Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

3 enheter hjälper dig att spara på din elräkning

Energibesparande apparater

3 enheter hjälper dig att spara på din elräkning

Vi kan kontrollera smarta enheter från vår mobil även utan att vara hemma. Men utöver denna möjlighet hjälper de oss också att automatisera uppgifter, optimera resurser och till och med spara energi. Detta är precis vad de 3 enheterna som vi kommer att visa tillåter, förutom andra funktioner.

Smarta pluggar

Det första du kan använda är smarta pluggar. De är mycket användbara för hemautomation och sparar även energi. Hur kan du hjälpa oss? Det första är att vi kan styra andra enheter avlägset. Vi kan till exempel slå på eller stänga av en luftkonditionering från mobiltelefonen, helt enkelt genom att aktivera eller inte aktivera denna kontakt. På så sätt kan vi stänga av vilken enhet som helst och sluta förbruka el.

Men det finns också de som mäta energiförbrukningen . Detta är väldigt användbart om du vill ha mer kontroll över hur mycket du spenderar och därmed spara på din elräkning. Du kan använda den här typen av plugg och alltid veta hur mycket de anslutna enheterna förbrukar och på så sätt se hur du kan anpassa förbrukningen och spara.

Smarta termostater

Du kan också använda smarta termostater och spara el hemma. I det här fallet kommer de att vara mycket användbara hålla temperaturen . Slå inte på värmen eller luftkonditioneringen om det inte är nödvändigt eller håll dem inte på mer än vad du verkligen behöver för att hålla en lämplig temperatur.

Det smarta termostater gör, förutom att kunna fjärrstyra dem och slå på eller stänga av värmen när du vill, var som helst, är att kunna hålla en temperatur. De låter dig optimera resurser och undvika att slösa energi. De är väldigt användbara när vi pratar om att försöka sänka elräkningen.

Smarta glödlampor

Självklart kan vi även namnge smarta glödlampor. De är kanske den första enheten vi skaffar när vi börjar automatisera ett hem. De är mycket användbara och gör det också möjligt för oss spara energi i vissa fall och om vi använder dem korrekt. Vi kan inte bara stänga av och på dem från mobilen, utan vi kan också skapa program så att de bara slås på vid vissa tider.

Men dessutom kan vi reglera intensiteten på lökarna. På så sätt kan vi spara el när det inte är nödvändigt att de lyser maximalt. Även några nyare börjar redan ha rörelsesensorer, vilket gör att de kan slås på och stängas av när vi går in på en plats. På så sätt kommer vi att undvika att de alltid är på, även om vi inte riktigt är i det rummet.

Kort sagt, det här är några enheter som du kan använda för att spara el hemma. Som du kan se tjänar de alla till att sänka elräkningen, samtidigt som de är mycket användbara i vårt dagliga liv.