Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

3 skäl att förbeställa Galaxy Note 20 och 4 skäl att vänta

Förbeställning av den helt nya Samsung Galaxy Note 20 kan vara frestande, men det kan vara bättre att vänta.

Efter månader och månader av oavbrutna läckor släppte Samsung äntligen katten ur väskan. Galaxy Note 20 och Galaxy Note 20 Ultra är officiella och de ersätter Galaxy Note 10 och Galaxy Note 10+ som Samsungs flaggskeppsmodeller.

Som förväntat är de båda laddade med förändringar inklusive en ny och förbättrad S Pen-upplevelse, massiva skärmar, ett uppgraderat kamerasystem, nya processorer och en ny version av One UI parat med Android 10.

Det finns mycket att gilla med de nya Galaxy Note 20-modellerna och några av er kanske till och med vill beställa en innan de officiellt släpps i USA (eller var du än bor) senare denna månad.

Du kan förbeställa Galaxy Note 20 på en mängd olika platser, inklusive Samsung själv. Det är inte för förbeställning hos tredje parts återförsäljare som Amazon ännu, men det borde förändras snart.

Basmodellen, Galaxy Note 20, börjar på $ 1000 medan den kraftfulla Galaxy Note 20 Ultra kommer att kosta dig hela 1300 $ här i USA. Hur som helst, det här är en stor investering så du vill se till att du fattar rätt beslut .

Det finns några bra skäl att förbeställa Galaxy Note 20. Kanske faller din nuvarande telefon ihop och du vill bara ha en ny enhet ASAP. Eller kanske du vill dra nytta av freebies som kommer med en tidig beställning.

På baksidan finns det några bra skäl att tänka på att lägga bort ditt kreditkort och vänta några dagar, veckor eller längre.

I den här guiden tar vi dig igenom de bästa skälen att förbeställa Galaxy Note 20 och de bästa skälen att hålla ut och vänta.

Förbeställ om du vill ha en Galaxy Note 20 ASAP

Förbeställ om du vill ha en Galaxy Note 20 ASAP

Om du redan har bestämt dig för att göra Galaxy Note 20 eller Galaxy Note 20 Ultra till din nästa enhet, och du vill ha den i dina händer så snart som möjligt, vill du göra en förbeställning.

Förbeställning bör säkerställa att du får enheten i den färg / lagring du vill ha den första dagen av tillgänglighet. Galaxy Note 20s släppdatum i USA är den 21 augusti.

Vi förväntar oss att några Galaxy Note 20-förbeställningar kommer fram några dagar i förväg. I vissa fall kommer vi förmodligen att se enheten träffa tröskeln några dagar före det officiella gatudatumet.

Vi förväntar oss inte att Galaxy Note 20 säljs så det finns ingen anledning att skynda på en förbeställning. Om en variant råkar säljas ut, förväntar vi oss att aktier kommer att returnera ganska snart.

Med detta sagt, om du bara vill ha sinnesro eller bara behöver en ny telefon så snart som möjligt, välj Galaxy Note 20-alternativet som passar din budget och behov och ordning.

Senaste uppdatering 2020-12-15. Det här inlägget kan innehålla anslutningslänkar. Klicka här för att läsa vår policy för information om mer information. Bilder via Amazon API