3D mobil bakgrundsbild: ladda ner gratis med dessa appar

Du kanske redan har letat efter 3D-mobiltapeter, men de muntrade dig inte upp så mycket som du ville. Kanske har du inte sett några appar som är experter på detta och ger de bästa effekterna. Flytta bara din telefon och bakgrundsbilden rör sig som om den vore vid liv. Så låt oss se de bästa apparna som kan hjälpa dig med det.

I den här artikeln hittar du:

Var hittar man 3D-mobilbakgrund?

Som vi redan har sagt är det många som söker på internet efter tapeter för 3D-mobiltelefoner, men det är få som har en sådan effekt. Så det är mycket lättare att använda appar som använder telefonens gyroskop för att väcka bakgrundsbilder till liv. Låt oss se vilka som är bäst och gratis.

1. 3D Tapeter Parallax

3d tapeter parallax har gratis 3d mobil bakgrundsbild

3D Wallpaper Parallax är en applikation med många varianter av 3D-tapeter. Du kan hitta olika teman och till och med öka djupet på det. Gå in i appinställningarna och justera detta, du ser att 3D-effekten kommer att öka ännu mer. Välj den tapet du vill ha, sätt in den och skaka telefonen, du kommer att bli imponerad av effekterna.

2. Live Wallpapers – 4K Wallpapers

levande bakgrundsbilder är ett 3d-bakgrundsalternativ men ingen rörelse när du skakar telefonen

Om du inte vill pilla runt med din telefon för att se 3D-effekten kan Live Wallpapers vara något för dig. Den spelar upp en bild som rör sig i en slinga. På så sätt ser det verkligen ut som att tapeten lever, och det ger en bra 3D-effekt. Du kan justera effekterna ytterligare i appinställningarna.

3. Vortexgalax

galax vortex låter dig se 3d-bakgrundsbilder med bilder av galaxen

För den som föredrar att ha en 3D-effekt på tapeter med galaxer är det bästa alternativet Vortex Galaxy. Dessa tapeter har den bästa 3D-effekten och är även i HD. Många appar förbrukar mycket batteri för att göra dessa effekter. Vortex Galaxy, å andra sidan, hjälper till och med i det och sparar ditt batteri mer.

4. NEOLINE LiveWallpaper GRATIS

neoline har fantastiska 3D-linjeeffekter

NEOLINE LiveWallpaper Free har en riktigt cool tapeteffekt. Som namnet säger är neonlinjerseffekter som lyser och om du rör på telefonen visar telefonen en otrolig 3D-effekt. Dessutom, om du går till appens inställningar kan du konfigurera linjerna så att de följer dina fingrar, vilket gör effekten svalare.

5. 4D-pixel

4d pixel, även om det inte är särskilt gratis, har bra alternativ

Pixel 4D är den inte så gratis appen, men den har några ganska coola alternativ. Med olika teman och bakgrundsbilder kan du infoga i din mobil och fortfarande använda 3D-effekten. Många av tapeterna är gratis, men de coolaste kan du köpa med hans mynt. Du kan lösa in mynt dagligen eller betala för mer. Och med det här alternativet hittar du en 3D-mobil bakgrundsbild.

avslutande

Vi hoppas att du med alla dessa alternativ kommer att hitta den riktiga 3D-mobiltapeten. Fall inte för bedrägerierna med falska 3D-tapeter, med dessa alternativ kommer du att få en otrolig nedsänkning. Av alla alternativ vi har sett här, vilket gillade du mest? Vilket ska du använda nu? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button