4K Wallpaper: De 8 bästa nedladdningssidorna för dig att använda

0 Shares

Du kanske har köpt en 4K-skärm och vill dekorera din skärm med en vacker 4K-bakgrund, men du vet inte var du kan hitta den. Se de 8 bästa sajterna som kan hjälpa dig.

I den här artikeln hittar du:

De bästa webbplatserna med 4K-bakgrund

1.ArtStation

bra alternativ för dig att välja 4k tapeter

Förutom att vara en webbplats för nedladdning av Wallpaper 4k, är ArtStation en portal för konstnärer att visa sina konstverk och illustrationer för andra människor. Du kan ladda ner valfri design du hittar på hemsidan och använda på din dator såväl som mobil.

Om så önskas kan du till och med köpa den tryckta versionen av bilderna för att använda som affisch eller ram. På hemsidan som du kommer åt genom att klicka här kan du hitta en stor mängd konst och design. De allra flesta verk på sajten är av hög upplösning, allt från Full HD till 4K.

2.Unsplash

unsplash har fler alternativ

Unsplash är en av de mest populära 4K Wallpaper-bildbankerna som finns. Detta beror på att den har ett brett utbud av bilder som du kan hitta med de kategorier som själva webbplatsen erbjuder.

Huvudinnehållet på webbplatsen är fotografier av natur, landskap, arkitektur och många andra alternativ.

Du kommer att kunna analysera var och en och välja den du gillar, och kom ihåg att, precis som andra webbplatser, kan upplösningen för 4K-bakgrunden på webbplatsen variera från Full HD till 4K.

Om du älskar foton kanske du gillar den här sidan ännu mer, så klicka här och lär känna den.

Inom varje bild kan du hitta ett litet avsnitt med information som beskriver kameran som används, den tekniska inställningen och andra avsnitt som krävs för att uppnå samma kvalitet.

3.Pexels

personliga och kvalitetsfoton

En annan bildbank som är väldigt populär och liknar den tidigare är Pexels. I den hittar du många 4K-bakgrundsbilder, allt gratis och i hög kvalitet.

Sajten har en mängd olika kategorier och du kan surfa med den inbyggda sökmotorn för att få specifika resultat efter vad du vill ha. Bilderna på sajten sträcker sig från Full HD till 4K, besök sajten genom att klicka här.

4.HD bakgrundsbilder

4K Wallpaper: De 8 bästa nedladdningssidorna för dig att använda 2

En annan webbplats med en mängd olika 4K-bakgrundsbilder är webbplatsen HD Wallpapers. Även om det har ett mycket vanligt namn, sticker det ut för att ha det bästa urvalet av innehåll och diversifierat. Alla bilder är väl valda och erbjuder kvalitet.

Kategorierna på sajten är många och erbjuder digital konst, abstrakt, 3D, anime, kändis, sport, arkitektur och fler konstbakgrunder, i Full HD-kvalitet med mera. I webbläsaren kontrollerar hemsidan själv upplösningen och garanterar den vackraste tapeten på din dator, klicka här och lär känna sidan.

5.Wallhaven

Wallhaven har en integrerad sökmotor

Wallhaven är också en bra sida för att ladda ner högupplöst 4K-bakgrund. Webbplatsen i sig erbjuder en otrolig katalog med bilder som sträcker sig från Full HD till 4K Ultra HD.

På sajten kan du hitta illustrationer, digital konst, tapeter och allt annat du vill. Utöver dessa alternativ har sajten ett eget verktyg som låter dig beskära bilden och få det du vill ha, med den upplösning du vill ha. Klicka här och läs mer om webbplatsen.

6.Zedge

Zedge är enkel och komplett

Zedge är välkänt för att ha flera alternativ för 4K Wallpaper, och det är ett bra alternativ att använda. Med den kan du ladda ner allt enkelt, och om du är på din mobiltelefon med bara några knapptryck kan du lägga den som en bild på din mobiltelefon.

Sajtens kategorier är varierande och kan sträcka sig från illustrationer av favoritanimer och serier till design som är unik och fantastisk för dig. Utan tvekan är en av styrkorna med denna sida kvaliteten på bilderna, som är klart över andra alternativ. Klicka här och känna till sidan.

7.BakgrunderHem

Hem Bakgrundsbilder har många kategorier

WallpapersHome fungerar som en portal där du kan hitta bakgrundsbilder av alla teman för din dator. Därför är det attraktivt för sin skillnad.

Webbplatsens gränssnitt är enkelt och lätt att använda, så du kommer lätt att bli bekant med det. Vidare kan du välja mellan olika kategorier eller filtrera mer specifikt med dess inbyggda sökmotor. Upptäck webbplatsen genom att klicka här.

8. Bakgrundsbilder

Wallpaperscraft har bra kategoriorganisation

WallpapersCraft som liknar WallpapersHome är en sida där du hittar en mängd olika bilder. Klicka här och känna till sidan.

Dessutom kan du välja mellan olika kategorier som stad, djur, landskap, natur och mer, eller filtrera ett specifikt resultat genom din sökmotor. När du har hittat bakgrunden du letar efter laddar du ner den i hög upplösning.

Gillade du alla alternativen vi såg? Vilken kommer du att använda för att ladda ner 4K Wallpaper? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

0 Shares