Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

40+ AliExpress Dropshipping-produkter att sälja under 2023

Dropshipping är ett billigt sätt att ta sig in i e-handelsbranschen och lansera dina drömmar om att vara entreprenör.

Det enda du behöver för att komma igång är en enhet med tillgång till internet, en lönsam nisch, en bra marknadsföringsstrategi och en efterfrågad produkt att sälja.

Tyvärr är denna sista punkt där de flesta blivande entreprenörer fastnar.

När du tänker på det stora antalet produkter som kan dropshipped, kan du lätt bli förlamad av obeslutsamhet.

För att spara tid, mental energi och ge lite inspiration har vi gjort marknadsundersökningar och analyser åt dig.

Bästa AliExpress Dropshipping-produkter att sälja 2023

Baserat på våra resultat presenterar vi 40+ mycket lönsamma produkter som du kan sälja i din dropshippingbutik 2023.

1. Kit för tandblekning

Alla har inte råd att gå till tandläkaren varannan månad för att få sina tänder professionellt rengjorda och bleka, och vissa människor har helt enkelt inte tid.

Ange tandblekningssatser för att rädda. Dessa produkter finns i olika former—LED-kit till gelremsor och tandkräm—och prisklasser. Rapporter uppskattar att den globala marknaden för tandblekningsprodukter kommer att slå till 7,4 miljarder dollar till 2024.

Att sälja den här produkten innebär att en stor del av pengarna kan hamna i din ficka.

2. Massagepistoler

Detta kraftfulla verktyg ger vibrationsterapi genom att avge plötsliga tryck som ökar blodflödet, slappnar av kroppsvävnaden och minskar muskelsmärta.

Idrottare och fitnessentusiaster har anammat massagepistoler som ett verktyg efter träning. Verktyget kan dock ge lindring till alla som lider av ledvärk, ömhet eller spända muskler.

Sökfrågorna för massagepistoler har stadigt ökat och denna trend förväntas fortsätta under 2023, vilket gör det till en lönsam produkt för dropshipping.

Utforska: Bästa Dropshipping-produktforskningsverktyg

3. Anti-aging krämer

Ingen kan förhindra åldrande. Det bästa vi kan göra är att bevara ungdomen och anti-aging krämer hjälper oss att göra just det.

Den globala marknaden för denna produkt var värd 58,5 miljarder dollar 2023 och förutspås växa med sju procent 2023. Detta gör det till en fantastisk dropshipping-produkt för dem som vill göra enorma försäljningar och vinster.

Så länge folk blir äldre kommer anti-aging krämer att fortsätta att efterfrågas, så passa på nu.

Kolla upp: Hur man skickar från AliExpress till Amazon

4. Fitness Trackers

Fitness tracker-marknaden förväntas gå från att vara värd 2,57 miljarder USD 2023 till 3,3 miljarder USD 2023. Detta gör dem perfekta för dropshipping.

Fitnesstrackers ger ett snabbt och bekvämt sätt för människor att hålla ett öga på sin konditionsnivå genom att övervaka deras puls, dagliga stegräkning, kaloriförbrukning och mer.

Du kan köpa dem för $7-12, sälja för mer än det dubbla priset och göra en ordentlig vinst. High-end fitness trackers kommer att kosta dig lite mer, men de kan säljas för upp till $500.

Utforska: Bästa exemplen på Dropshipping Store för en produkt

5. Bluetooth-hörlurar

När Apple lade ner hörlursporten från de nyare iPhone-modellerna orsakade det uppståndelse och ökade efterfrågan på trådlösa hörlurar och hörlurar.

Idag har Bluetooth-hörlurar tagit över som norm och det är lätt att förstå varför. De hindrar oss från att hantera de där irriterande scenarierna där din hörlurssladd trasslar in sig eller fastnar i dörrhandtagen.

Bluetooth-hörlurar finns tillgängliga i olika prisklasser, så oavsett om du säljer billiga eller avancerade versioner av denna produkt, kommer du att hitta en enorm konsumentbas som väntar på att köpa.

