Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

3 skäl att förbeställa Galaxy Tab S8 och 5 skäl att vänta

Att lägga in en Samsung Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+eller Galaxy Tab S8 Ultra förbeställning kan vara frestande, men det finns några anledningar att lägga plånboken och vänta.

Efter månader av rykten och spekulationer bekräftade Samsung sina nya flaggskepp Galaxy Tab. Galaxy Tab S8-ryktena var extremt exakta och enheterna har några stora uppgraderingar ombord.

För första gången lanserade Samsung en “Ultra” version av sin Galaxy Tab-linje och den avancerade modellen kommer med massor av hästkrafter.

Om du är i behov av en kraftfull surfplatta bör dessa enheter, och Galaxy Tab S8 Ultra i synnerhet, finnas någonstans på din inköpslista. Galaxy Tab S8-serien ser ut att bli en solid konkurrens för andra flaggskeppssurfplattor som Apples iPad Pro.

De Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+och Galaxy Tab S8 Ultra finns för närvarande för förbeställning inför deras globala release senare denna månad. Det officiella lanseringsdatumet för Galaxy Tab S8 är den 25 februari.

Med det i åtanke kanske några av er vill lägga in en Galaxy Tab S8-förbeställning idag. Du kan också spara pengar och du får gratissaker som ett nytt tangentbord för bokomslag

Med det sagt, det finns också några anledningar till varför du kanske vill vänta lite längre eller, i vissa fall, hoppa över förbeställningsprocessen helt.

I den här guiden tar vi dig igenom de bästa anledningarna att förbeställa en Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ eller Galaxy Tab S8 Ultra och de bästa anledningarna att vänta.

Förbeställ om du vill ha Galaxy Tab S8 ASAP

Om du planerar att göra Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+eller den Galaxy Tab S8 Ultra din nästa surfplatta och du vill ha den utanför dörren så snart som möjligt, vill du göra en förbeställning via Samsung, din operatör, eller din favoritåterförsäljare.

Att förbeställa en av modellerna idag bör säkerställa att du får den Galaxy Tab S8-modell du vill ha på din tröskel inom en snar framtid.

Återigen, lanseringsdatumet för Galaxy Tab S8 är den 25 februari i USA Även om det är det officiella gatudatumet, kunde vi se några leveranser anlända innan dess. Samsung och dess partners skickar ofta produkter före det officiella releasedatumet.

Vi har sett problem med leveranskedjan påverka produktlanseringar så det finns alltid en chans att några leveransdatum för Galaxy Tab S8 skjuts tillbaka till mars eller senare.

Om du vill ha sinnesfrid och/eller vill ha en ny Galaxy Tab S8-modell i händerna direkt, välj det alternativ som bäst passar dina behov och beställ nu.

Förbeställ om du vill spara pengar

Om du förbeställer en Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+eller Galaxy Tab S8 Ultra du kan spara lite pengar om du har en enhet att byta in, byta operatör eller bara shoppa runt.

Samsung och dess partners erbjuder betydande inbyteserbjudanden till de som är villiga att byta ut sin nuvarande surfplatta mot en ny Galaxy Tab S8.

Tyvärr kommer dessa erbjudanden inte att vara för evigt så om du vill uppgradera direkt och du vill spara lite pengar, kanske du vill göra en flytt inom en snar framtid. Se bara till att shoppa runt innan du binder dig.

Förbeställ för Free Grejer

Om du förbeställer en Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+eller Galaxy Tab S8 Ultradu får några free föremål som kastas in med din förbeställning.

Om du köper en Galaxy Tab S8 eller Galaxy Tab S8+ kommer Samsung och dess partners att slänga in ett Book Cover Keyboard Slim. Om du förbeställer en Galaxy Tab S8 Ultra får du ett gratis Book Cover Keyboard.

Dessa erbjudanden kommer inte heller att vara för evigt, så om du vill ha gratiserbjudanden måste du förbeställa.

Vänta på långvariga recensioner av Galaxy Tab S8

Galaxy Tab S8-serien ser bra ut, men du kanske vill vänta på långtidsrecensioner.

Vissa människor har redan börjat praktiskt med dessa enheter, men många fler, inklusive oss, kommer att ha en chans att testa de nya surfplattorna innan, eller strax efter, de kommer ut på hyllan i slutet av februari.

Tidiga intryck och recensioner är användbara, men du bör inte basera ditt beslut på en recension som kommer timmar, eller ens några dagar, efter att du har hanterat nya enheter.

Att gräva i långsiktig feedback om surfplattor är extremt viktigt, särskilt när du spenderar den här typen av pengar på en gadget.

