4,5 ″ qHD-skärm, ICS, 1 GHz dubbelkärnig processor

4,5 ″ qHD-skärm, ICS, 1 GHz dubbelkärnig processor

Med varje vecka kommer en ny enhetslansering fram, och idag får vi officiellt välkomna LG Optimus L9, som är på väg direkt till T-Mobile. De två företagen bekräftade att smarttelefonen för mellanklassen skulle läggas till i T-Mobiles enhetsportfölj och lagom till semestern.

Så, vad kan konsumenterna se fram emot med L9? Som tidigare rykten föreslog, spechöjdpunkter för denna Android 4.0 ICS-packade smartphone inkluderar en 4,7-tums IPS qHD (960 × 540) skärm, en 1,0 GHz Qualcomm Snapdragon S3-processor, 1 GB RAM, 5 megapixelkamera, VGA-front och 4 GB intern lagring. Även om dessa specifikationer inte låter dig hoppa av extrem glädje, är det verkligen en tillräckligt kraftfull mid-range-enhet.

För närvarande är Optimus L9 bara till salu i Korea och utvalda internationella marknader, men amerikanska konsumenter kan förvänta sig att den här enheten kommer att hamna i detaljhandelshyllorna i höst. Intresserade konsumenter kan fortsätta läsa nedan för hela pressmeddelandet.

LG OCH T-MOBIL MEDDELAR STILIG, KRAFTFULL LG OPTIMUS L9

Elegant LG Optimus L9 har 4,5-tums qHD-skärm, långvarigt batteri för utökad anslutning och ger överlägsna 4G-upplevelser och värde med kraften hos T-Mobile Nationwide Network.

ENGLEWOOD CLIFFS, NJ, 8 oktober 2012-LG Electronics USA och T-Mobile USA, Inc. meddelade idag att den snygga och kraftfulla LG Optimus L9-smarttelefonen kommer att finnas tillgänglig i höst.

LG Optimus L9 är byggd med en snygg och snygg ram som bara är 0,36 tum tunn och omgiven av förstklassiga metalltrimmar för att ge designernivå. Den är den senaste i den stilfokuserade L-serien smartphones från LG. Efter andra populära L-seriens telefoner, som Optimus L3, L5 och L7 som släpptes globalt tidigare i år, är alla L-seriens telefoner utformade kring fem primära estetiska element: Modern Square Style för bekvämt grepp, Floating Mass Technology för en smalare look, sömlös layout för ett mer intuitivt tangentarrangemang, harmoniserad designkontrast med metalliska detaljer och Sensuous Slim Shape som naturligt drar användarens uppmärksamhet.

“LG Optimus L9 ger våra kunder en fantastisk 4G-upplevelse förpackad i en snygg design”, säger Brad Duea, senior vice president, produktledning, T-Mobile USA. “Och, i kombination med T-Mobile’s Unlimited Nationwide 4G Data-plan, har T-Mobile-kunder friheten att leva en alltid ansluten livsstil i vårt 4G-nätverk-oavsett om det innebär att titta på videor, strömma musik eller söka på webben-utan att behöva oroa dig för överavgifter eller överraskningsräkningar. ”

LG Optimus L9 har Android 4.0 Ice Cream Sandwich och en underbar 4,5-tums qHD Corning® Gorilla® Glass 2-skärm för ljusa färger och tydlig text. LG Optimus L9 är utrustad med ett långvarigt 2.150 mAh batteri så att användare kan titta på video, lyssna på musik, utforska Internet eller chatta med vänner och familj i timmar med bara en laddning.

“Som den senaste enheten i LG: s L-serie smartphones har LG Optimus L9 utformats för att tillgodose användarnas behov av en smal och snygg enhet som är bekväm att använda”, säger James Fishler, senior vice president för marknadsföring och go-to- marknadsverksamhet, LG Electronics USA. “Med LG Optimus L9 kan användarna dra fördel av smarttelefonens förstklassiga funktioner-en fantastisk display, en kraftfull processor och ett batteri som håller länge-i en elegant design.”

LG Optimus L9 har också LG QuickMemo ™, en smartphone-upplevelse med kraftfulla anteckningsfunktioner som låter användare lägga till kommentarer, anteckningar och ritningar till skärmdumpar med några fingrar och sedan dela dem med vänner och familj via sociala medier och e-post. LG Optimus L9 ger användarna en fem megapixel kamera och verklighetstrogen 1080p HD videoinspelning, så att alla livets viktiga ögonblick kan fångas med tydlighet. För spontana fotovärdiga händelser låter LG Optimus L9 användarna ta foton samtidigt som de tar video och utnyttjar röstaktiverade foton med hjälp av “Cheese Shot” genom att bara säga “ost” för att ta en bild.

LG Optimus L9 har en uppsättning anslutningstekniker. Oavsett om det strömmar högupplösta filmer över T-Mobiles 4G-nätverk, delar en dataanslutning med upp till fem enheter med LG Optimus L9 som en bärbar Wi-Fi®-hotspot via T-Mobils Smartphone Mobile HotSpot-funktion med en kvalificerad prisplan, eller gör samtal via ett Wi-Fi-nätverk med T-Mobile Wi-Fi Calling-funktion, LG Optimus L9 har de trådlösa funktionerna för att hålla användare anslutna i stort sett var de än är.

Nyckelfunktioner:
· Android ™ 4.0 Glassmacka
· 4,5-tums qHD Corning® Gorilla® Glass 2-skärm
· T-Mobile Blazing-Fast Nationwide 4GNetwork
· Snygg, snygg design och smal profil
· Kraftfull 1 GHz dubbelkärnig processor
· LG QuickMemo ™
· 5-megapixelkamera med LED-blixt
· True-to-Life 1080p HD-inspelning
· Samtidig video/fotografering
· Långvarigt 2.150 mAh batteri

Ytterligare egenskaper:
· Wi-Fi®-anslutning: 802,11 b/g/n/a
· Wi-Fi-samtal: Ring samtal via din Wi-Fi-anslutning i områden med liten eller ingen täckning, till exempel en källare
· T-Mobile Smartphone Mobile HotSpot: dela en 4G-dataanslutning med upp till fem kompatibla trådlösa enheter med en kvalificerad prisplan
· Bluetooth® -version: 3.0 + HS
· SmartShare: dela media trådlöst till DLNA®-aktiverade enheter
· Slacker Radio: skapa personlig musik, nyheter, sport och komedi när du är på språng
Videospelare med Touch Lock, Dolby® Mobile, 1 och CV -funktion; Stöder DivX®-, WMV-, MP4-, 3GP- och 3G2 -format
Musikspelare med Dolby Mobile; Stöder MP3-, AAC-, AAC +-, WMA- och WAV -format
Bakåtvänd kameraupplösning upp till 2592 x 1944 (standard)
· Ostskott: säg helt enkelt “ost” för att ta en bild
· Bildläge: välj mellan Normal, Panorama och Kontinuerlig bild
· Anpassningsbart scenläge, ljusstyrka, ISO, vitbalans, färgeffekt, fåniga ansikten, bakgrunder, timer och slutarljud

Relaterade Artiklar

Back to top button