3 sätt att dölja flikar i Google Chrome

Har du någonsin känt ett behov av att dölja flikar i Google Chrome? Tja, om någon kommer in i din webbläsare och du inte vill lämna de öppna flikarna exponerade, är det bästa sättet att dölja dem från skärmen. Och lyckligtvis kan du göra det i Chrome. Med några enkla knep kan du dölja alla öppna flikar så att andra inte vet vilka webbplatser som är öppna i andra flikar. Här är tre enkla sätt att dölj flikar i webbläsaren Google Chrome på din PC.

Alla steg i den här guiden fungerar även på Microsoft Edge

Hur man döljer flikar i Google Chrome

Om du känner ett behov av att dölja dina webbläsarflikar för någon i närheten, oroa dig inte; vi skyddar dig. Nedan finns några snabba och enkla sätt att dölja webbplatser som öppnats i andra Google Chrome-flikar på din dator.

1. Dölj guider med genväg F11

Om du trycker på F11-knappen på tangentbordet går Google Chrome in i helskärmsvy. Detta döljer i sin tur adressfältet och alla menyflikar i verktygsfältet.

Så närhelst du vill dölja det du surfar på eller öppna webbplatser på andra flikar från människorna omkring dig, tryck på F11-knappen och du är klar. Tryck på knappen igen för att återgå till normal visning.

Du kan också visa och navigera i öppna flikar utan att stänga helskärmsvyn genom att hålla muspekaren över skärmens övre del.

2. Använd panikknappens förlängning

Google Chrome Panic Button Extension

  1. Öppna Google Chrome och gå till Chrome Online Store.
  2. Sök här efter tillägget “Panic Button”. Du kan också direkt besöka förlängningslänken här.
  3. Installera tillägget i din webbläsare. Tillåt installation när du uppmanas.
  4. Öppna nu webbplatserna och börja surfa normalt.För att dölja flikar i Google Chrome, tryck på panikknappsikonen i det övre högra hörnet.
  5. För att dölja alla dina Chrome-flikar, tryck på Panik knappikon i det övre högra hörnet.
  6. Det kommer omedelbart att dölja alla öppna flikar och öppna en ny flik.
  7. Tryck på panikknappen igen för att visa alla öppna flikar tillbaka.

Se till att spara osparade data på de öppna flikarna eftersom de kommer att laddas om när du visar dem igen. Du kan också lägga till lösenordsskydd och ändra den säkra sidan (sidan som öppnas vid aktivering) genom att gå till tilläggsinställningarna.

Kan du inte se tilläggsikonen? Klicka på tilläggsverktygsfältet. Klicka sedan på nålikonen bredvid panikknappens tillägg för att visa den.

3. Dölj flikarnas namn genom att fästa flikarna

Det andra sättet att dölja guiderna är att nåla fast dem. Observera dock att detta endast kommer att dölja fliknamnet och inte webbplatsikonen.

Klicka på stiftet från alternativen som är tillgängliga i Google Chrome

  1. Högerklicka på fliken du vill dölja.
  2. Klicka på Stift från de tillgängliga alternativen.Flikar kommer att fästas till vänster i Google Chromes verktygsfält
  3. Guiderna kommer att fästas på den vänstra änden av stången. Som nämnts kommer endast webbplatsnamn att döljas.

Förresten, om du inte planerar att dölja flikar i Chrome och istället vill organisera dem bättre, så här kan du skapa flikgrupper i Chrome.

Här är tre enkla sätt att dölja öppna flikar i Google Chrome på din dator. Jag hoppas att detta hjälper dig att få mer integritet och säkerhet när du surfar på internet. Hur som helst, prova metoderna och låt mig veta vilken som är mest bekväm för dig i kommentarerna nedan. Håll utkik för fler tips, tricks och procedurer. Här finns 2 sätt att förhindra att Chrome ber dig att spara lösenord på webbplatser

Relaterade Artiklar

Back to top button