Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

$299/$349 för 11/12,9-tums iPad Pro

När Apple tillkännagav de förnyade iPad Pro-modellerna tidigare i morse, bekräftade Apple att dess nya Magic Keyboard med en inbyggd styrplatta designad för iPad Pro kommer att finnas tillgänglig för köp i maj, till ett pris av $299 för 11-tums iPad Pro och $349 för 12,9-tums surfplattan.

Den bästa skrivupplevelsen på iPad någonsin

Tangentbordet har den pålitliga saxmekanismen som ger 1 mm tangentrörelse.

Magic Keyboard för iPad Pro har också bakgrundsbelysta tangenter, vilket raderar kanske den mest irriterande nackdelen med Apples Smart Keyboard Folio-design – oförmåga att använda detta tangentbord inte bara i kompetenta mörker utan även i svagt upplysta rum och andra situationer med svagt ljus.

Kan detta vara din nästa dator?

Detta är ett tangentbord i full storlek som fästs magnetiskt på din iPad Pro via Apples Smart Connector-system på baksidan. I likhet med Smart Keyboard Folio, fälls det nya Magic Keyboard för iPad Pro ihop till ett fodral för att ge skydd fram och bak när du reser med din Apple-surfplatta.

Det nya Magic Keyboard för iPad Pro är kompatibelt med tredje och fjärde generationens 12,9-tums iPad Pro och första och andra generationens 11-tums iPad Pro-modeller

Den integrerar en styrplatta!

Enligt Apples pressmeddelande som tillkännager den nyss uppdaterade iPad Pro-familjen, integrerar det nya Magic Keyboard för iPad Pro vad Apple kallar en “klick-var som helst styrplatta” för enkel navigering och exakta justeringar via robust styrplattastöd i iPadOS 13.4.

iPadOS 13.4-programuppdateringen som ger stöd för styrplattan kommer att släppas den 24 mars.

Det nya tillbehöret gör att du kan justera iPad Pro till den perfekta betraktningsvinkeln för dig

Enligt företaget kommer stöd för styrplatta att vara tillgängligt på alla iPad som kör iPadOS 13.4 och fungerar inte bara med Apples egen Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 och det nya Magic Keyboard för iPad Pro utan även med alla möss som är anslutna via Bluetooth eller USB.

Flytande design och andra förmåner

Tillbehöret har en flytande design med mjuk vinkeljustering jämfört med Apples Smart Keyboard Folio som bara tillåter två betraktningsvinklar. Det påminner oss om den berömda lampliknande designen för tidiga iMac-modeller, och Apple säger att den fungerar lika bra på ett knä eller skrivbord – de fribärande gångjärnen tillåter mjuka justeringar av betraktningsvinkeln upp till 130 grader.

Magic Keyboard visar iPad Pros fantastiska skärm med sin svävande fribärande design

För de som undrar, det nya Magic Keyboard för iPad Pro inkluderar genomströmningsladdning som håller din iPad Pros USB-C-port free för tillbehör som externa enheter och bildskärmar.

Prissättning och tillgänglighet

Magic Keyboard kommer att finnas att köpa i maj med tangentbordslayouter för över 30 språk, inklusive förenklad kinesiska, franska, tyska, japanska och spanska.

Det är prissatt till $299 för 11-tums iPad Pro och $349 för 12,9-tums iPad Pro. Tillbehöret kommer att vara tillgängligt för universitetsstudenter i USA för 279 $ för 11-tums iPad Pro och 329 $ för 12,9-tums iPad Pro via Apples onlinebutik för utbildningskunder.