Om du inte är helt såld på att köpa en Galaxy Tab S8-modell just nu rekommenderar vi att du hoppar över en förbeställning och väntar på långsiktig feedback om enheterna.

Vänta på Apple

Om du inte vill köpa en Android-surfplatta kanske du vill vänta till början av mars med att köpa en ny enhet.

Apple är enligt uppgift värd för ett produktlanseringsevenemang den 8 mars och vi förväntar oss att inte se en utan två nya iPads på mässan, inklusive en budgetmodell och en iPad Air 5.

Om du är osäker på om du ska gå till Samsung eller Apple, kan det vara en bra idé att hänga tillbaka och se vad Apple har i ärmen så att du kan jämföra de nya iPad-modellerna med Galaxy Tab S8-serien.

Vänta om du inte är beredd att köpa

Hoppa över en förbeställning om du inte är beredd att köpa en ny surfplatta. Här är vad vi menar med det.

Om du inte är säker på vilken typ av effekt att köpa Galaxy Tab S8 kommer att ha på din dataplan eller din nuvarande/framtida ekonomi, vänta tills du är säker.

Innan du förbinder dig till Galaxy Tab S8 vill du undersöka lagringsalternativen. Du kommer också att vilja gräva i och gå praktiskt med de bästa Galaxy Tab S8-alternativen och undersöka dina databehov om du vill ha en 5G-driven modell.

Du vill också göra en plan för din nuvarande enhet. Återigen, vi har sett några bra inbytesaffärer. Du kommer också att vilja kontrollera återförsäljare som Gasell.

Om du inte behöver de extra pengarna bör du överväga att donera din surfplatta. Om du hellre vill ha det internt, ta kontakt med vänner och familj och se om någon behöver en tavla.

Vänta på de bästa Galaxy Tab S8-erbjudandena

De nuvarande Galaxy Tab S8-byteserbjudandena kan sänka priset en hel del. Återigen, om du vill spara mest pengar behöver du en nyare surfplatta i bra skick.

Om du inte har en eller om du inte vill byta in din nuvarande enhet får du vänta. Galaxy Tab S8 prissänkningar utan inbyte kommer, men vi kommer inte se prissänkningar på några veckor eller längre.

Återförsäljare och operatörer kommer att börja bli konkurrenskraftiga när det gäller prissättning när det första buzzet från releasen har tystnat.

Vänta om du är orolig för problem

Om du är orolig över potentiella Galaxy Tab S8-maskinvaru- och/eller mjukvaruproblem, kanske du vill vänta några veckor innan du köper en.

Galaxy Tab S8-modellerna kör Android 12 och One UI 4.1 ur förpackningen. Samsungs programvara plågas av en mängd olika problem och Galaxy Tab S8:s programvara kommer sannolikt att ha egna problem.

Samsung och dess operatörspartner kommer att rulla ut buggfixuppdateringar för att lösa dessa initiala problem så det kan vara värt det att vänta på att den första, andra eller till och med den tredje satsen av buggfixar kommer innan du hämtar en.

Nya Galaxy-enheter plågas ibland också av hårdvaruproblem. Tidigare har vi sett produktionsproblem påverka Galaxy Tab-modeller vid lanseringen.

Om du är orolig kanske du vill hänga tillbaka och se vilken typ av problem tidiga användare rapporterar under veckorna efter releasen.

5 skäl att vänta på 2023 iPad Pro och 6 skäl att inte göra det

Vänta på trådlös laddning

Bloombergs Mark Gurman och Debby Wu hävdar att de nya iPad Pros kommer att ha trådlös laddning och omvänd trådlös laddning.

För närvarande laddas Apples iPads via USB-C eller Lightning. Om Apple tar med trådlös laddning till iPad-linjen, skulle det föra den närmare iPhone. Nyare iPhone-modeller kan alla laddas trådlöst.

Den andra stora förändringen kan vara omvänd trådlös laddning. Detta skulle tillåta iPad Pro-ägare att använda sin enhet för att ladda andra enheter som iPhones och AirPods genom att lägga dem på baksidan av iPad.

Det här är en funktion som ryktades för Apples iPhone 11-serie. Funktionen uppges ha utforskats innan den avlivades.

I decemberversionen av hans Power On nyhetsbrevGurman hävdade återigen att 2023 iPad Pros kommer att ha trådlös laddningskapacitet.

Om någon av dessa funktioner låter intressant för dig kanske du vill hänga tillbaka och vänta på 2023 iPad Pro-modeller.