5 Användbara meddelande -widgets i iOS 8

0 Shares

En fantastisk ny funktion i iOS 8 gör att du kan placera widgets i aviseringscentret på din iPhone eller iPad, vilket ger dig snabb åtkomst till vissa funktioner i vissa appar. Här är fem användbara meddelandewidgets som du bör kolla in.

Medan många användare såg fram emot möjligheten att lägga till widgetar på iOS 8 -startskärmen, lämnade Apple det bara aviseringscentret, vilket fortfarande inte är så illa, och det faktum att du snabbt kan svepa ner från toppen av skärmen och åtkomst till dessa widgets är fortfarande ganska snabbt och enkelt.

Även om inte alla iOS -appar uppdateras med möjligheten att lägga till en widget i aviseringscentret, har många av de populära apparna uppdaterats för iOS 8 och innehåller en widget som användare kan lägga till i aviseringscentret.

Här är fem användbara widgetar för Notification Center som är värda att läggas till på din iOS 8 -enhet.

Svärm

Okej, så inte alla använder Foursquare eller dess incheckningsapp, Swarm, men om du gör det är Swarm’s Notification Center-widget ett absolut måste.

svärm-widget

Med widgeten kan du snabbt checka in genom att helt enkelt dra ner aviseringscentret och trycka på ikonen för incheckning. Den använder din plats och gissar vilken plats du är på, baserat på var du har checkat in tidigare.

Även om det inte gissar rätt på restaurangen eller platsen du befinner dig på, kan du helt enkelt trycka på widgeten för att omedelbart ta fram en lista över platser där du snabbt kan hitta den plats du är på och checka in från där.

Yahoo väder

Yahoo Weather är kanske en av de snyggaste väderapparna som finns på iPhone och iPad, och meddelandecenter-widgeten för Yahoo Weather är inte annorlunda.

yahoo-väder-widget

Om du lägger till widgeten i ditt meddelandecenter får du omedelbart den aktuella temperaturen, såväl som hög och låg för den aktuella dagen. Du kommer också att se korta prognoser för “Eftermiddagen” och “Kvällen”.

Dessutom ger widgeten vackra Flickr-foton av staden där du för närvarande befinner dig, vilket ger widgeten en fin touch och gör den till en av de snyggaste meddelandecenter-widgetsna.

Sportcentrum

Vilken som helst sportjunkie kommer att vilja ha en Notification Center -widget som är uppdaterad med de senaste poängen, och det är här ESPN: s SportsCenter -app är till nytta.

sportscenter-widget

Widgeten visar de senaste poängen från olika sporter, och om du konfigurerade dina favoritlag i själva appen kommer widgeten att visa poäng från dina favoritlag också. Om du trycker på widgeten öppnas hela appen och låter dig bläddra bland andra poäng genom olika ligor.

Utkast

Drafts är en populär app för anteckningar, men den har inte riktigt populariteten för Evernote eller andra liknande appar, men det är en kraftfull app som alla anteckningsskrivare bör använda, och widgeten Notification Center är otroligt användbar.

utkast-widget

Utkast -widgeten i aviseringscentret har några genvägar. Om du trycker på “+” -ikonen visas en tom anteckning som du bara kan börja skriva på och “+ Urklipp” -knappen skapar omedelbart en anteckning och klistrar in det sista textblocket som du kopierade till iOS-urklipp.

Naturligtvis kan du bara öppna appen och omedelbart föras in i en ny anteckning, men urklippsgenvägen är något som kan vara extremt användbart för ivriga antagare.

Strava

En av de bästa fitness-spårningsapparna som finns är Strava, som integreras fint med iOS 8: s HealthKit. Dessutom kommer appen med en widget för iOS 8 Notification Center.

strava-widget

Med widgeten kan du enkelt starta och sluta spåra för en löpning eller promenad, och till och med få en snabb glimt av din körsträcka för veckan, så att du snabbt kan ta reda på om du håller dina veckoträningsmål.

Widgeten är helt enkelt, men det är definitivt inte dåligt när det gäller att bara spåra dina dagliga körningar.

0 Shares