Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

3 saker som alla chefer bör veta om DashThis

Du har blivit anställd (eller befordrad!) för att leda ett digitalt marknadsföringsteam? Grattis!

Nu upptäcker du att ditt nya team har använt ett klientrapporteringsverktyg som heter DashThis ett tag nu. Det naturliga mänskliga beteendet i den här situationen är att lämna det okända och istället arbeta med sin egen verktygslåda.

Det är en normal reaktion att vilja hålla osäkerheten borta. Speciellt när du är i en ny position. Men det här kan komma till en stor kostnad mycket av tiden.

För att hjälpa dig att gå över till din nya roll, här är tre enkla saker som alla chefer borde veta om DashThis.

DashThis är ett enkelt klientrapporteringsverktyg

DashThis är inte ett Business Intelligence-verktyg (BI). Det är inte heller ett datautvinningsverktyg. Det är inte ens ett komplext analys- och rapporteringsverktyg.

Istället är det ett enkelt kundrapporteringsverktyg utformat för att tillhandahålla trevliga, engagerande och lättförståeliga marknadsföringsrapporter till dina kunder: rapporter som dina kunder faktiskt kommer att läsa, förstå och njuta av.

Dessa rapporter är utformade för att hjälpa dig att visa DITT värde för DINA kunder. Således är de per definition gjorda för att hjälpa dig att få fler kontraktsförnyelser med dina befintliga kunder. Det är återkommande affärer… vad sägs om det?!

DashThis kostar mindre än att byta lösningar

Att implementera ett nytt verktyg är kostsamt. Att byta ut ett verktyg är ännu dyrare. Att ersätta ett verktyg som redan “gör jobbet” kräver faktiskt att du stör processer som för närvarande fungerar bra. Det betyder att du måste investera i att utbilda ditt team i användningen av ett helt nytt verktyg. Det innebär också att ändra vad dina kunder är vana vid. Om igen.

Innan du byter ut ett verktyg som har gett fantastiska resultat som DashThis bör du fråga dig själv varför du vill ha denna förändring. Om verktyget inte passar din syn, rättvist nog. Men om det beror på att du inte känner till det befintliga verktyget kan detta vara ett kostsamt affärsmisstag att göra.

Istället för att gå igenom detta, kommer vårt fantastiska kundframgångsteam mer än gärna hjälpa dig att komma in i svängningen! Varför inte boka en demoturné? Du kommer att vara igång på ett kick, som om du hade varit en DashThis-expert i flera år!

DashThis är mer än ett rapporteringsverktyg, det är ett helt team till din tjänst

På tal om fantastisk kundservice, visste du att det framför allt är detta vi är kända för? Visst, vi utvecklar och marknadsför ett enkelt kundrapporteringsverktyg för digitala byråer. Men vårt uppdrag, anledningen till att vi finns, är att hjälpa dig att bli framgångsrik. Sättet vi gör detta på är genom att förse dig med ett enastående verktyg som sparar tid, energi och frustration när du skapar dina kundrapporter.

Om du behöver hjälp (vare sig det är en demo-turné eller marknadsföringsråd), eller om du har några kommentarer eller frågor till oss, finns vi här för dig.

Om du lyckas så är vi det också. Ingen ansträngning är för stor för att nå detta mål.

Det inkluderar att hjälpa dig övergå till din nya roll och få ut det mesta av DashThis samtidigt som du sparar ditt team tid och pengar för att implementera ett nytt verktyg. Vi ser till att du ser ut som en kung för din chef, ditt team och dina kunder.

Inte övertygad? Prova oss!