6. Hem arrangörer

Det genomsnittliga hemmet innehåller tusentals föremål och de måste organiseras ordentligt, annars skulle huset se kaotiskt och stökigt ut.

Hemarrangörer gör denna uppgift mycket enklare och de hjälper också till att spara utrymme. Att sälja denna artikel kan ge ditt företag sunda försäljningssiffror.

7. Husdjurssängar

Om det är en sak vi vet så är det att människor älskar sina husdjur och kommer att spendera en löjlig summa pengar för att säkerställa att de trivs. Det är därför husdjursprodukter är en av de mest lönsamma dropshipping-nischerna.

Det finns en ökande efterfrågan på husdjurssängar under de senaste fem åren, så att sälja den här produkten kan göra underverk för ditt företag 2023.

Om du planerar att sälja husdjurssängar i din onlinebutik, överväg att lista andra husdjursprodukter som leksaker, skålar, kläder och godsaker för att skapa fler försäljningsmöjligheter.

8. Isolerade flaskor

Isolerade flaskor är behållare som hjälper kall eller varm vätska att behålla sin temperatur under långa perioder. De är ett miljövänligt alternativ till engångsplastflaskor.

2023, S’well, ett företag som gör fashionabla isolerade flaskor genererade över 100 miljoner dollar i intäkter. Det borde berätta vilken potential den här produkten har.

Isolerade flaskor ser supercoola ut och de finns i alla möjliga färger, storlekar och mönster. De har ett lågt pris så att du kan sälja dem för upp till det dubbla vad du betalade för dem.

9. Sömlösa underkläder

Sömlösa underkläder är ett av dessa enkla men fullkomligt tillfredsställande köp.

Det tillåter kvinnor att bära alla typer av hudtighta kläder utan att behöva ta itu med irriterande troslinjer som förstör deras aura av mystik och glamour.

Den är också extremt bekväm så den blir mer populär för varje dag. Sömlösa underkläder är lätta, billiga och lönsamma att sälja under hela året.

Du kan köpa ett par för $1-2 och sälja för $4-5, vilket är en bra vinstmarginal.

Utforska: AliExpress Dropship Center – Ultimate Guide

10. Ögonfransförlängning

De Sexysheep butik har sålt över 100 000 enheter av denna produkt på AliExpress och du kan också.

Det fina med ögonfransförlängning är att de är billiga och lätta så en enda person kan äga dussintals av dem i olika längder och stilar.

Ögonfransförlängning är engångsförlängning så kunderna kommer alltid att behöva byta ut dem. De är också vintergröna, vilket innebär att de kan säljas året runt.

Du kan köpa den här produkten för $1-2 och sälja för upp till $6 om kvaliteten är bra.

11. Air Fryers

Tack vare den hälsomedvetna era vi befinner oss i, är människor mer avsiktliga med vad de äter och detta har lett till den dramatiska ökningen av efterfrågan på produkter som Air Fryers.

Luftfritöser är varmluftsugnar som djuptorkar mat med hjälp av luft snarare än olja. De är också bärbara och lättare att rengöra än vanliga konventionella ugnar.

Även om kostnaden och vinstmarginalerna du får för den här produkten beror på vilken kvalitet och modell du väljer, är du fortfarande garanterad betydande avkastning och en stadig ström av beställningar.

12. Yogamattor

Sedan den globala pandemin och den växande användningen av distansarbete får människor att tillbringa mer tid i sina hem, har yoga och träning hemma blivit populärare än någonsin.

Yogamattor är billiga, lätta och finns i en mängd olika färger och stilar, så de flesta kommer sannolikt att köpa mer än en eller byta ut sina gamla efter ett tag.

Om du letar efter en dropshipping-produkt som kommer att ta in beställningar månad efter månad, lägg till yogamattor till ditt lager. Toppsäljaren av denna produkt på AliExpress har sålt över 12 000 enheter.

13. Kryddburkar

Med människor som spenderar mer tid hemma är de mer benägna att äta en hemlagad måltid snarare än att beställa hämtmat. Som vi alla vet är matlagning en mer njutbar upplevelse när köket ser snyggt och prydligt ut.

