3 sätt att driva ett coworking-utrymme som WeWork

0 Shares

Om du inte har hört talas om WeWork någon gång i din yrkeskarriär, var har du varit? Den här kollegan har byggt dussintals kontor över hela världen med det enda syftet att låta människor arbeta i en mer bekväm och avslappnad miljö. Och som det enda samarbetsföretaget på listan över globala dekorn, är det säkert att säga att de gör något rätt, varför du måste vara medveten om vad de gör.

Lyckligtvis bestämde folket på Chicago Ideas Week att det var tillräckligt. De höll ett samtal på WeWork Kinzie-kontoret i Chicago, med titeln The Future of Work with WeWork, för att se till att människor förstår framtidens arbete när det gäller medarbetarrörelsen.

“Det är inte bara jobben som förändras”, säger Megan Dodds, community director för Midwest för WeWork och talare för samtalet. ”Det är hur vi arbetar, var vi arbetar och varför vi arbetar som förändras. Framtiden för arbetet handlar om anställda. ”

Om du någonsin varit nyfiken på vad som krävs för att driva ett framgångsrikt samarbetsutrymme som WeWork, ta en titt på de tre viktigaste delarna i varje kontor och se till att kolla in resten av samtalen på Chicago Ideas Week om du är i området.

En fysisk arbetsyta

Skåp, fönsterfria kontor och lysrör hör till det förflutna. Det är åtminstone fallet när du går in i WeWork. Du vill inte bli belastad, överväldigad eller utmattad av din arbetsyta; du vill bli inspirerad. Och det är målet för detta framgångsrika företag.

“En arbetsyta är mer än bara ett hyresavtal”, säger Dodds.

Uppdaterad teknik

Vi pratar inte om trådlös laddning vid varje skrivbord eller drönare som levererar din lunch. WeWork är stolt över att ha uppdaterad teknik som gör ditt liv enklare, inte svårare. Mellan den imponerande kraschlösa WiFi och de skrivare som faktiskt fungerar underlättar produktiviteten sig själv när du ställer in på ett av dessa mysiga kontor.

En kultur som anställda kan fira

Som alla avlägsen anställda kan intyga kan det vara ganska ensamt att arbeta hemifrån ibland. Och även om företagskulturen är svårare att etablera över dussintals kontor runt om i världen, har WeWork åtagit sig att visa sina anställda att kulturen inte behöver vara något som din chef skapar; det kan ställas in av ditt medarbetarutrymme också. Dessutom skadar inte gratis öl när det gäller att bygga lite kamratskap på de långa nätterna.

Den här artikeln är en del av en WeWork-innehållsserie. WeWork tillhandahåller delad arbetsyta, community och tjänster för entreprenörer, frilansare, startups och småföretag.

0 Shares