Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

3DfxCool Alpha1HO-P3 Kylare


Introduktion
Att kyla datorkomponenter har på sistone blivit en ganska “sport”. Med flera konventionella kylningsmetoder, och några som inte är så konventionella, har valet av en CPU-kylare blivit ganska utmanande.

Jag har sett en hel del kylanordningar under min datorkarriär, och jag skulle säga att 80% av dem är värdelösa. Du får verkligen vad du betalar för, och att hitta något värt att betala för är inte lätt. Härifrån kommer Alpha1HO-P3 kylaren 3DfxCool kommer in. Kylaren är nästan lika stor som MC1000 Peltier Cooler jag recenserade för några veckor sedan. Kylaren använder Alpha 3125 kylflänssats, vilket är en ganska snygg design. Alpha-serien av kylflänsar har spridit sig som en löpeld sedan de introducerades från den japanska marknaden.


Specifikationer
Alpha1HO-P3-kylaren kommer med nödvändig monteringsutrustning för att montera en SLOT-1 Celeron, SECC-2 Pentium 2 och SECC-2 Pentium 3 CPU. 3DfxCool innehåller också ett rör av kylflänsblandning. Själva kylflänsen är bara enorm. Den sticker ut cirka 62 mm från din kortplats; så se till att du har plats på moderkortet för denna fläkt.Monterade på kylflänsen är två stora fläktar, som trycker 26CFM vardera. Du kommer att märka lite extra ljud i fodralet, men det är priset du betalar för att ha en liten vindtunnel i ditt fodral 🙂