5 Bästa Antivirus för Ubuntu [Complete Review]

0 Shares

Antivirus är en uppsättning program som är utvecklad för att förhindra och skydda din enhet från programvaruvirus och skadlig programvara. Var det Windows, Linux, iOS, Android och Ubuntukommer antivirusprogram att upptäcka och ta bort skadliga filer. Så här i den här artikeln kan vi se det bästa antivirusprogrammet för Ubuntu.

Ubuntu är ett Linux-operativsystem med öppen källkod avsedd främst för persondatorer. Den kan också användas på servrar. Det är ett av de säkra operativsystemen inbyggda med virusskyddsprogramvara. Utöver detta behöver du extra skydd för ditt system, och för samma sak har vi den här samlade listan över bästa Antivirus för Ubuntu. Dessa antivirusverktyg kommer att meddela vid upptäckt av virusprogrammen medan filer laddas ner online. Det är ett cybersäkerhetsverktyg som är särskilt utformat för att hålla ditt system borta från hot mot internet, skadlig kod och hackare.

Bästa antivirusprogram för Ubuntu

Ubuntu låter dig installera alla antivirusprogram som stöds av Linux.

Sophos Home Antivirus

Sophos Home är ett cybersäkerhetsverktyg som är inbyggt med en kraftfull skanner för att upptäcka skadlig kod och obehörig programvara. Den levereras med verkligt och on-demand skydd för att skydda din enhet. Sophos ser till att du är skyddad från nya och utvecklande virus, ransomware-attacker, skadlig kod, bedrägliga attacker och skadlig webbplats. Den är försedd med anti-ransomware-teknik som skyddar dina personliga filer och data från att krypteras. Virusrensningsfunktionen innebär djuprensning som tar bort olagliga skadliga filer inklusive trojaner, rootkits och spionprogram. Du kan enkelt visa och hantera datasäkerhet för flera datorer och Mac-datorer som finns var som helst i världen. Den har både en gratis och en betald version. Den fria versionen kan endast användas på en enda enhet.

Bitdefender Antivirus

Bitdefender är ett plattformsantivirusprogram som har realtidsskydd, on-demand och schemalagd skanning. Det avancerade ransomware-skyddet meddelar dig om eventuella attacker och förhindrar din enhet från virusprogram. Det kommer att säkra din enhet från onlinehot och hack medan du använder offentliga WiFi-hotspots. Bitdefenders avancerade skydd sträcker sig till kameran på dina enheter för att hålla din aktivitet privat. Bitdefender på Ubuntu är utformat för att uppdateras automatiskt med avancerade alternativ för att skydda din enhet från cyberhot. Den senaste versionen ingår som en del av prenumerationen med förbättrade funktioner för att dölja din IP-adress medan du får åtkomst till geo-begränsat innehåll. Bitdefender på Linux har ett väldesignat GUI för att hålla enheten borta från stötande hackare. Du kan använda en enda Bitdefender-prenumeration på tio enheter.

Comodo Antivirus

Comodo är ett gratis antivirusprogram som stöds av Linux. Den innehåller e-postfiltreringsfunktioner för att upptäcka skräppost och blockera e-postburna hot. E-postfiltret är kompatibelt med Postfix, Qmail, Sendmail och Exim MTA. Det ger 360-graders säkerhet för dina filer mot noll-dagars skadlig kod och virusattacker. Den har on-demand och molnbaserad skanning som upptäcker och eliminerar okända hot. Comodo är ett kraftfullt antivirusprogram som levereras med automatiska uppdateringar, AV-skydd, skanningsplanerare och detaljerad händelsevisning. När den här programvaran har installerats på din enhet kommer den att skydda din enhet i bakgrunden.

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 är ett plattformsskyddande program för skydd mot skadlig kod som skyddar din lokala och externa fil lagrad på din Ubuntu-enhet. Det är ett prisbelönt cybersäkerhetsprogram som samlar in data om nytt skadligt beteende och skyddar din enhet medan du får åtkomst till onlineinnehåll. Det ger snabbt och kraftfullt skydd mot skadlig kod medan du arbetar eller spelar spel via internet. Den har antispionprogram för att skydda dina aktiviteter online genom att dölja ditt ursprungliga ID och privata information. ESET NOD32 Antivirus kostar 40 USD för en enhet. Du kan komma åt den på 5 flera enheter till olika kostnad.

CalmAV

CalmAV är ett antivirusprogram med öppen källkod som stöds av Linux-communityn. Det är ett kostnadsfritt antivirusprogram som har ett enkelt gränssnitt att använda. Den har ett brett utbud av skanningsalternativ för att upptäcka olika typer av skadlig programvara. Den har en kommandoradsskanner, alternativ för automatisk uppdatering, skanner med flera hot och skanning på begäran. Det används huvudsakligen på e-postservrar för att förhindra din enhets e-posthot och personlig eller företagsinformation på din e-post. När ClamAV har installerats på din enhet uppdateras den automatiskt med förbättrade skyddsfunktioner.

Användbara länkar

Vårt yttrande

Alla ovanstående antivirusprogram fungerar som en säkerhetsbrandvägg för att skydda din Linux-enhet från virusskador. De avancerade säkerhetsalternativen och on-demand-skanning hjälper dig att ta reda på vanliga dolda hot och ta bort dem från din enhet. De flesta av dessa antivirusprogram är utformade med webbfilter, anti-ransomware, anti-skadlig URL, anti-spyware, anti-rootkit, brandväggsfunktioner och nätverkssäkerhet för att minska säkerhetsbördan på ditt system.

Vilket antivirusprogram valde du för ditt Ubuntu-system för att skydda din enhet i flera lager? Lämna det i kommentarerna nedan. Följ oss på Twitter och Facebook för fler uppdateringar.

0 Shares