5 bästa Apple TV 4K-alternativ

0 Shares

Apple TV 4K ger dig tillgång till 4K-filmuthyrning, AirPlay, spegling av din iPhone och massor av andra funktioner, men det är inte den bästa 4K-streaming-enheten för alla. Det är också dyrare än många konkurrerande produkter. Här är de bästa Apple TV 4K-alternativen och vad de erbjuder jämfört med den senaste Apple TV.

Apple levererade ett stort genombrott när de förhandlade om lägre digitala 4K-köpkurser och de erbjuder bästa åtkomst till 4K-hyror över hela linjen, men det finns inget optiskt ljud ut och det finns inget stöd för Dolby Atmos ännu. Apple TV 4K är också en av de dyraste 4K-streaming-enheterna där ute.

Ja, Apple TV kommer att passa in i ditt Apple-fyllda liv bättre än de flesta enheterna i den här listan, men det betyder inte att det inte finns livskraftiga alternativ där ute om du vill ha olika funktioner eller letar efter en mer prisvärd sätt att titta på 4K-video på din TV. Om du har HomeKit-anslutna enheter kanske du vill gå med Apple TV 4K, även om det finns en annan enhet som du gillar bättre eftersom den också är ett smart hemnav.

Här är de bästa Apple TV 4K-alternativen du kan köpa.

Här är de bästa Apple TV 4K-alternativen du kan köpa.

Många av enheterna inkluderar appar som du kan installera på din iPhone eller iPad för att använda som en fjärrkontroll, och vissa inkluderar alternativ för att strömma från din iPhone till TV: n, liknande hur du använder AirPlay eller spegling.

Här är de bästa Apple TV-alternativen som alla kan sträcka sig i 4K, inklusive favoriter som Netflix och som erbjuder tillgång till appar som HBO Go, Amazon Video, filmuthyrning och mer.

  1. Amazon Fire TV 4K
  2. Nvidia Shield TV
  3. Roku Ultra
  4. Xbox One S
  5. Smart TV

Det billigaste Apple TV 4K-alternativet är Amazon Fire TV 4K, som du kan lägga på tre TV-apparater till priset av en Apple TV 4K. Google ChromeCast Ultra är samma pris, men det förlitar sig på att du använder en telefon som nav istället för en fjärrkontroll, vilket kan stänga av vissa användare. Varje enhet har styrkor och sätt att sticka ut och bör vara en del av din forskning när du tittar på att köpa en 4K-streamingbox 2017 och början av 2018.

Amazon Fire TV 4K

Amazon Fire TV 4K

Amazon Fire TV 4K är ett av de bästa Apple TV 4K-alternativen. Detta är en prisvärd enhet till 69,99 dollar och vi har sett den till försäljning för cirka 55 dollar under semestern.

Den här tunna enheten sitter bakom din TV och strömmar alla dina favoriter i 4K inklusive Netflix och Amazon Video. Det finns många 4K-videohyror på Amazon, och Amazon matchar Apples priser mestadels för uthyrning och inköp.

Du får en röststyrd fjärrkontroll som du gör med Apple TV, men i det här fallet använder du Alexa istället för Siri. Amazon Fire TV stöder 4K vid 60 FPS, HDR och Dolby Atmos.

Det är enkelt att använda och du kan använda Alexa på det för att styra ditt smarta hem och interagera med andra appar. Fire TV 4K innehåller inte en Ethernet-port, så du måste köpa en adapter om du behöver använda en kabelanslutning.

$ 69,99 på Amazon – $ 54,99 till salu

0 Shares