4 gratis webbplatser som kan lära dig koden

0 Shares

Att lära sig att koda är mer tillgängligt och överkomligt än någonsin, men inte alla har tid att börja arbeta eller lämna sitt jobb för att driva sitt intresse eller passion. Medan det finns mycket prisvärda klasser du kan ta från ditt eget hem, jag har hittat lektioner och resurser som hjälper dig att lära dig att koda gratis:

Codecademy är en online samarbetsplattform som erbjuder gratis kodningskurser det är en av mina favoritplatser att lära mig kodning. Faktum är att inte bara jag utan också mer än 20 miljoner människor har lärt sig hur man kodar här. På Codecademy kan du göra ett dyk och ta kurser som visar allt från HTML, CSS, JavaScript, jQuery, PHP etc.

Udemy grundades 2010 och är en webbaserad inlärningsplattform för användare som kan användas för att förbättra eller lära sig olika kodningsspråk. Men den här plattformen tillhandahåller inte gratis programmering för alla kurser men ändå ett bra ställe att lära sig HTML & CSS och jag förklarar deras fantastiska videolektioner.

EdX är en annan känd online-kodningsinlärningsplattform. Det grundades av Harvard University och MIT 2012, så du får möjlighet att lära dig mer om den senaste teknologin och teorierna inom programmering. Du får förmodligen en möjlighet att få gratis introduktion till datavetenskap från Harvard University.

Googles projekt lanserades 2010 för att motverka Apples HTML5. Denna webbplats är full av handledning, resurser och de senaste uppdateringarna om HTML5. Det är en öppen källkod, så programmerare kan lära sig med HTML5-kod.

Inga fler ursäkter, vem som helst i alla åldrar kan lära sig att koda och nu bryter det inte banken.

Hitta fler kodningskurser du kan göra på din tid i TechCo Shop

0 Shares