Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

25 Print On Demand Shopify Store Exempel

Redaktörens anmärkning: Vill du starta ditt print-on-demand-företag med Shopify? Om ja, då kommer det här inlägget att ge dig inspiration att komma igång. Scott har valt några av de bästa Shopify-butikerna som framgångsrikt driver sin tryckeriverksamhet. Att skapa och anpassa en Shopify-butik är inte svårt nuförtiden. Du kan komma i kontakt med ett bra Shopify-utvecklingsföretag som är specialiserat på Shopify-butiksutvecklingstjänster. De hjälper dig att få allt på plats.

Print On Demand (POD) har vunnit popularitet under åren sedan starten, och är inte på väg att sakta ner någon gång snart, med tanke på de fördelar det erbjuder jämfört med traditionell e-handel.

Den har inte bara en potentiellt stor produktkatalog, den kräver inte heller någon lagerhantering eller mycket kapital för att starta. POD låter dig också skapa och designa unika produkter för ditt varumärke.

Den här typen av verksamhet har funnits i mer än ett decennium med engångsutskriftskonceptet för anpassade mönster som introducerats av flera tidiga aktörer inom POD-e-handel.

Idag, a stort antal produkter som konst, kläder och presentartiklar är tillgängliga för POD-säljare, med POD-plattformar som blir tillgängliga för handlare som sedan har fler kanaler att sälja sina varor på.

Om du äntligen har bestämt dig för det komma in i POD-branschen och skapa din egen produktbutik, eller om du har drivit en ett tag men inte haft någon större framgång, kommer vi att visa dig några framgångsrika och lönsamma Print on Demand Shopify-butiksexempel.

Vårt val

Shopify - Få specialpriserShopify - Få specialpriser

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Hur Print On Demand fungerar

Print on Demand är en e-handelsmodell och dropshipping-praxis där handlare säljer skräddarsydda produkter utan att behöva hantera lagerhantering eller frakt.

Handlaren registrerar sig med en POD-plattform, som hanterar utskriftsjobben och beställningsprocesser för deras räkning, och produkterna skrivs ut först efter att en kund har lagt en beställning.

POD-säljare har inga kostnader för att hålla lager eftersom de inte debiteras för någonting förrän någon beställer en produkt från deras butik.

Om du äger en Shopify-butik, eller tänker komma igång med en sådan verksamhet, är det möjligt att integrera en POD-app med din butik som Shopify integreras med många av dessa appar.

Du kan sedan arbeta med en eller flera leverantörer för att skräddarsy white-label-produkter som väskor, muggar, t-shirts, baseballhattar med mera med din egen design, och sälja dem under ditt varumärke på en beställningsbasis.

Huvudprocessen tar denna form: skapa, sälja, skriva ut och skicka.

Du börjar med att skapa eller designa dina produkter och lägga till dem i din Shopify-butik.

När en kund beställer en produkt eller fler från din butik skickas hans eller hennes beställning automatiskt till POD-tjänsten för utskrift.

POD-tjänsten du använder eller som är integrerad med din Shopify-butik kommer att skriva ut beställningen, paketera och skicka den direkt till kunden.

POD-tjänster används bäst när du vill testa en affärsidé utan lagerrisker, tjäna pengar på din nuvarande publik (särskilt för online influencers eller kändisar), skapa originella nischprodukter eller enkelt skriva ut engångsartiklar.

Om du letar efter lite inspiration för att starta din egen POD Shopify-butik eller piffa upp din befintliga, har vi sammanställt en lista över de 25 bästa POD Shopify-butikerna du kan få idéer från.

Bästa Print On Demand Shopify Store-exempel

1. TAMGA-designer

Den här POD Shopify-butiken av Eric och Yana Dales föddes när de var i Bangladesh, där de träffades medan de utförde humanitärt hjälparbete.

Paret såg vad de större aktörerna inom modebranschen gjorde, genom att dränera miljön och den sociala väven från arbetsvillkoren och snabb användning av ohållbara råvaror och bestämde sig för att skapa ett eget modeföretag.

TAMGA Designs uppdrag är att skapa en hållbar rörelse inom modenischen och bygga ett företag som är medvetet om människor, mode och stil.

