350 Facebook-skins att ladda ner gratis

Om du letar efter Facebook-omslag att ladda ner har du kommit till rätt ställe. Här har vi 350 mallar som du kan ladda ner gratis.

Att skapa ett Facebook-omslag är viktigt i både professionella och personliga miljöer. För ett företag som är beroende av försäljning i sociala nätverk är det viktigt att det har en vacker image som väcker uppmärksamhet. Det är dock inte alltid billigt att anlita en byrå för att göra det.

I den här artikeln hittar du:

Facebook-omslagsbilder är viktiga

Istället för att googla på ett facebookomslag på Tumblr är det mycket enklare när de är koncentrerade på bara en nedladdningssida. Här kommer du att ha några intressanta modeller, uppdelade i dessa kategorier:

 • kreativa facebookomslag
 • omslag med anpassade namn
 • täcker med fraser
 • företags facebook-omslag
 • kvinnligt omslag
 • omslag för manlig facebook
 • och mycket +

Vad är ett Facebook-omslag?

Om du kom hit med fallskärm och undrar vad det handlar om, måste du först förstå vad ett Facebook-omslag är.

Omslaget är den där väldigt stora bilden som dyker upp bredvid personens namn eller företagslogga på Facebook, som du kan se på bilden nedan.

nedladdning av facebookomslag

Med tanke på att en stor del av världens befolkning med tillgång till internet har ett konto på detta sociala nätverk, lever flera företag enbart av marknadsföring gjord på Facebook. Så, ha en webbsida med en omslagsfoto skräddarsytt, vilket fångar den framtida kundens uppmärksamhet, det är oumbärligt såväl som andra föremål.

läs också

För att ha ett bra omslag för Facebook är oumbärligt

Om du är ett företag eller arbetar med din sida måste du börja med dem. Det är porten, det bästa sättet att få din sidas besökares uppmärksamhet och omvandla dem till följare.

Alla detaljer på din sida är viktiga. Du måste tänka på hur allt kommer att påverka din besökare: profilbilden, inlägg, omslag och så vidare. Allt detta är viktigt för användaren, och det borde vara för dig också.

Hur skapar man gratis Facebook-omslag?

Använd bara någon bildredigerare som du vet hur man använder. Det viktiga är att veta hur man skär bilden till rätt storlek.

Facebook har ett problem som gör det svårt eftersom de alltid ändrar sina standarder, och det inkluderar storleken på deras omslag och andra element. Nedan är storlekarna som ska användas 2020.

 • Facebook-profilbildstorlek: Den visas i 160 x 160 pixlar på datorn och 140 x 140 på smartphones. Bilden måste ha en dimension eller upplösning på minst 180 x 180 pixlar.
 • Fotostorlek för omslag: Den visas i 851 pixlar bred och 310 pixlar hög på datorer och 640 x 360 pixlar på smartphones. Den måste ha en dimension eller upplösning på 399 pixlar bred och 150 pixlar hög.
 • Lägg upp åtgärder på Facebook:
  • Delad bild: 1200 x 630 px
  • Delad länkbild: 1200 x 630
 • Utvald bild: 1200 x 1800 px

I den här artikeln har vi separerat 350 bilder som ska användas som omslag till Facebook, de har redan den exakta storleken som behövs för att redigera din sida. Det coola är att med denna mängd är det lätt att välja.

Vad ska man använda på Facebook-omslaget?

Tänk alltid på vad din kund vill ha när du väljer den perfekta bilden. Om du till exempel har en musikaffär skulle en illustration eller foto som visar ett instrument vara perfekt. Nedan följer flera exempel.

Hur hittar man ett Facebook-omslag?

Den här är enkel, fortsätt bara att läsa den här texten, trots allt finns det 350 omslag som du bara klickar för att ladda ner.

Ladda ner 350 Facebook-omslag gratis

Vi lägger upp alla facebook-omslagsbilder här, sedan kan du välja en och ladda ner den, klicka bara med höger musknapp. Om du nu vill ladda ner dem alla på en gång, klicka här så har vi den zippade filen med alla 350 omslagsbilder för Facebook.

Relaterade Artiklar

Back to top button