Det är här kryddburkar kommer in. De hjälper till att organisera och tillföra en känsla av elegans till ditt kök. Varför gömma dina kryddor i fula behållare, när du kan visa dem i keramik-, glas- eller marmorbehållare?

Om du vill ha en produkt med hög efterfrågan och en undermättad marknad, överväg att sälja kryddburkar.

Kolla upp: Hur man hittar bästsäljande produkter på AliExpress

14. Tygpåsar

Alla älskar en snygg väska. De är praktiskt taget ett viktigt mode- och shoppingobjekt för människor i alla åldrar och kön.

Den ökande efterfrågan på miljövänliga produkter har lett till att fler väljer tygväskor framför väskor gjorda av ohållbara material som läder och plast.

Tygpåsar finns i en mängd olika utföranden och kan anpassas för att passa olika stilsinnen. Du kan köpa dem för så lite som $1 och sälja dem för upp till $50 i din dropshipping-butik.

Den typen av vinstmarginal kommer att få dig att få in flera siffror på nolltid.

15. Skäggoljor

Någonstans någonstans bestämdes det att män såg coolare och hetare ut med välvårdat ansiktshår. Ända sedan dess har män över hela världen letat efter sätt att stimulera tillväxten av sina skägg.

Sedan skäggolja kom till platsen 2013 har den växt till en 925,9 miljoner dollar på marknaden och visar inga tecken på att sakta ner när som helst snart.

Lite kreativt varumärkesbyggande och marknadsföring kan hjälpa dig att nå framgång med denna produkt om du väljer att dropshippa den.

16. RFID-plånböcker

RFID-plånböcker förhindrar att användarnas kreditkortsinformation stjäls av bedragare som använder digitala enheter.

När fler människor blir medvetna om vikten av att skydda sina personuppgifter kommer efterfrågan på produkter som RFID-plånböcker att skjuta i höjden. Nu är ett bra tillfälle att ta vara på denna marknad.

17. Konstgjorda blommor

Falska blommor är billiga, underhållsfria, lätta att transportera och de dör aldrig. Detta gör dem till ett underbart alternativ till den verkliga affären och en idealisk dropshipping-produkt för dem som är intresserade av inredningsmarknaden.

18. Motståndsband

Den här enkla träningsutrustningen kan förändra ditt sätt att träna. Det kan hjälpa dig att träna varje muskelgrupp och simulera vikter för att ge dig den där gymupplevelsen var som helst.

Motståndsband finns i olika storlekar, styrkor, färger och mer. De kan användas av alla från professionella idrottare till nybörjare inom fitness.

Du kan köpa dem till smutsbilliga priser och sälja dem för upp till 90x kostnaden, beroende på kvaliteten.

19. Sänglampor

Det är irriterande att behöva lämna sängen för att tända eller släcka lamporna. Det är därför sänglampor har blivit en publikfavorit.

De fungerar som en dekorativ del och till skillnad från pendelbelysning och ljuskronor behöver de inte installeras. Nästan alla behöver en sänglampa, så att sälja dem kan vara lukrativt för ditt företag.

20. Sheet Masks

Sheet masks är ett prisvärt alternativ till dyra spa- och dermatologiska behandlingar. De finns i olika varianter och prisklasser.

Branschen beräknas vara värd 1,94 miljarder dollar år 2023, så att sälja sheet masks är en bra idé. De är tillgängliga för $1-15 och kan säljas för mer än dubbelt så mycket.

21. Eteriska oljor

Eteriska oljor är älsklingarna i de ekologiska produkternas nisch. De är vördade för sina antiseptiska, medicinska och skönhetsegenskaper.

De ger alla möjliga fördelar som att bli av med akne, stimulera hårväxt, reglera sömn, fräscha upp tvätten, stöta bort insekter och bekämpa svamp- och bakterieinfektioner.

Det finns tiotusentals alternativ för denna produkt på AliExpress som du kan välja mellan. Du kan köpa en fyrdelad flaska för $1 och sälja den för upp till $15 beroende på kvaliteten.