Deras produktionspartner producerar också tyg från hållbart odlat bokträ och eukalyptusträd för att skapa färgade bitar med låg effekt.

Dessa kommer från Asien och flyttar till Kanada varifrån de skickas ut till konsumenter i över 25 länder.

2. StomaStoma

Nick Abrams och hans fru Darlene driver denna POD Shopify-butik.

Abrams, en frilansande designer, brinner för illustration och tillsammans med sin fru driver de StomaStoma, en webbutik som erbjuder babykläder och t-shirts med roliga illustrationer och stärkande citat.

Det är dock inte en vanlig klädbutik, eftersom varje design har en unik touch som folk inte känner igen eller relaterar till direkt de ser dem, men de är en universell sak som alla kan bära.

Paret använde en Shopify-webbplatsmall och free appar för att bygga sin butik, medan sociala medier är deras främsta kommunikationskanal för att nå ut och få kontakt med kunder.

3. Iconspeak

Denna POD Shopify-butik drivs också av ett par, Georg och Florian, som lanserade den 2013 från en väns garage i Schweiz.

De ville lansera en bra produkt och ha kul med den, men efter att ha upplevt viral fenomenal tillväxt började de på allvar.

Deras uthållighet i affärer lönade sig efter att en berättelse i media satte igång deras enorma popularitet, och på nolltid betjänade de upp till sju beställningar per minut.

4. Klassisk pappa

Den här Shopify-butiken började som en rolig sida på sociala medier som delade pappa-memes, men växte snabbt till ett POD-företag efter att ha fått en lojal följare på Facebook och Instagram.

Följare började efterfråga merchandise, så teamet bakom började leta efter handelspartners.

De satte upp en POD-uppfyllelsetjänst genom en app på Shopify och detta hjälpte varumärket att lyckas, med den allra första försäljningen som kom från en Shopify-funktion.

Classic Dad säljer en mängd olika produkter inklusive hattar, t-shirts, muggar och förkläden, plus kläder som är skräddarsydda för förstagångspappor eller äldre pappor, som har olika smak, storlekar och preferenser.

Vårt val

Shopify - Få specialpriserShopify - Få specialpriser

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

5. iLikeMaps

iLikeMaps drivs av Olivier Gratton-Gagne, som lanserade Shopify-butiken 2012. Då var det bara en hobby för Gagne, som designade kartaffischer och kodade sin webbplats, så han trodde inte riktigt att den skulle utvecklas till en heltidsjobb.

Med tillväxten av sin kundbas och utvecklingen av nya försäljningskanaler bestämde sig Gagne för att göra mer av sin hobby och började arbeta på en Shopify-butik, även om han också driver en på Etsy.

Sajten tillsammans med affärsinfrastrukturen är specialkodad och körs på Shopify. Dessutom har han ett stort återförsäljarnätverk som säljer hans produkter i fysiska butiker.

6. Kläderdistrikt

Denna Shopify-butik ägs och drivs av Dionna Dorsey, en grafisk designer, kreativ chef och strateg.

Dorsey driver det som ett sidohustle, men planerar att göra det till ett heltidsprojekt med tiden.

Hon startade POD-butiken 2023, inspirerad av den kreativa gemenskapen runt henne, och ville driva ut positivitet i världen genom att sälja produkter med inspirerande budskap på huvtröjor, skjortor, hattar och barnkläder.

7. Halcyon kläder

Denna Shopify POD-butik startades av Ryan Ross, som startade sitt eget kläd- och livsstilsmärke.

Han valde att arbeta med Shopify, Bella + Canvas och en POD-tjänst för att driva sin e-handelsbutik. Han fick högkvalitativa plagg att trycka på och valde Shopify att arbeta med för beställningsuppfyllelse.

För Ryan var detta en vinn-vinn-situation eftersom det erbjöd kunderna en sömlös interaktion, och det var lätt att använda för honom också.

8. Vi betygsätter hundar

Detta är inte bara en POD Shopify-butik, utan också ett världsomspännande fenomen.

Butiken är skapad av Matt, John och Tyler, som startade den efter att en idé från en Twitter-fejd med en följare förvandlades till en internationell bästsäljare.

