du köra en Lamborghini inte bara i spelet utan också hitta Lamborghini-hyra i Dubai. Idag är biluthyrningstjänster tillgängliga för alla. Så var inte rädd för att kontakta någon uthyrningsleverantör med bra betyg. Men kom ihåg, för att köra en sportbil behöver du träning. Även om moderna bilsimulatorer har nått otrolig realism är livet inte ett spel.

Det här spelet kan inte kallas ett spel – det är en ganska färdig professionell racerbilsimulator. Bilparken inkluderar både klassiska bilar, racerbilar “Formel 1” och seriösa karossmodeller. Det finns drift- och slipstreamlägen för att finslipa din sportiga åktur, vilket känns ganska anständigt.

4. SnowRunner

Denna serie är en simulator av olika bilar i fulla terrängförhållanden. Trots spelets allmänna inriktning består det inte bara av tunga fordon. Du bör överväga många tillägg. Bilar i spelet fungerar som scouter för säkra vägar och kan även användas som tankare för lastbilar. Låter dig perfekt känna alla svårigheterna med att köra bil i ojämn terräng, dess beteende på bergsvägar och snöiga vägar.

5. iRacing

Det här spelet tillhör kategorin den bästa professionella racingsimuleringen idag. Det är en extremt realistisk och detaljerad sim, där det är möjligt att tävla online, både i enstaka lopp och i masslopp för de snabbaste roadsters på planeten. Grafikmotorn korrekt beräknar de dynamiska förändringarna i täckningen av banan, det finns en realistisk modell av de skadade bilarna korrekt beräknade interaktion med fjädring. Spelet har ett separat rankningssystem som kommer ihåg nivån på korrekt körning av förarna. Simulatorn tillåter inte användare att tävla, medvetet arrangera olyckor eller utöva aggressiv körning. Definitivt, det här spelet ska inte betraktas som 100% underhållning.

Slutsats

Spelen i den här artikeln representerar inte en komplett lista över alla bilsimulatorer. Du bör också kolla officiella sportsimulatorer: F1, NASCAR och populära spel: Forza Horizon och Dirt Rally. Men naturligtvis är det ingen mening att lära sig köra i arkadsimmar (som The Need for Speed ​​eller GTA-serien) även om du använder bilmoddar. Lycka till på den (virtuella) vägen!