Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

4 bästa sätten att ladda ner låtar från Spotify till MP3

Spotify är en digital musik-, podcast- och videotjänst som ger dig tillgång till miljontals låtar, podcaster och annat innehåll från kreatörer över hela världen. Det är bland de fem bästa av världens mest populära webbplatser för musikstreaming, med dess största konkurrenter är Apple Music, Pandora, YouTube Music och Amazon Music etc. Här i det här inlägget visar vi dig 4 fungerande sätt att ladda ner Spotify till MP3 i originalkvalitet.

1. Kan du ladda ner Spotify-musik för offlinelyssning?

Kan du konvertera Spotify till MP3? Kan du ladda ner Spotify-spellistan till MP3? Om du är en Spotify Premium-prenumerant kan du naturligtvis ladda ner från Spotify för offlinelyssning, direkt från mobilapparna (iOS och Android), samt stationära appar för Windows och macOS. Nedladdningen inkluderar även podcaster. På tal om Spotify Premium, det ger dig 9,99 USD i månaden. Om du inte är en premiumprenumerant skulle det också vara möjligt att rippa musik från Spotify, närmare bestämt Spotify-webbspelaren, men du skulle behöva några speciella tredjepartsverktyg för det.

2. Hur laddar man ner Spotify-låtar/spellistor med YT Saver?

Du kan ladda ner Spotify-spellista till MP3 direkt från skrivbordet och mobilapparna om du har ett aktivt abonnemang med Spotify. Men om du bara letar efter ett sätt att rippa musik från Spotify, från Spotify-webbspelaren, skulle du behöva en programvara från tredje part för att göra det åt dig. Därför, vad är den bästa lösningen för Spotify till MP3-konverterare på Windows eller macOS?

Nedladdare av Spotify-webbspelare finns över hela internet, men om du behöver en som har garanterat resultat och en som kan spara din musik i högsta möjliga kvalitet, då YT Saver Spotify Converter är allt du behöver. YT Saver är byggd för att stödja över 10 000 webbplatser, inklusive de mycket populära musikplattformarna som Spotify, Apple Music, Bandläger, och mer. Den har 4,8/5 stjärnor på TrustPilot, och den har också visats på flera tekniska sajter, som Softpedia, EarthWeb, TechTimes, TechArrival etc.

Låt oss se hur du laddar ner Spotify-låtar i MP3-format med 320 Kbps med det här programmet:

Steg 1. Gå till open.spotify.com och hitta låten du vill ladda ner. Klicka på symbolen med tre prickar bredvid låten. Bläddra sedan igenom listan och välj “Dela” för att skapa URL:en. Välj nu “Kopiera Låt URL”.

copy-låt-url

Steg 2. Öppna YT Saver och ställ in utdataformat och kvalitet. För att göra detta, klicka på “Ladda ner och sedan Konvertera till” och välj önskat format, såsom MP3, M4A, WAV, AAC, FLAC, OGG, AIFF, MKA.

set-output-format

Därefter klickar du på inställningsikonen i det övre högra hörnet. På nedladdningsfliken i inställningsfönstret väljer du video/ljud och ställer in kvaliteten på 320 Kb/s.

inställd ut-kvalitet

Steg 3. Klicka nu på “Klistra in URL”-knappen för att automatiskt klistra in den kopierade URL:en i nedladdningsprogrammet. Det kommer att analysera giltigheten av URL:en och börja ladda ner baserat på de valda utdatainställningarna.

downloading-song-yt-saver

Steg 4. Slutligen, när nedladdningen är klar, kan du hitta filerna i “Nedladdat“-fliken.

kolla-den-nedladdade-låten

Obs: YT Saver stöder även nedladdning av Spotify-spellistor. Kopiera bara spellistans URL och följ stegen ovan. Detta program kommer automatiskt att återställa hela spellistan på några sekunder.

3. Hur laddar man ner Spotify-musik med Musify?

En bra konkurrent till YT Saver som nämns ovan är Musify Music Downloader, som är speciellt anpassad för nedladdning av musik från de stora musikstreamingtjänsterna. Med några enkla klick kan denna Spotify till MP3-omvandlare ladda ner Spotify-låtar, album och spellistor. Den kan konvertera Spotify-musik till MP3, M4A, WAV och FLAC, samtidigt som den bevarar 100 % originalkvalitet. En annan cool funktion hos Musify är ett inbyggt booster-läge, som kan öka nedladdningshastigheten om du har långsammare nätverk. Följ därför dessa enkla steg för att rippa musik från Spotify med det här verktyget.

musify-musik-nedladdare

Steg 1: Ladda ner och installera appen. Appen är tillgänglig för Windows, macOS.

Steg 2: Starta appen och se till att du har ljud-URL från Spotify.

Steg 3: Justera dina inställningar. Du måste justera tomaterna innan du startar nedladdningsprocessen. Du kan justera utdatadestinationen, utdataformatet och nedladdningskvaliteten.

Steg 4: Starta nedladdningen. När du har slutfört stegen ovan kan du initiera nedladdningen med Spotify-låtnedladdningsprogrammet.

4. Hur laddar man ner Spotify till MP3 Online?

Letar du efter en Spotify till MP3-konverterare online, och inte nödvändigtvis stationära appar som du måste innehålla? Även om de stationära Spotify till MP3-omvandlarna som nämns ovan har en stor fördel och garanterade resultat, kan du också använda Spotify till MP3-omvandlaren Chrome. En bra Spotify-låtnedladdare online är SpotifyMate. Det är lätt att använda, och du kan göra det genom att följa dessa steg.

spotifymate

Steg 1: Öppna Spotify-appen eller Spotify-webbspelaren från din webbläsare.

Steg 2: Öppna spellistan och välj låten du vill spara som en MP3-fil.

Steg 3: Kopiera låtlänken genom att klicka och välja alternativet från de tre prickarna.

Steg 4: Klistra in låtlänken på SpotifyMate så analyserar den länken åt dig och ger dig nedladdningsknappen.

5. Hur man laddar ner Spotify-låtar med NoteBurner

NoteBurner Spotify Music Converter, som också är känd som Sidify Music Converter (båda ägs av samma företag) är ett annat verktyg du kan använda som en Spotify till MP3-konverterare. Det stöder inte bara MP3, utan det stöder också AAC, WAV, FLAC, AIFF, ALAC. Precis som YT Saver Spotify-nedladdaren kan den också behålla ID3-taggar (inklusive titel, artist, album, konstverk, spårnummer, skivnummer, årtal.) och lyrisk fil smart efter konvertering. För $129,95 för en livstidsplan är det lite dyrt, men det kan vara värt det. För att börja använda det, följ dessa steg.

anteckningsbrännare

Steg 1: Starta NoteBurner efter installationen och välj sedan nedladdningsläget “Spotify App”. Du kommer att upptäcka att Spotify-appen kommer att startas automatiskt också.

Steg 2: Välj en låt på Spotify, dra och släpp den sedan till NoteBurners huvudgränssnitt och tryck på “Lägg till”.

Steg 3: Klicka på ikonen “Inställningar” i det nedre vänstra hörnet, där du kan välja konverteringsläge, utdataformat, utdatakvalitet och mer.

Steg 4: Starta nedladdningen. Klicka på “Konvertera”-knappen för att börja ladda ner din valda singellåt från Spotify till datorn.