Kolla upp: Bästa webbplatser som AliExpress med snabbare leverans

22. Drönarkomponenter och tillbehör

Om du är intresserad av att sälja elektronik, överväg att lägga till drönare samt drönartillbehör och delar till ditt dropshipping-lager.

Drönare är en av de produkter som folk älskar att experimentera med. För mer seriösa ändamål kan de hjälpa till med datainsamling, analys, logistik, transport och mer.

Rapporter förutspår att marknaden för konsumentdrönare kommer att uppleva en 16 % tillväxt 2023. Hitta kvalitetsförnödenheter för den här produkten, marknadsför din butik väl och se hur beställningarna rullar in.

23. Sömngummi

Dessa är godistillskott som innehåller melatonin, ett hormon som hjälper till att framkalla och reglera sömn hos människor.

Melatonin säljs vanligtvis som ett receptfritt alternativ till tunga sömnmediciner. Men sömngummi erbjuder en mer intressant och mindre krävande metod för att hantera sömnproblem.

Fler och fler människor söker efter den här produkten dagligen, så att lägga till den i ditt dropshipping-lager kan hjälpa till att öka dina vinstmarginaler.

24. Bärbara luftkonditioneringsapparater

Denna produkt säljer riktigt bra under sommaren. Du kan dock upprätthålla en stabil försäljning året runt genom att rikta in dig på människor som bor i varmare klimat.

Du kan köpa bärbara luftkonditioneringsapparater för $ 20-30, sälja dem för $ 50 och göra en snygg vinst.

25. Smoothie Blenders

Smoothiemixers har blivit en viktig köksapparat tack vare den hälsosamma kostvanan som får människor att blanda alla sorters frukter, grönsaker och nötter för att göra en frukostdryck.

Dessa apparater finns i alla former, storlekar och prisklasser som tilltalar olika kundpersoner.

Även om marknaden domineras av stora varumärken som Vitamix, Nutri Ninja och Magic Bullet, finns det massor av andra inte så populära varumärken med positiva försäljningspriser som ger dig tillfredsställande avkastning.

26. Ekologiska teer

Örtteer är alla rave just nu på grund av deras hälsohöjande egenskaper. Det finns många olika typer av te som du kan sälja. Du kan till och med skapa dina egna teblandningar för att göra ditt erbjudande mer unikt.

Du kan kombinera denna produkt med tetillbehör som infusionsapparater och silar för att diversifiera försäljningsmöjligheterna för din butik.

27. Bambu tandborstar

Bambu tandborstar är precis som vanliga tandborstar, den enda skillnaden är att deras handtag är gjorda av bambu istället för den vanliga plasten.

Vissa kunder älskar den här produkten på grund av det estetiska medan andra uppskattar dess miljövänliga värde. Hur som helst kan du göra en hel del försäljning genom att dropshipping det.

Utforska: Hur man dropshipper på eBay utan pengar

28. Tryckta strumpor

Strumpor är en vintergrön produkt som kan säljas alla dagar på året. De hjälper till att hålla våra fötter mjuka och varma under kalla månader. De kan också fungera som ett medium för att uttrycka personlig stil.

Strumpmarknaden förväntas vara värd 24,16 miljarder dollar till 2025så du kan förvänta dig en kraftig ökning av efterfrågan med åren.

29. Löparskor

När fler människor anammar jogging, löpning och andra former av träning för att hålla sig i form, kommer målmarknaden för dropshipping-butiker som säljer löparskor att fortsätta växa.

Löparskor kan också marknadsföras som ett modeplagg för den som behöver bekväma skor de kan ha överallt.

30. Filtar

Efterfrågan på filtar, särskilt sådana som är gjorda av biologiskt nedbrytbart material, har fortsatt att växa de senaste åren.

Du kan särskilja din dropshippingbutik genom att erbjuda en mängd olika material, stilar, mönster, storlekar och färger. Denna produkt kan säljas året runt, men köpen kommer att öka kring vinter- och semesterperioder.

