4 skäl att inte installera Galaxy Note 9 Pie Beta och 6 skäl du borde

0 Shares

Att testa Samsung Galaxy Note 9 Android Pie beta kan vara frestande, men många av er bör undvika beta och vänta på den officiella utgåvan nästa år.

Efter flera års begränsning av sitt betaprogram till flaggskepp Galaxy S-modeller utvidgade Samsung Galaxy Beta-programmet till Galaxy Note 9, företagets flaggskepp Galaxy Note.

Om du vill gå med i Galaxy Note 9 Android Pie beta måste du registrera dig för programmet via Galaxy + -appen eller appen Samsung Members. Du måste också ha en mycket specifik Galaxy Note 9-modell.

Galaxy Note 9 Android Pie beta är för närvarande begränsad till några regioner runt om i världen inklusive USA. Vi förväntar oss att Galaxy Note 9 Android Pie beta expanderar till några andra regioner, men de flesta länder kommer inte att få tillgång till den tidiga versionen av programvaran.

Det finns många anledningar att ge Galaxy Note 9 Android Pie beta en chans på din enhet. För det första är uppdateringen packad med nya funktioner inklusive företagets nya One UI (användargränssnitt).

Samsungs Android Pie / One UI beta är ett utmärkt sätt att bekanta sig med dessa funktioner och att hjälpa Samsung att fånga buggar och prestandafrågor före uppdateringens officiella release i januari 2019. Att testa tidig programvara är dock inte för alla.

Galaxy Note 9 Android Pie beta är plågad av buggar och prestandafrågor. Om du är beroende av din enhet för att få dig igenom en arbetsdag eller klass kan du behålla den på Android Oreo. Om du är på staketet, låt oss hjälpa till.

I den här guiden tar vi dig igenom de bästa skälen att prova betaversionen av Galaxy Note 9 Pie och de bästa skälen att hoppa över den.

Installera Galaxy Note 9 Pie Beta för att hjälpa Samsung

Installera Galaxy Note 9 Pie Beta för att hjälpa Samsung

Om du vill hjälpa Samsung att förbättra Galaxy Note 9s Android Pie-uppdatering, tänk på att prova beta just nu.

Att testa nya funktioner är fantastiskt, men det huvudsakliga syftet med beta är att hjälpa Samsung att fånga buggar och prestandaproblem innan de gör det till den slutliga versionen av uppdateringen.

Samsung uppmuntrar betatestare att skicka feedback till sina ingenjörer så att de kan komma igång med fixar. Det är extremt enkelt att rapportera problem och din feedback kan hjälpa företaget att förbättra uppdateringen för miljontals Galaxy Note 9-användare över hela världen.

För att skicka feedback om Android Pie-beta behöver du helt enkelt starta Samsung + / Samsung-medlemmarna och lägga upp din buggrapport (er) under lämplig meny.

Om du är trött på att ta itu med eller höra om problem med Samsungs programvara, tänk på att ge betaversionen på din Galaxy Note 9.

0 Shares