Om du har sett ursprungliga tweetkan du följa den för att se hur långt den här verksamheten kommer ifrån.

Matt gick med i den sociala kanalen 2023, även om han inte hade för avsikt att bygga en e-handelsverksamhet från den.

Hans Twitterkonto började få fler följare, som också gillade hans många skämt, och snart föddes ett företag.

Matt tog We Rate Dogs-modet till sina följare och det blev viralt.

I slutet av 2023 skapades butikens Twitter-konto, och senare tjänades pengar på det via en e-handelsbutik på Shopify.

Beställningarna rullade in nästan omedelbart, och deras framgångssaga började därifrån och gjorde gåvor till var och en, plus alla tillfällen.

9. Utskriftsförbud

Denna POD Shopify-butik är mer än en butik, det är också en designbyrå.

De skapar och säljer mördande kläder och personliga föremål med lite humor och stil, vilket är anledningen till att kunderna älskar det.

Företaget startades för att många människor inte kunde hitta vad de ville ha över internet, så istället för att leta valde de att designa själva.

10. Älskar MLS Parks

Dan Woychick, en kreativ strateg och designer, driver denna Shopify POD-butik.

Han kombinerar sin kärlek till Minneapolis och sitt yrke för att skapa en webbutik med design som hyllar stadens vackra sjöar och parker.

Från de sålda t-shirtarna donerar Woychick hälften av vinsten till People for Parks, en ideell organisation vars uppdrag är att förbättra parkerna i Minneapolis.

Han gör allt designarbete, förutom ett som han säger är gjort av hans vän Jeff Johnson, I Cherry Minneapolis.

Designen är skapad med en retrokänsla och är alla skräddarsydda.

Intressant jämförelse: Printful Vs Redbubble

11. Grafomap

Denna POD Shopify-butik är skapad av Rihards Piks, som kan mycket om att kartlägga nya idéer för att förverkliga mål med hjälp av kartor.

Han arbetade med Karlis, Janis och Rudolfs, som är huvudprogrammerare, designer och andra programmerare.

Idén började med en alfa-produkt och sedan började Piks följa e-handelspodcaster, vilket väckte idén om att skapa en egen e-handelsverksamhet.

Till en början såg han inte möjligheten, men efter att ha lärt sig om OpenStreetMap insåg han att han kunde kombinera en POD-tjänst och skapa vackra kartaffischer för försäljning, och Grafomap föddes.

Vårt val

Shopify - Få specialpriserShopify - Få specialpriser

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

12. Cirkel fyrkantig diamant

Varje backe har en historia, det är vad Sean Douglas, skaparen av Circle Square Diamond tror. Om du är ett fan av skidåkning kommer du att älska hans minimalistiska men ändå visuellt tilltalande design.

Douglas startade denna POD Shopify-butik för några år sedan när han surfade på Reddit, och märkte att några människor använde spårkartor som konstverk för sina hem.

Han delade idén med sin moster, som sa att hon älskar att använda sådana kartor som väggkonst, men inte gillade det råa utseendet.

Han moderniserade och rensade sedan kartorna och gav henne som en gåva, som hon älskade och föreslog att han skulle förvandla idén till ett företag.

Han skapade och sålde dem till några Reddit-användare, och en onlinebutik föddes från 2013 till idag.

13. United Strands

Denna POD-butik lanserades i juni 2023 och säljer unika t-shirts med ett designcentrerat tillvägagångssätt.

Han skapade den Shopify-drivna butiken från ägaren Jeffs konst, grafik och design och passion för varumärken, vilket gav honom idéer om vad han ville ha i ett klädföretag.

Men mycket av det han ville ha fanns inte så han bestämde sig för att ta steget.

United Strands-konceptet föddes i slutet av 2013, och det föreställer sig skapandet av ett unikt varumärke som kombinerar modern, djärv design med kreativa men tydliga budskap, i ett försök att sprida visuell enhet över hela världen.

14. 3 Noll

3Nil är en fotbollsklubb som skapar kläder som representerar fotbollskultur. Butiken körs på Shopify och försöker erbjuda skjortor som människor över hela världen kommer att älska.