31. Bälten för hållningskorrigering

Människor tillbringar större delen av sin vakna tid böjd över ett skrivbord eller i stillasittande ställning och tittar ner i sina telefoner. Detta kan orsaka förändringar i ryggraden som påverkar hållningen.

Hållningskorrigeringsbälten hjälper till att vända dessa förändringar och korrigerar hållningen för att öka hälsan och självförtroendet. De kan köpas för $3 och säljas för upp till $25.

32. Säkerhetskameror

Enligt Security Sales kommer säkerhetskamerabranschen att nå 20 miljarder dollar till 2025.

Det finns ett brett utbud av artiklar som du kan erbjuda i denna produktkategori, allt från dörrkikare till babyvakter och högteknologiska CCTV-kameror.

Priserna för säkerhetskameror varierar från några få dollar till tusentals, beroende på modell, funktioner och kvalitet.

34. Matcha

Matcha är en speciell sorts japanskt grönt te som är känt för att hjälpa till att öka ämnesomsättningen, öka koncentrationen och avgifta kroppen.

Det har blivit mycket populärt under åren för sina många hälsofördelar. Matcha är en bra vara att sälja om du funderar på att starta en webbutik som sysslar med hälsoprodukter.

35. Kalligrafi pennor

Kalligrafi blir återigen populärt tack vare uppkomsten av mindfulness-övningar. Människor använder den uråldriga bokstäverkonsten för att återuppliva sin kreativitet och göra sina varumärken/etiketter mer unika.

Du kan köpa ett kalligrafi-set för det låga priset av $2 och sälja det för $50+ i din butik.

36. E-cigaretter och vaporizers

Tänk på att vaping är det coolare, mindre skadliga syskonen av rökning.

Med marijuana och CBD-produkter som legaliseras i fler och fler stater kommer det att bli en boom i efterfrågan på förångare och e-cigaretter.

Du kan utnyttja detta för att etablera en lönsam dropshipping-butik som erbjuder dessa produkter till höga, medelstora eller låga priser.

Kolla upp: Är Amazon Dropshipping lönsamt

37. Vattenduschfilter

Denna produkt gör det möjligt för människor att filtrera klor från vatten och förbättra deras hud- och hårhälsa. Det kan också hjälpa till att öka vattenflödet från duschmunstycken.

Vattenduschfilter är värda att överväga när du letar efter lönsamma produkter att bära i din dropshipping-butik.

38. Massageapparater för hårbotten

En annan produkt som har potential att generera höga vinster för ditt dropshipping-företag är hårbottenmassagern.

Det är i grunden en kam som hjälper till att stimulera blodflödet till din hårbotten samtidigt som det trasslar ut håret.

På Black Friday förra året slog denna produkt försäljningsrekord överallt och efterfrågan på den har inte avtagit.

Du kan köpa hårbottenmassageapparater på AliExpress för cirka $3 och sälja vidare för uppemot $10.

39. Babykläder, leksaker och toalettartiklar

Föräldrar är alltid intresserade av att hitta de bästa produkterna för sina små på nätet. Om du letar efter en produkt med hög efterfrågan och hög avkastning att erbjuda i din butik, prova den här.

Efterfrågan på allt från söta babykläder till stoppade leksaker, studsar och bärselar är konstant hög. Detta innebär att du kommer att ha massor av möjligheter att göra försäljning vilken dag i månaden som helst, med en topp kring semesterperioder.

40. Vattentäta flytande telefonfodral

Vattentäta telefonfodral säkerställer att våra älskade enheter inte blir förstörda när de tappas i en pool, toalettskål eller havet.

Med över 1,5 miljarder smartphones säljs årligen, det finns en enorm kundbas för denna produkt. Du kan köpa den på AliExpress för cirka $3 och enkelt sälja den för $10+.

Avslutar

Dropshipping är en av de mest bekväma och framgångsrika affärsmodellerna som finns.

Du behöver bara ägna tid åt att hitta och köpa produkter som kommer att tilltala din målgrupp och generera massor av försäljning.

Produktidéerna ovan kan hjälpa dig att komma igång.