4K Video Downloader recension

0 Shares

I denna tid av streaming bevisar program som 4K Video Downloader att våra liv inte behöver vara så beroende av att vara online. Nuförtiden har mediekonsumtionen blivit så knuten till att ha en nätverksanslutning. Men att vara online är en hal backe, och det är förståeligt att vilja gå offline en liten stund utan att ta bort dina bekvämligheter.

Dessutom är det inte hela tiden som vi kan ha den robusta anslutningen som krävs för streaming. När vi sitter på ett flygplan, när vi reser eller campar, eller när det är ett avbrott i området, är streaming inte möjligt. Det är därför som många streamingtjänster som Disney+ och Netflix erbjuder möjligheten att ladda ner filmer och avsnitt.

Med YouTube kommer du dock inte ha sådan tur. Själva tanken bakom YouTube är att besökare på sajten – eller användare av mobilappen – tittar på videor online. Detta kanske är vad Google vill ha, men det är inte i linje med vad många vill ha. Eller ens behöva.

Lyckligtvis finns det många verktyg där ute som hjälper dig att göra just det. 4K Video Downloader är ett sådant verktyg. Det låter dig ladda ner vilken video som helst från YouTube med ett minimum av krångel – undertexter ingår om du vill. Men till skillnad från många av sina rivaler som bara låter dig ladda ner i Full HD max, låter den här dig göra det i högsta möjliga kvalitet. Så om någon video i ultra HD-kvalitet kan laddas ner med samma 4K-upplösning.

Vi tittar på free version här, och det betyder att det finns få – och vi menar några få – begränsningar. Även om det är möjligt att ladda ner spellistor, är du begränsad till de med 24 videor eller färre. Du kan inte heller ladda ner spellistor med undertexter, eller prenumerera på och ladda ner från YouTube-kanaler.

För att göra någon av dessa saker behöver du en prenumeration på 4K Video Downloader som normalt kostar £15,95 (cirka 20 USD, 30 USD), men som för närvarande är rabatterad till 7,95 GBP (cirka 10 USD, 15 USD). Den här betalda prenumerationen är dock endast lämplig för personer som praktiskt taget bor på YouTube. Chansen är stor free versionen passar de flesta bra.

Om du behöver göra några justeringar av dina nedladdade videor, ta en titt på vår guide till de bästa free programvara för videoredigering.

Användarupplevelse

Det finns mer än ett sätt att ladda ner videor du vill behålla, men det enklaste är att klistra in länkar i 4K Video Downloader. Du kan sedan ange vilken kvalitet du vill spara videor med – eller välja att bara behålla ljudet – och filformatet du vill använda.

För att snabba på saker och ting kan du aktivera Smart Mode så att alla videor laddas ner automatiskt med samma inställningar. Du kan också importera länkar sparade i CSV-filer för att spara tid på att ladda ner ett stort antal filer.

Extra inställningar inkluderar möjligheten att begränsa nedladdningshastigheten vid behov, och en grundläggande nedladdningsaccelerator för att maximera prestandan. Imponerande grejer överallt.

Du kanske också gillar

0 Shares