Utbudet av kläder och utrustning kretsar kring fotboll eller fotbollskultur och har en global trupp av fans och tusentals team, skjortor, hattar, huvtröjor, affischer och plånböcker som säljs i mer än 45 länder.

Grundaren, Dan Gribbon, en designer, använder sin skicklighet och passion för att designa unika kläder och valde Shopify för att få exponering och göra mer försäljning globalt.

15. Prinstant repriser

Hunter Mize driver denna Shopify POD-butik som producerar klassiska sportspel på affischer och t-shirts.

Den lönsamma butiken föddes ur Mizes sporthistoriska intressen, baserat på detaljerna i pjäser eller ögonblick, hur de händer och vem som gör pjäserna.

Sportfantaster skapar minnen från sådana ögonblick, som övergår i känslomässiga känslor, och de får återuppleva ögonblicket genom butikens skjortor och tryck.

Butiken körs på Shopify tack vare dess rena och enkla gränssnitt och orderhanteringsprocess, med oändliga alternativ för uppdateringar och appar.

Intressant inlägg: Printful vs Print Aura

16. Svarta fäder finns

Charles Smith startade den här butiken för några år sedan som en ung pappa som bodde i Atlanta, Georgia. Han lämnade sitt plommonjobb i jakten på lycka, efter att ha varit frustrerad över den dagliga rutinen på jobbet, och ville ha något mer tillfredsställande.

Smith upptäckte POD-affärer, hittade en nisch och startade sitt varumärke, som resonerar med faderskap.

Idag är hans butik en av de bäst presterande Shopify POD-butikerna, vilket han säger passar perfekt med hans förmåga att skapa design som är tryckt på produkter som folk älskar.

17. De glada givarna

Denna Shopify POD-butik drivs av pastor Carlos Rodriguez, dess grundare, som tjänar på växande intäkter och ett blomstrande varumärke som stöds av samhället.

Rodriguez butiks historia började med nedslående ögonblick då de flesta av idéerna han trodde skulle fungera floppade och försäljningen växte inte, men han fortsatte.

The Happy Givers uppdrag är inte bara en vinstdrivande satsning, utan hjälper också till att tjäna de fattiga genom att mata och utbilda dem och förändra samhällen över hela världen.

Han lyckades bygga en bra e-handelsbutik när han slog sig samman med några duktiga experter och partners, som hjälpte honom att bygga och växa ett imperium.

18. DNBE

Detta är en annan sakorienterad POD Shopify-butik som syftar till att växa socialt medvetna människor över hela världen, samtidigt som den ökar dess inverkan på samhället.

Målet är att representera Black Empowerment-rörelsen genom bild och ljud, med mer än 200 unika mönster tryckta på produkter som tankar och t-shirts.

Vårt val

Shopify - Få specialpriserShopify - Få specialpriser

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

19. Racoon varumärke

Denna klädlinje har produkter som tankar, t-shirts, hattar och sweatshirts, som främst har pro-marijuana och märkesbaserad grafik.

Dess fokus är bus och äventyr, med flera kundcitat som beskriver dem som unga, kreativa, middagsföljare och skridskoåkare.

20. Boldomatisk

Denna POD Shopify-butik kommer med en app där skribenter enkelt skapar textbilder, vilket i sin tur ökar synligheten i sociala medier.

Dess idé bygger på ord och människor som skapar dem, plus att butiken har textbaserad design, anpassade produkter och fördesignade teman.

Intressant jämförelse: Printify vs Teespring

21. Zen pennor

Gavin Aung Than, en tecknad bloggkonstnär från Australien startade denna POD Shopify-butik, anpassade kända citat och förenade dem med hans konstverk.

Butiken säljer produkter som affischer, muggar, t-shirts med mera som har utvalda scener, serier och karaktärer tryckta.

22. FÖREBILDER

Den här butiken strävar efter att fira progressiva kvinnor som också är game changers, och donerar försäljningsintäkter från deras textprydda tröjor och väskor till en ideell organisation som stödjer kvinnor.

