5 bästa Android-telefoner [March, 2015]

0 Shares

Just nu är det en hemsk tid att köpa en ny Android-telefon, men vi inser att det finns många som helt enkelt inte kan vänta på att den nya enheten kommer. Med dessa människor i åtanke tittar vi på vad vi tror representerar de fem bästa Android-telefonerna som pengar kan köpa under mars månad.

Tidigare denna månad meddelade Samsung och HTC efterträdare till Galaxy S5 och One M9, två av de största smartphonesna från 2014. Dessa efterträdare är Samsung Galaxy S6 (och Galaxy S6 Edge) och HTC One M9. Båda kommer att anlända till USA inom en snar framtid och båda ser ut att de omedelbart kommer att bli två av de hetaste Android-telefonerna på marknaden. Om du kan vänta bör du vänta med att väga dem mot den nuvarande gröda av telefoner.

Om du inte kan vänta och måste köpa en ny smartphone någon gång under de senaste två veckorna i mars, vill vi hjälpa dig. Medan Galaxy S6 och HTC One M9 är redo för stardom finns det några mycket kapabla Android-telefoner på marknaden just nu.

Nexus6vsNote4-1

Vi bombas ständigt med frågor om de bästa Android-telefoner som pengar kan köpa. Det finns ett antal olika enheter som vi kan rekommendera, Android-smarttelefonmarknaden är full av solida val, men vi vill begränsa sakerna lite och ta en titt på vad vi anser vara de fem bästa tillgängliga Android-telefonerna.

Dessa enheter representerar de enheter som vi skulle rekommendera till vänner och familj. Och även om vår lista kan skilja sig från din, är det dessa enheter som Gotta Be Mobile-redaktörer har valt för erkännande den här månaden. Vi känner att enheterna som listas här levererar det bästa allroundpaketet för denna månad och bara denna månad.

Med detta i åtanke är här de fem bästa Android-telefonerna för mars 2015.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy Note 4

Samsungs Galaxy Note 4 kommer snart att få sällskap av Galaxy S6. Om du inte kan vänta på Galaxy S6 i april och du har ett desperat behov av en Android-smartphone, kommer Samsung Galaxy Note 4 att vara ett bra val i mars månad. Vi gillar det mer än Galaxy S5.

Galaxy Note 4 anlände i oktober till stor fanfare och det är lika bra som annonserat. Den erbjuder dig en massiv 5,7-tums Quad HD-skärm, en förbättrad design som kombinerar plast med metall, en kamera med optisk bildstabilisering och en snabb processor som kan ge utmärkt multitasking och spel.

Det är dyrt, 299,99 dollar på kontrakt de flesta platser, men det är verkligen värt en titt om du absolut behöver köpa en ny smartphone innan ankomsten av Galaxy S6 och Galaxy S6 Edge. Det är en av de bästa Android-enheterna på marknaden och den kommer att förbli en av de bästa enheterna under de kommande månaderna. Det är ärligt talat så bra.

0 Shares