3 sätt att öka din Android-hastighet

Många saker kan påverka hastigheten på en Android-telefon. Det kan handla om allt från virus på din mobiltelefon, tills minnet är fullt. Det som för det mesta kan vara ansvarigt för minnet är cachen. Den här typen av minne skapas alltid inuti mobiltelefonen och när du raderar det får det utrymme och snabbhet.

Låt oss i den här snabbguiden se hur du kan rensa cacheminnet med hjälp av några verktyg och på så sätt förbättra din telefons hastighet. Kom ihåg att eftersom det finns en mängd olika appar och ändringar i Android-systemet kan vissa steg här vara olika för varje mobiltelefon.

I den här artikeln hittar du:

1 – Rensa webbläsarens cache

På bilden ser vi några android-telefoner

För att göra detta behöver du inte mycket arbete. Det är en manuell sak som du kan göra genom att gå in i själva webbläsaren. Gå först till menyn för inställningar från webbläsaren, kom ihåg att kanske inte alla webbläsare har en sådan meny. Det viktigaste är att du går till den del där du hittar menyn på Historisk. När du har gått in i det här avsnittet av historien, gå till avsnittet som tillåter rengöring.

Normalt låter dessa rensa historikmenyer dig rensa cachen, om du inte hittar den, rensa själva historiken. Vanligtvis möjliggör mobila webbläsare enkel och praktisk rengöring.

2 – Rensa cache för andra appar

Förutom att dina webbläsare genererar cacheminne, gör applikationer detta också. Så för att förbättra hastigheten på din Android-telefon bör du också rensa appens cacheminne.

gå till inställningar från din mobiltelefon och i sektionen Lagring öppna app för app och utför rensa cacheminnet deras. Var säker på att inget dåligt kommer att hända, trots allt är cacheminnet bara ett tillfälligt minne som mobiltelefonen använder. Genom att göra detta kommer du att förbättra din Android-telefon utan att skada.

3 – Prova ett cache-rensningsprogram

Numera finns det många appar som kan hjälpa användaren i absolut allt. Så utan tvekan finns det städappar som kan hjälpa dig. Sorten är ganska stor, men du bör vara mycket försiktig eftersom vissa applikationer faktiskt inte rengör.

Dessa falska appar konsumerar din mobil och kan till och med komma åt din data. Så låt oss se nedan några förslag på appar som du kan använda för att rengöra och därmed förbättra hastigheten och prestandan på din Android-telefon.

1.Norton Clean

Norton Clean är ett program som hjälper till att förbättra din Android-telefon

Nortons tjänster är välkända för att alltid fokusera på säkerhet. Men de skapade också en städapp. Och om de är välkända vad gäller säkerhet kan vi också lita på dem när det kommer till städning.

Applikationen har ett vackert gränssnitt, och låter dig enkelt rensa cacheminnet och andra typer av skräpfiler som finns lagrade på din telefon. Den är lätt att använda och fungerar vackert på din mobil.

2.CCleaner

cleaner är ett annat program som kan hjälpa dig

CCleaner är ett välkänt datorprogram, det är inte bara fokuserat på en sak, utan dess mål är att totalt förbättra din dator. Inte nöjd med det, de skapade en app för din mobiltelefon. Denna applikation har många funktioner, bland dem kan vi hitta alternativen nedan:

  • Appen rengör din telefon på ett sätt som förbättrar prestanda och hastighet och kastar bort allt skräp som behövs
  • Rensa appcache, ladda ner mappar, webbläsarhistorik, innehåll från urklipp och mer

Applikationen är enkel, intuitiv och garanterar fullt ut den goda prestandan för ditt RAM- och CPU-minne. Utan tvekan hjälper appen dig att förbättra din Android-telefon.

Vi hoppas att du med den här snabbguiden har kunnat förbättra din Android-telefon fullt ut och nu har mer hastighet och prestanda. Har du några frågor? Har du problem med något? Säg i kommentarerna nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button