23. KillerBeeMoto

Detta är en vacker POD-butik vars t-shirts, affischer, kaffemuggar och andra produktdesigner är skapade av original Moto-teman och har fordon som flygplan, helikoptrar, motorcyklar, jeepar och segelbrädor bland annat.

24. Sarah Marie Design Studio

Den här butiken är designad av ett företag med en stark anhängare av sociala medier, som trycker inspirerande design på produkter som bland annat prestationskläder, t-shirts och accessoarer.

Ägaren, Sarah FitzPatrick Clancy, kombinerar sin kärlek till design och konst med löpning, hennes favorithobby.

Det är ett kvinnoägt livsstilsmärke med smarta men roliga kläder och accessoarer med fokus på fitness, löpning, girl power och inkludering.

25. CreativeActionNetwork

Det här varumärket är mer en gemenskap av förespråkare och artister som driver crowdsourcede kampanjer kring olika ändamål.

Designen är tryckt på en mängd olika POD-produkter, inklusive hemprodukter, affischer och kläder, som säljs via webbplatsen eller andra återförsäljare. Intäkterna från försäljningen går till ändamålen och artisterna.

Utforska också: Bästa Shopify Print On Demand-appar

Vårt val

Shopify - Få specialpriserShopify - Få specialpriser

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Tips för Print On Demand-butiksägare

En POD-tjänst kan vara enklare än en traditionell fysisk butik, men det finns några saker att tänka på som är unika för POD-butiker, som du behöver veta.

Beställ prover för att säkerställa produktkvalitet

Kvalitetssäkring är viktigt i en POD-verksamhet, så se till att tjänsten du använder för att sälja online erbjuder prover du kan titta på.

På så sätt vet du att produkten kommer att se ut och kännas som du tänkt dig och undvika att saker går vilse i översättningen från skärmdesigner till de tryckta slutprodukterna.

De är också bra att ha för din webbplats och sidor på sociala medier.

Strategisk frakt

Även om du inte kommer att skicka varorna själv, kommer det fortfarande med komplexitet i form av kostnader och frakttider, plus att du måste ställa kundens förväntningar.

Var säker på utskriftstider beroende på produkt, och var uppmärksam på det, annars kommer din brevlåda att vara full med frågor från kunder.

Ha en FAQ-sida som hanterar sådana frågor och beskriver vad kunderna kan förvänta sig.

Skapa produktmodeller

Dessa är effektiva på dina produktsidor, och du kan få dem med en POD-tjänst eller app, som vanligtvis har mockup-generatorer.

De hjälper också kunderna att veta vad de ska välja när de får se vad de kan förvänta sig.

Du kan använda modeller för att ta övertygande produktfoton, men mockups är effektiva och kan stanna kvar som framträdande delar av din butiks produktsidor.

Det finns också gott om free mockup mallar du kan använda för att ge liv åt dina produkter, skapa antingen foto- eller videomockups, eller bara använda Illustrator eller Photoshop och andra redigeringsverktyg om du kan.

Marknad till en specifik nisch

Marknadsföring går tillsammans med affärsframgång.

Om du riktar dig mot alla, marknadsför du inte till någon som sådan, så fokusera på en viss marknad och nisch så att du kan skapa on-demand-produkter, minimera kostnaderna och maximera din vinst.

Du kan också bygga din egen publik genom marknadsföring och i slutändan skapa en permanent tillgång för din butik, oavsett om produkterna du säljer förändras eller inte.

För detta kan du använda ett Instagram-konto där du skapar och kurerar innehåll, kör Facebook-annonser som riktar sig mot din publiks intressen, använder influencers för att hjälpa dig att sälja och samlar in besökarnas e-postmeddelanden så att du kan marknadsföra dem för free varje gång.

Slutgiltiga tankar

Shopify-butiker kan se nästan likadana ut, särskilt om ägarna inte vet om de anpassningsalternativ de kan använda.

Men med de rätta justeringarna kan du förneka de stela, massiva rubrikerna och klumpiga menyerna för att skapa en vacker, fantastisk butik för din POD-verksamhet.

Dessa 25 POD Shopify butiksexempel borde ge dig lite inspiration till att skapa din egen butik, och med lite arbete kan du börja skörda fördelarna som plattformen har att erbjuda.